Chcete sa vydať do Karlových Varov, ale preferujete ubytovanie v pokojnej časti, alebo cestujete s domácim miláčikom a vyhovuje vám blízkosť lesa? V tom prípade sa ubytujte v rodinnom Pensione Family, ktoré leží priamo v Karlových Varoch, ale zároveň len kúsok od prírody a Goetheho vyhliadky. Ubytovaní budete v dvoj či trojlôžkovej izbe, k dispozícii sú tu aj apartmány s kuchynkou. Dieťa do 18 rokov má pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Pension Family sa nachádza v pokojnej časti Karlových Varov v bezprostrednej blízkosti lesa. Ľahko na dosah tak budete mať prírodu aj slávnu kúpeľnú zónu.

Príjemnou prechádzkou sa počas dvadsiatich minút dostanete do centra mesta. Postupne si prejdite karlovarské kolonády: Sadovú (1,6 km), Mlýnskú (1,1 km), Tržnú (900 m) aj najznámejšiu Vřídelnú (800 m). Tu môžete ochutnať preslávený prameň Vřídlo alebo sa vydať na exkurziu do podzemia kolonády. Zaujímavým spestrením pobytu v Karlových Varoch je návšteva múzea Becherovky (2,5 km) alebo sklárne Moser (6 km), kde sa dozviete tajomstvo ručnej výroby skla.

Z penziónu to budete mať blízko aj do zelene. Prekrásne výhľady na kúpeľné mesto na vás čakajú na Goethovej vyhliadke (1,3 km) alebo na vyhliadke Tri kríže. Na druhej strane kúpeľnej zóny láka k výletu vrch Výšina priateľstva, ktorý môžete zdolať po svojich, alebo sa nechať vyviezť lanovkou. Na jeho vrchole nájdete rozhľadňu Diana (2,6 km), motýli dom a mini zoo.

Na atraktívne výletné ciele je bohaté aj okolie Karlových Varov. Patria k nim napríklad hrad Loket (15 km), Svatošské skaly (9 km) a Andělská hora (8 km) s romantickou zrúcaninou hradu.

Za zimnými športmi sa môžete vydať do ski areálov v Jáchymove (26 km), na Božom Dare (32 km) alebo na Klínovci (33 km). Krásy prírody môžete objavovať aj pri bežkovaní po mnohých kilometroch bielych stôp.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou a výhľadom do zelene. K vybaveniu izby patrí WiFi pripojenie, LCD televízia a fén.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou penziónu je spoločenská miestnosť s plne vybavenou kuchyňou. Na záhrade majú hostia k dispozícii posedenie s grilom.

Pension Family

Pension Family

Tyršova 49/11 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Pension Family s.r.o. IČ: 09984658


602 660 098

rezervace@pension-family.cz

Check In
15:00 - 19:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik len po predchádzajúcej dohode
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3,3 km
Zastávka
0,3 km