Užite si dokonalú letnú dovolenku v Apartmánoch Gajac! V klimatizovanom apartmáne až pre 4 osoby sa budete cítiť vždy príjemne, na pláž dôjdete za 3 minúty a kedykoľvek počas dňa si môžete užiť posedenie na terase alebo na záhrade, kde si oddýchnete obklopení stredomorskou zeleňou. Ostrov Pag je navyše jedným z najobľúbenejších chorvátskych letovísk a ponúka ako pokojné miesta na relax s rodinou, tak divoké párty na preslávenej pláži Zrće.

O ubytovaní

Apartmánovú dedinku Gajac nájdete v dedine Gajac na obľúbenom chorvátskom ostrove Pag. Ten je jedným z najväčších ostrovov v Jadranskom mori a čakajú tu na vás krásne pláže, zábavné atrakcie aj vynikajúca gastronómia.

Pokiaľ vyrážate na dovolenku s partiou priateľov, pravdepodobne pre vás bude veľmi lákavým cieľom preslávená pláž Zrće (2,7 km), kde zábava nikdy nekončí. Cez deň si tu užijete miernu kamienkovú pláž a vodné športy, v noci pláž ožije hlasnou hudbou a divokým tancom. Pre rodiny s deťmi môže byť zaujímavejším variantom napríklad pokojnejšia pláž Braničevica (1,1 km), kde navyše nájdete morský Aquapark Novalja Gajac s rôznymi nafukovacími atrakciami a o kúsok ďalej je aj detské ihrisko s preliezkami. Hoci je Chorvátsko známe hlavne pre svoje kamienkové pláže, na Pagu nájdete aj niekoľko piesočných - v letoviskách Stará Novalja (8,9 km), Potočnica (13,4 km) a Povljana (30,7 km).

Veľkým lákadlom ostrova Pag je miestna gastronómia. Ochutnajte napríklad pažský syr, olivový olej alebo sušenú šunku z lokálnej produkcie. Vyhlásené je tiež víno odrody biely Gegić, ktorá sa inde nepestuje. Za historickými a kultúrnymi pamiatkami sa vydajte do mesta Novalja (4 km) so zaujímavými kostolmi alebo mesta Pag (12,6 km), kde môžete navštíviť Múzeum soli alebo Galériu pažských čipiek, ktoré sú dokonca zapísané na Zozname UNESCO. Loďou si môžete urobiť výlet na rôzne menšie ostrovčeky v okolí, napríklad Maun (9,3 km) a Škrda (7,9 km), alebo preplávajte cez Velebitský prieliv do Karlobagu (30 km), odkiaľ môžete pokračovať až k pohoriu Velebitu (48 km).

Kde budete spať?

Apartmán s jednou spálňou zahŕňa jednu izbu s manželskou posteľou, obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou a plne vybavenú kuchyňu vrátane elektrického sporáka a chladničky. K vybaveniu apartmánu patrí aj vlastná kúpeľňa, klimatizácia, televízia a WiFi pripojenie. Nechýba vonkajšia terasa s posedením.

Apartmán s dvoma spálňami je oproti variantu s jednou spálňou priestrannejší, okrem dvoch spální tu nájdete aj obývaciu izbu, kuchyňu a kúpeľňu, vďaka tomu budú mať všetci ubytovaní viac súkromia. Ani v tomto apartmáne nechýba klimatizácia, televízia, WiFi pripojenie či terasa.

Na čom si pochutnáte?

Jedlo si môžete pripraviť kedykoľvek podľa chuti, vďaka plne vybavenej kuchyni s elektrickými spotrebičmi a kuchynským náradím. K dispozícii je tiež gril, ak si chcete užiť tú pravú letnú dovolenku. Samozrejme je v okolí aj dostatok reštaurácií a plážových barov, kde sa môžete vždy občerstviť bez zdĺhavého varenia.

Tourist resort Gajac

Tourist resort Gajac

III ul. u Gajcu 25A , Kolanjski Gajac
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


00386 31 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
100 m
Aquapark
0,7 km