Užite si dovolenku v malebnej Severnej Dalmácii vo Vile Imperial! Na pláž dôjdete asi za 2 minúty a k dispozícii budete mať aj vnútorný a vonkajší bazén, kúpanie je tak zaistené za každého počasia. O zábavu sa postará pestrý animačný program pre deti a pravidelné živé koncerty tradičnej dalmátskej hudby, vaše chuťové bunky zase oblažia raňajky a večere vo forme bohatých bufetov so špecialitami miestnej kuchyne.

O ubytovaní

Vily Imperial (3 budovy) tvoria depandancie Hotela Imperial *** (50 m) v chorvátskych Vodiciach, ktoré sú súčasťou Severnej Dalmácie. Na pláž to budete mať od ubytovania len 150 metrov a do centra letoviska prídete asi po 10 minútach chôdze. Pokiaľ ste radi uprostred zelene, budú pre vás Vodice to pravé. Dokonca tu vraj nájdete najkrajšie palmy v celej Dalmácii. Okolo pobrežia a pláží rastú borovice, ktoré vám v letnej horúčave poskytnú vytúžený tieň. Na kúpanie pozýva v okolí hneď niekoľko pláží, okrem tej hotelovej napríklad aj Punta (2,3 km) alebo Hagar (450 m).

Ak nechcete stráviť celý deň len kúpaním, iste vás poteší, že vo Vodiciach nájdete aj zaujímavé historické pamiatky, napríklad obrannú vežu Čarićova (1,8 km) alebo kostol sv. Kríža (1,6 km). Z Vodíc dôjdete príjemnou prechádzkou po promenáde do rybárskej dediny Tribunj (4 km), ktorá vás očarí historickým centrom na malom ostrovčeku, kam sa z pevniny dostanete po kamennom moste. Pokiaľ vyrazíte od Vodíc na druhú stranu, dorazíte do obce Srima (1,7 km) s krásnou kamienkovou plážou, ktorá dokonca získala ocenenie Modrá vlajka za čistotu mora a vysoký štandard ochrany prírody.

Na návštevu si zájdite aj do mesta Šibenik (14,6 km), označovaného za klenot Severnej Dalmácie. Uvidíte tu viac ako 20 kostolov a iných sakrálnych stavieb, vrátane katedrály sv. Jakuba, ktorá je zapísaná na zozname UNESCO. Ako rozcvičku môžete podniknúť výstup na pevnosť sv. Michala (nájdete ju aj pod označením pevnosť sv. Anny), ktorá sa týči 70 m nad Šibenikom, a budete z nej tak mať vynikajúci výhľad na mesto a jeho okolie. V posledných rokoch je navyše často dejiskom rôznorodých kultúrnych podujatí, najmä koncertov.

More a pláže

Na kúpanie pozýva v okolí hneď niekoľko pláží, okrem tej hotelovej napríklad aj Punta (2,3 km) alebo Hangar (450 m). Pláž Imperial, ktorá sa nachádza priamo pred hotelom, meria cca 300 m a je prevažne kamienková, s betónovými plochami na opaľovanie. Vďaka miernemu zostupu do vody je vhodná aj pre deti, zázemie zaisťujú plážové bary a kaviarne, sprchy či požičovňa ležadiel a slnečníkov. O zábavu sa postará vodná šmykľavka a požičovňa športového vybavenia.

Skvelé zážitky na vás čakajú aj na neďalekej pláži Hangar. Do prímorských reštaurácií a klubov si sem môžete zájsť na drink aj celonočné tanečné party. Cez deň je pláž zase rajom pre deti, ktoré zabaví detský vláčik a rôznorodé vodné i suchozemské atrakcie. Športovci využijú tenisové kurty, ihrisko na plážový volejbal, ale napríklad aj požičovňu vodných bicyklov a vodných skútrov alebo školu potápania. Prezliekacie kabínky, sprchy či toalety sú tu úplnou samozrejmosťou, nechýba ani požičovňa ležadiel a slnečníkov či dozor plavčíka.

Kde budete spať?

Pohodlne sa vyspíte v moderných dvojlôžkových izbách typu Superior s interiérom vo svetlých farbách a novou kúpeľňou so sprchovacím kútom. Izby sú klimatizované a niektoré majú aj balkón. K dispozícii budete mať fén na vlasy a toaletné potreby, šatníkovú skriňu, trezor, chladničku, televíziu a WiFi pripojenie. V izbe nájdete dve postele, spojené do dvojlôžka alebo samostatné, ku ktorým je v prípade potreby možné pridať aj prístelku.

Na čom si pochutnáte?

O vaše chuťové bunky bude znamenito postarané v reštaurácii Hotela Imperial ***. Tam si každé ráno dáte raňajky servírovanou formou bufet s čerstvými syrmi, údeninami, pečivom, sladkými aj teplými jedlami. Na obed môžete vyraziť do mesta, dať si drobné občerstvenie v plážovom bare alebo si vybrať nejakú špecialitu z klasického menu reštaurácie. To pozostáva predovšetkým zo stredomorských jedál a lokálnych pokrmov. Počas dňa môžete posedieť aj na slnečnej terase, napríklad pri šálke kávy. Deň zavŕšite bohatou večerou, ktorá je opäť podávaná formou švédskych stolov.

Kde budete relaxovať?

Okrem krásnych chorvátskych pláží láka k odpočinku aj vonkajší hotelový bazén s podmanivým výhľadom. K dispozícii navyše budete mať aj vyhrievaný vnútorný bazén, zaplávate si tak naozaj za každého počasia. V hoteli nájdete aj saunu a plne vybavené fitness centrum s posilňovacími a kardio strojmi.

Cestujete s deťmi?

Nuda na tejto dovolenke rozhodne nehrozí, deti sa vyšantia na vonkajšom ihrisku a užijú si pestrý animačný program.

Niečo naviac

Zábavu pre dospelých zase obstarajú koncerty tradičnej dalmátskej hudby, ktoré sa organizujú raz týždenne v Hoteli Imperial ***.

Ville Imperial ***

Ville Imperial ***

Put Vatroslava Lisinskog 2 , Vodice
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Regina d.o.o. IČ: 00844886215


+385 22 45 44 88

booking@rivijera.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc - Iba vycvičení psy do 9 kg
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 6 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od mora
100 m
Zastávka
1 km
Aquapark
17 km