Užite si pohodovú dovolenku v Krkonošiach s celou rodinou. Hotel Star Benecko *** ponúka komfortné ubytovanie, raňajky formou bufetu a večere s 3 chodmi. K tomu si podľa variantu užijete aj odpočinok vo vírivke s pohárom vína a zapožičanie elektrobicyklov na pol dňa.

O ubytovaní

Hotel Star Benecko *** leží v Krkonošiach, konkrétne v obci Štěpanická Lhota. Na výlet sa vydajte do Family Areny Benecko (2 km), na Rozhľadňu Žalý (3,6 km) a, samozrejme, k typickým krkonošským lákadlám ako je Špindlerův Mlýn, Mumlavský vodopád, Prameň Labe, Sněžka či Chodník korunami stromov . Hotel leží priamo pod zjazdovkami Skiareálu Benecko. Za zimnými radovánkami sa môžete vydať aj do Vrchlabí (10 km), do Špindlerovho Mlýna (20 km), alebo do obľúbenej Pece pod Sněžkou (40 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z komfortných izieb. K dispozícii sú dvoj, troj, štvor aj šesťlôžkové izby a zadarmo je možné zapožičať detskú postieľku. Prístelky nie sú na žiadnej z izieb možné.

Dvojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou, má balkón s posedením a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom. Súčasťou vybavenia je aj televízia a úložný priestor v predsieni.

Trojlôžková izba sa skladá zo spálne a predsiene s úložným priestorom. V spálni je manželská posteľ a samostatné jednolôžko, nechýba ani vlastná kúpeľňa so sprchou a balkón s posedením. K vybaveniu patrí aj televízia.

Štvorlôžková izba je vhodná pre 2 dospelých a 2 deti. Okrem väčšieho počtu lôžok zostáva jej vybavenie štandardné, dočkáte sa teda balkóna, vlastnej kúpeľne, televízie a úložného priestoru.

Šesťlôžková izba je najpriestrannejšia a hodí sa tak pre naozaj početné rodiny. Skladá sa z dvoch spální, v jednej je manželská posteľ a v druhej potom štyri samostatné lôžka.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii si každý deň pochutnáte na raňajkách formou bufetu. Cez deň si tu môžete dať obed, večeru alebo len desiatu či kávu s dezertom. Pochutnáte si tu na českých špecialitách i medzinárodnej kuchyni.

Kde budete relaxovať?

Za oddychom sa môžete vydať do hotelového wellness centra s vírivkou a fínskou saunou.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je pripravený detský kútik plný hračiek a nechýba ani šmykľavka. V lete tu deti čaká bohatý animačný program.

Niečo naviac

Zabaviť sa môžete v herni s biliardom a futbalom, alebo si zahrajte stolný tenis.

Hotel Star Benecko ***

Hotel Star Benecko ***

Štěpanická Lhota 49 , Benecko
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Embassy Group s.r.o. IČ: 02793636


+420 723 958 437

tlaskova.starhotel@email.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,3 km
Aquapark
13,8 km
Zjazdovka
0,4 km