Dokonalú dovolenku pri mori zažijete na chorvátskom ostrove Hvar. Labrande Senses Resort **** ponúka komfortné izby, stravu formou polpenzie alebo all inclusive, vonkajší bazén aj lehátka na pláži, ktorá je priamo pri hoteli. Deti aj dospelých čaká animačný program, šport aj večerná zábava. Navyše deti do 12 rokov majú pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Labranda Senses Resort **** sa nachádza na najslnečnejšom chorvátskom ostrove Hvar. Hlavná budova leží iba 50 m od Jadranského mora. Areál rezortu je plný aromatických borovíc a stredomorských rastlín, v kombinácii s nádherným modrým morom vytvára príjemnú a sviežu atmosféru. Okolie je ideálne na výlety pešo aj na bicykli. Vydať sa môžete napríklad na neďalekú zrúcaninu s vyhliadkou (2 km) či do blízkych mestečiek Vrboska (1 km) a Jelsa (6 km), kde nájdete veľa reštaurácií a služieb. Ďalšími obľúbenými výletnými cieľmi sú jaskyne Grapčeva (14 km) či hlavné mesto ostrova Hvar (28 km) s pevnosťou a malebným centrom. Milovníci potápania a vodných športov si svoje obľúbené športové aktivity užijú na mnohých krásnych plážach.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej dvojlôžkovej izbe s balkónom alebo terasou s výhľadom do zeleň. Moderné vybavenie v prírodných farbách so sofistikovanými detailmi vytvára dokonalú atmosféru pre váš odpočinok. V izbe nájdete klimatizáciu, WiFi pripojenie, LCD televíziu, minibar, fén a trezor. Nechýba ani vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou rezortu je reštaurácia s výhľadom na more, v ktorej sa podávajú raňajky, obedy a večere. Tešiť sa môžete na chutnú medzinárodnú kuchyňu v modernom poňatí. Ďalej tu nájdete obľúbenú taliansku reštauráciu Trattoria. Pohárik obľúbeného nápoja či kávu si môžete vychutnať v lounge bare a v bare na terase. Ľahké občerstvenie a nápoje ponúka bar pri bazéne.

Kde budete relaxovať?

V rezorte sa nachádza aj wellness centrum, ktorého súčasťou je fínska sauna a vírivka. Dopriať si môžete aj masáž či skrášľovacie procedúry. Aktívni jedinci ocenia možnosť dať si do tela v hotelovom fitness centre.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravený detský kútik.

Niečo naviac

Hotelový personál vám ochotne pomôže zorganizovať výlety, potápanie alebo rôzne športové aktivity. Nájdete tu napríklad zázemie pre stolný tenis, tenis, volejbal, basketbal, minigolf a ďalšie.

Labranda Senses Resort ****

Labranda Senses Resort ****

Vrboska 184 , Vrboska, Island Hvar, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
MEETING POINT HOTELMANAGEMENT CROATIA D.O.O. IČ: 04900669


+38521774039

info.senses@labranda.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
100 m
Zastávka
2 km
Aquapark
0,2 km