Užite si pobyt v Prahe len pár krokov od všetkých najznámejších pamiatok. Apartmány Golden Angel Suites by Prague Residences ponúknu luxusné ubytovanie v historickom centre mesta. Navyše získate trojdňový lístok na pražskú mestskú dopravu, knihu o Prahe a mapu hlavného mesta, aby vám neunikli žiadne zaujímavé miesta. K večernému odpočinku potom určite oceníte aj darček vo forme fľaše sektu a kvalitnej pražskej čokolády.

O ubytovaní

Apartmány Golden Angel Suites by Prague Residences nájdete v samom srdci Prahy, v Celetnej ulici. Vďaka tomu budete len pár krokov od všetkých najznámejších historických pamiatok. Po ceste na Staromestské námestie (450 m) s presláveným Pražským orlojom sa môžete zastaviť pri Chráme Matky Božej pred Týnom (400 m), kde nájdete najstarší organ v Prahe (z roku 1673) alebo náhrobok slávneho astronóma Tychona Brahe.

O kúsok ďalej leží židovská štvrť so Staronovou Synagógou (800 m), ktorá je najstaršou aktívnou synagógou v Európe, a cintorínom. Navštíviť môžete aj koncertnú sieň a galériu umenia Rudolfinum (950 m), odkiaľ sa po Mánesovom moste dostanete na Malú Stranu (1,7 km). Tu si pri peknom počasí urobte napríklad výstup na Pražský hrad (2 km) s priľahlými záhradami.

Okrem historických pamiatok má Praha čo ponúknuť aj z modernej zábavy. Rodiny s deťmi určite rady navštívia napríklad krásnu pražskú ZOO (5 km) s novým pavilónom goríl alebo vodný zábavný park Aquapalace Praha (17,5 km) s 21 toboganmi, morským vlnobitím, saunovou zónou aj fitness centrom .

V zimných mesiacoch rozhodne nesmiete vynechať návštevu vianočných trhov, tie pražské patria k najkrajším v republike. Hneď niekoľko námestí sa rozžiari vianočnými svetlami a okrem vareného vína a iných pochúťok sa môžete tešiť aj na pestrý program a ponuku najrôznejších remeselných výrobkov a drobných darčekov.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnom dvojlôžkovom štúdio apartmánu s plochou 30 m² s výhľadom na mesto. Súčasťou je plne vybavený kuchynský kút a vlastná kúpeľňa so sprchou a luxusnou hotelovou kozmetikou. Na priestrannej manželskej posteli veľkosti king size s vysokým matracom sa vám bude spať ako na obláčiku, nerušený spánok zaistia aj zatemňovacie závesy. Nechýba ani WiFi pripojenie, plochá satelitná televízia, trezor alebo varná kanvica.

Na čom si pochutnáte?

Vďaka kuchynke si môžete priamo v apartmáne pripraviť ľubovoľné jedlo. Pokiaľ sa ale na dovolenke nechcete obťažovať s varením, vyrazte do niektorej z neďalekých reštaurácií. Veľkej obľube sa teší napríklad burgráreň Meat&Greet Burgerhouse, talianska reštaurácia GamberoRosso alebo reštaurácia Sia, ktorá sa špecializuje na ázijskú kuchyňu.

Kde budete relaxovať?

Nie je lepšie miesto na oddych ako wellness. V okolí apartmánu nájdete hneď niekoľko väčších aj menších wellness centier. Za návštevu stojí napríklad GRAND RELAX Spa & Wellness (900 m), kde sa môžete zrelaxovať vo vírivke, navštíviť niektorú zo suchých aj parných sáun alebo využiť ponuky najrôznejších kozmetických procedúr a masáží.

Ak preferujete skôr súkromie, mohlo by vám lepšie vyhovovať privátne wellness SPA SPA v Opletalovej ulici (900 m). Súkromné wellness zóny pre 1-10 osôb sú vybavené privátnou fínskou saunou, vírivkou a odpočinkovým lôžkom. Jedinečnú atmosféru dodáva akvárium s medúzami, prístup do wellness navyše prebieha bezkontaktne, pomocou zámku s PIN kódom, a technológie v interiéri môžete ovládať z tabletu.

Golden Angel Suites by Prague Residences

Golden Angel Suites by Prague Residences

Celetná 588/29 , Praha
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Golden Angel Prague s.r.o. IČ: 10997989


222 743 781

booking@pragueresidences.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 650 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
23 km