Ostrov Pag je perfektným miestom na letnú dovolenku s rodinou aj partiou priateľov a apartmánový dom Standard Poolhouse Gusic Apartments vám vytvorí perfektné zázemie pre skvelý pobyt. Pri mori ste z apartmánu do piatich minút a ak patríte k party živlom, pohodlne sa dostanete aj na preslávenú pláž Zrće. Bronz navyše môžete chytať aj pri hotelovom bazéne. Tak vyrazte do letoviska Novalja a užite si priezračné more, krásnu prírodu a skvelú gastronómiu.

O ubytovaní

Apartmánový dom Standard Poolhouse Gusic Apartments nájdete na obľúbenom chorvátskom ostrove Pag, v letovisku Novalja len 450 m od pláže. Najznámejšia pažská pláž, Zrće, odtiaľ leží 3,5 km a jej návštevu nesmie vynechať žiadny milovník nekonečných večierkov a nespútanej tanečnej zábavy.

Hoci tu hudba hrá vlastne nonstop, cez deň je pláž predsa len o niečo pokojnejšia a bude sa tu páčiť aj rodinám s deťmi. O kus ďalej nájdete aj krásnu piesočnú pláž Čista (6,8 km), ktorá je vďaka pozvoľnému vstupu do mora vhodná aj pre malé deti. S deťmi môžete zájsť aj do Lunaparku Novalja (850 m), kde sa prejdú na autíčkach a kolotočoch, alebo do morského Aquaparku Novalja Gajac (3,7 km) s vodnými nafukovacími atrakciami.

Ostrov Pag vás očarí aj historickými a kultúrnymi pamiatkami a skvelou gastronómiou. Zájdite si napríklad do syrárne Gligora (9 km) na ochutnávku presláveného pažského syra, pozrite sa do Galérie pažských čipiek (20 km), ktoré sú súčasťou dedičstva UNESCO, alebo do Múzea soli (21 km), ktorej ťažba má v tejto oblasti dlhoročnú tradíciu. Výlet si môžete urobiť aj do prírody, napríklad na kopec Sveti Vid (13,5 km), ktorý je s nadmorskou výškou 349 m najvyšším vrcholom ostrova.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v pohodlných apartmánoch pre 2 až 6 osôb. K dispozícii budete mať moderný nábytok vrátane komfortnej postele, pohovky a jedálenského stola, vybavenú kuchyňu, kúpeľňu so sprchovacím kútom a WiFi pripojenie. Väčšina apartmánov má tiež terasu s vonkajším posedením, odkiaľ budete mať krásny výhľad na mesto alebo na more.

Na čom si pochutnáte?

V apartmáne budete mať k dispozícii plne vybavenú kuchyňu, v ktorej si môžete kedykoľvek pripraviť jedlo podľa chuti. V obľúbenom letovisku, kúsok od pláže, ale nebudete mať núdzu ani o zaujímavé reštaurácie.

Kde budete relaxovať?

Dokonale si oddýchnete na 450 m vzdialenej pláži. Letný bronz ale môžete nachytať aj pri vonkajšom bazéne, ktorý môžete pri pobyte v apartmáne neobmedzene využívať.

Standard Poolhouse Gusic Apartments

Standard Poolhouse Gusic Apartments

Ivana Gundulica 12 , Novalja
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


00386 31 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od mora
0,5 km
Aquapark
3,7 km