Naozaj netradičná dovolenka na vás čaká v Chate Zastavčas. Ako už názov ubytovania napovedá, v drevenej chate na strome, obklopení prírodou hodíte za hlavu všetok stres a zhon. Každé ráno dostanete výdatné raňajky a potom už je na vás, či sa vydáte na peší výlet alebo si zájdete napríklad do krásnho Třebíča (cca 16 km). Čerešničkou na torte je vonkajšia kaďa, v ktorej si užijete horúci kúpeľ pod hviezdnym nebom.

O ubytovaní

Chata Zastavčas stojí v lese pri malej dedinke Batouchovice neďaleko Velkého Meziříčí a Třebíča. Veľkým lákadlom je tu krásna príroda, ktorá pozýva na najrôznejšie výlety. Nebudete ale ďaleko ani od niekoľkých zaujímavých historických miest.

Pešo sa vydajte napríklad k 7 metrov vysokej rozhľadni Rubačka (4,9 km) s výhľadom na Velké Meziříčí alebo k loveckému zámočku Zátiší (7,3 km) z 19. storočia. Zdatnejší turisti bez problémov dôjdu aj do Velkého Meziříčí (11 km), kde na nich čaká jeden z najstarších kamenných hradov na Morave a o kúsok ďalej tiež 32 m vysoká rozhľadňa Fajtův kopec (12,9 km). Či už vyrazíte pešo, na bicykli alebo autom, zo svojich výletných plánov rozhodne nesmiete vynechať mesto Třebíč (16,5 km) s pôsobivou históriou. Miestna židovská štvrť a bazilika sv. Prokopa sú dokonca zapísané na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO.

V Třebíči nájdete, okrem historických pamiatok, aj ďalšiu skvelú atrakciu - Aquapark Laguna. Za kúpaním (a nielen za ním) si môžete zájsť aj do Jihlavy (33 km), do Aquaparku Vodný Ráj. Vodné radovánky si tu užijete celoročne. V chladnejších mesiacoch môžete do vášho programu zaradiť aj niektoré zimné športy, kúsok od chaty budete mať Skiareál Fajtův kopec (14 km) s 2 zjazdovkami a detským svahom alebo lyžiarske stredisko Jalovec (21,5 km) s modrú a červenú zjazdovkou.

Kde budete spať?

Chata vás očarí útulným interiérom z masívneho dreva. Budete tu mať všetko pre vaše pohodlie - 2 komfortné lôžka (môžu byť spojené do manželskej postele), kuchynský kút so základným vybavením, vrátane variča a chladničky, a elektrinu zo solárnych panelov. V chladnejších dňoch sa ohrejete pri kachliach a k dispozícii budete mať suchý záchod a solárnu sprchu. Televíziu či internet tu nečakajte, o to viac si ale vychutnáte dych vyrážajúci výhľad z priestornej vonkajšej terasy.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky dostanete každé ráno v piknikovom koši a je na vás, či si ju vychutnáte napríklad na terase alebo si užijete raňajky do postele. Vďaka vybavenej kuchynke si môžete kedykoľvek počas dňa pripraviť, na čo budete mať chuť. Vedľa chaty je navyše vonkajšie ohnisko, rozhodne si preto nezabudnite nabaliť špekáčiky na opekanie.

Kde budete relaxovať?

Dokonalý relax v prírode vám zaistí vonkajšia horúca kaďa, ktorá je v prevádzke po celý rok. A čo môže byť romantickejšieho než kúpeľ s výhľadom do krajiny alebo pod hviezdnym nebom?

Chata Zastavčas

Chata Zastavčas

Batouchovice , Rudíkov, okres Třebíč
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
David Dobrovolný IČ: 04130693


+420 774 700 363

info@chatazastavcas.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Vírivka
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Zastávka
1 km