Oddajte sa relaxu v luxusnom prímorskom letovisku Novalja na ostrove Pag, ktoré sa preslávilo nádhernými plážami a bujarým nočným životom. Bezstarostnú dovolenku pri mori si užijete v komfortných a elegantných apartmánoch s raňajkami a hotelovým bazénom.

O ubytovaní

Luxusný hotel Joel **** sa nachádza v chorvátskom mestečku Novalja na ostrove Pag. Doprajte si tu odpočinok na piesočnatých či kamenistých plážach pri pokojnej hladine mora alebo sa vydajte za zábavou do centra mesta. Slnko, stredomorská kuchyňa a komfortné ubytovanie. Čo viac je možné si priať od bezstarostnej dovolenky pri mori? Prímorské letovisko Novalja sa preslávilo predovšetkým bujarým nočným životom, zábavu si však v meste užijete aj počas dňa. V centre je vybudovaná krásna nová promenáda, ktorú lemujú početné kaviarne, reštaurácie a bary, kam si môžete zájsť na drink alebo romantickú večeru.

Novalja však nie je len mestom pre párty, ale turistov z ďaleka láka aj svojou priezračnou hladinou mora, príjemnými plážami a atraktívnymi miestami v okolí. Príležitosti na výlety ponúka samotný ostrov Pag, ktorý patrí k najkrajším v Chorvátsku. Môžete sa sem vydať na prehliadku storočných olivovníkov pri dedine Lun (20 km) alebo preskúmať historické mesto Pag (25 km). Nadšení turisti by si určite nemali nechať ujsť ani známy chodník nazývaný Druhá strana Mesiaca (29 km). Možností máte viac než dosť aj v prípade, že sa rozhodnete vyraziť na celodenný výlet. Navštívte mesto Zadar (75 km) s prekrásnymi historickými pamiatkami alebo si naplánujete výlet loďou na neďaleké ostrovy Olib a Silba.

More a pláže

Kamienková pláž Lokunje sa rozprestiera asi 300 metrov od hotela, k oáze pokoja pri azúrovej hladine Jadranu to tak budete mať len pár minút pešo. More je tu plytké, a teda vhodné pre rodiny s malými deťmi. V prípade záujmu si môžete prenajať ležadlo alebo slnečník a dopriať si tak perfektné pohodlie.

Približne 3,3 km od hotela potom nájdete najznámejšiu pláž na Pagu - Zrće. Táto kamienková pláž je preslávená najmä nočnými klubmi, plážovými barmi a nikdy nekončiacou tanečnou zábavou. Cez deň sa ale hudba predsa len trochu utlmí a na pláži si užijete aj vodné športy alebo deň s rodinou. Vďaka miernemu zostupu do mora je pláž vhodná aj pre deti, a navyše patrí k najudržovanejším v okolí.

Pokiaľ preferujete skôr pokojnejšie miesta, vyrazte na pláž Braničevica (3,3 km) s morským Aquaparkom Novalja Gajac a detským ihriskom s preliezkami. Na Pagu nájdete aj niekoľko piesočných pláží, v letoviskách Stara Novalja (6 km), Potočnica (11,2 km) a Povljana (32,6 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v naozaj nadštandardných, vzdušných apartmánoch s elegantne zariadeným interiérom a nádherným výhľadom. Všetky apartmány sú klimatizované a majú vlastnú kúpeľňu, samozrejmosťou je tiež WiFi pripojenie.

Jednoizbový apartmán na prízemí s terasou meria 54 m² a je vhodný pre 2-3 osoby. V apartmáne nájdete dvojlôžkovú posteľ alebo dve jednolôžka, komfortnú pohovku a menšiu kuchynku s jedálenským kútom. K vybaveniu patrí aj malá chladnička, trezor, televízor a fén na vlasy.

Jednoizbový apartmán s balkónom je veľkosťou rovnaký ako apartmány na prízemí a aj tu môžete počítať s pohodlnou posteľou, pohovkou, televízorom, trezorom a kuchynským kútom. Izba je umiestnená na vyšších poschodiach, môžete sa tak kochať krajším výhľadom. Vďaka možnosti prístelky ubytuje až 3 osoby.

Jednoizbový apartmán s balkónom a výhľadom na more je oproti predchádzajúcim variantom o niečo väčší, meria 58 m². Vo vybavení veľké rozdiely nezaregistrujete, tiež budete mať k dispozícii kuchynský kút, komfortnú pohovku, chladničku, trezor, televízor a fén. Navyše si ale môžete z balkóna užiť výhľad priamo na hladinu mora. Dokopy je tento typ izby vhodný až pre 4 osoby.

Studio Superior s balkónom a výhľadom na more je určený pre 2 osoby, ktoré si tu užijú priestrannú spálňu, elegantný obývací priestor s pohodlnou pohovkou, kuchynský kút a kúpeľňu s veľkým sprchovým kútom. Nechýba tu televízor, malá chladnička, trezor či fén.

Apartmán Deluxe s balkónom a výhľadom na more je z ponúkaných izieb najväčší a poskytne vám väčšiu mieru súkromia, spálňa a obývacia izba sú totiž oddelené. Tešiť sa môžete aj na luxusne vybavenú kuchyňu s jedálňou a kúpeľňu s vaňou.

Na čom si pochutnáte?

Ráno vás budú čakať bohaté kontinentálne aj vegetariánske raňajky podávané formou bufetu. Hotelová reštaurácia ponúka tradičnú stredomorskú kuchyňu, výborne upravované morské plody či steaky. Okrem luxusných jedál vás poteší aj moderný design a priestranná terasa s výhľadom na more. V miestnom bare sa osviežite kokteilom alebo ochutnáte znamenité lokálne vína.

Kde budete relaxovať?

Oddychovať môžete pri vyhrievanom hotelovom bazéne. Opaľujte sa na ležadle s výhľadom na centrum mesta Novalja a doprajte si luxus v podobe sladkých drinkov z bazénového baru.

Niečo naviac

Ani na dovolenke nemusíte vyjsť z formy. Športovci isto ocenia bezplatnú požičovňu bicyklov a vonkajšie fitness centrum.

Joel Hotel ****

Joel Hotel ****

Jadranski put 17 , Novalja
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
SUTJESKA d. o. o. IČ: MB:04889703


+385 53 210 021

reservations@joelhotel.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
3,5 km