Ostrov Pag je letným rajom pre každého. Na svoje si tu prídu milovníci hudobnej zábavy, nadšenci adrenalínových športov, ale aj rodiny s deťmi a vyznávači pokojného relaxu. V Standard Poolhouse Prince & Tiffany Apartments *** sa môžete tešiť na moderný, klimatizovaný apartmán s terasou a záhradným grilom, navyše budete len 800 m od mora. A keby sa vám práve nechcelo ísť na pláž, k dispozícii budete mať aj vonkajší bazén s ležadlami.

O ubytovaní

Apartmánový dom Standard Poolhouse Prince & Tiffany Apartments *** sa nachádza v letovisku Novalja na populárnom chorvátskom ostrove Pag. Na pláž to odtiaľto budete mať len 800 m a môžete sa rovno vydať aj na miestnu najznámejšiu pláž - Zrće (2,8 km). Tá sa preslávila predovšetkým neustálou tanečnou a hudobnou zábavou, zároveň ide ale aj o jednu z najupravovanejších pláží na ostrove a vďaka postupnému vstupu do vody je vhodná aj pre rodiny s deťmi (cez deň tu navyše hudba nie je až taká hlasná).

Na výlet sa vydajte do Karlobagu (29 km), kam sa dostanete cez Velebitský prieliv. Letovisko je skvelým miestom na potápanie a vodné športy, nájdete tu ale aj historické pamiatky, ako napríklad kapucínsky kláštor s kostolom. Ak budete pokračovať hlbšie do vnútrozemia, dostanete sa k pohoriu Velebit (70 km), ktoré je zároveň biosférickou rezerváciou UNESCO. Užiť si tu teda môžete aj trochu horskej turistiky.

Zaujímavé výletné ciele vás však čakajú aj priamo na ostrove Pag, vyberte sa preskúmať starobylé olivové háje na polostrove Lun (21 km), ochutnať môžete známe pagské syry v syrárni Gligora (8,2 km), navštíviť zas môžete Galériu pagských čipiek (24,7 km), ktoré sú na zozname UNESCO, alebo vystúpte na najvyššiu horu ostrova, Sveti Vid (13 km), odkiaľ sa vám naskytne krásny výhľad na Pagský záliv a pohorie Velebit.

Kde budete spať?

Privíta vás tu moderný, klimatizovaný apartmán s WiFi pripojením, plne vybavenou kuchyňou a kúpeľňou so sprchovým kútom. Môžete si vybrať medzi variantom 2+2, ktorý ubytuje maximálne 4 osoby, a 4+2, ktorý je vhodný až pre 6 osôb. K dispozícii budete mať televízor s plochou obrazovkou, pohodlnú pohovku a balkón či terasu s vonkajším posedením.

Na čom si pochutnáte?

Svoje kulinárske schopnosti si môžete vyskúšať v plne vybavenej kuchyni apartmánu alebo pri vonkajšom grile. V meste aj na pláži však nájdete aj množstvo reštaurácií, pizzerií a beach barov, kde sa o vás ochotne postarajú, pokiaľ sa vám práve nebude chcieť variť.

Kde budete relaxovať?

Okrem odpočinku na pláži si užijete aj opaľovanie pri vonkajšom bazéne s ležadlami, ktoré budete mať k dispozícii počas celej doby pobytu.

Standard Poolhouse Prince & Tiffany Apartments

Standard Poolhouse Prince & Tiffany Apartments

Ulica Ivana Palcica 3a , Novalja, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


mobile 00386 31 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od mora
0,9 km
Zastávka
0,9 km