Za oddychom na samote uprostred Krkonôš sa vydajte na horskú chatu Malá Rennerovka. Ubytovanie s polpenziou vás čaká v nadmorskej výške 1 240 m, a tak na iba 7 km vzdialenú majestátne Sněžku nebudete musieť stúpať príliš do kopca. Nech už strávite deň v horách akokoľvek, večer si v spoločenskej miestnosti pripomeniete pravidlá biliardu, šípok alebo stolného futbalu.

O ubytovaní

Horská chata Malá Rennerovka sa nachádza v centrálnej časti Krkonôš, 7 km od Strážneho pri Vrchlabí. V horskej dedinke Zadní Rennerovka, ktorú založil významný rod Rennerovcov okolo roku 1695, si dokonale oddýchnete od ruchu mesta.

V lete si tu môžete vychutnať prechádzky nedotknutou prírodou a krásne túry. Vydajte sa napríklad na Luční boudu (5,5 km), cestou si vychutnajte krásny výhľad na Špindlerovu dolinu a v Luční boude sa osviežte pivom z miestneho pivovaru. Od Luční boudy môžete pokračovať ešte ďalej, približne za hodinu chôdze sa dostanete na Sněžku. Alebo navštívte jazdiareň Kněžická chalupa (16,9 km) a zažite, ako krásne vyzerá krkonošská príroda z konského chrbta. Osviežiť sa môžete na prírodnom kúpalisku Vejsplachy (17,2 km), ktoré je vďaka pozvoľnému klesaniu do vody vhodné aj pre deti.

V zime je asi najobľúbenejšou aktivitou v tejto oblasti lyžovanie, na ktoré budete mať dostatok príležitostí. V neďalekom stredisku Pec pod Sněžkou (9,6 km) nájdete 14 km zjazdoviek, 12 km bežkárskych tratí a zábavnú trať Funline so šikmými zákrutami, terénnymi vlnami a tunelom. V stredisku Strážny (9 km) si môžete vyskúšať 4 zjazdové trate všetkých stupňov náročnosti a 40 km bežeckých tratí. Na dosah sú lyžiarske areály Herlíkovice (15,4 km), Kněžický vrch (15 km), Černý Důl (22,9 km) a s malou obchádzkou aj lyžiarske strediská v Špindlerovom Mlýne (25,2 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnej izbe s dreveným nábytkom a pekným výhľadom na okolie. K dispozícii budete mať súkromnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC. V každej izbe je k dispozícii aj WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V horskej chate vám naservírujú poctivé domáce jedlo z čerstvých miestnych zdrojov. Vychutnáte si jedlo ako u svojej mamy.

Cestujete s deťmi?

Ak sa chystáte na hory s deťmi, určite oceníte detský kútik na chate, ktorý sa postará o zábavu nielen v prípade zlého počasia. Pre pohodlie najmenších hostí je na chate k dispozícii na zapožičanie detská postieľka, nočník a vysoká stolička.

Niečo naviac

Dlhú chvíľu si môžete skrátiť pri biliarde, stolnom futbale alebo šípkach. V zimnej sezóne sa môžete tešiť na prenájom bobov, saní a lopárov.

Malá Rennerovka

Malá Rennerovka

Strážné 108 , Strážné
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Horské chaty s.r.o. IČ: 04084799


+420 607 006 158

info@malarennerovka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik za poplatok 500 Kč/pobyt
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie podľa sezóny

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Zastávka
3,9 km
Zjazdovka
2,2 km
Bežkovanie
6 km