Vydajte sa na víkend na Vysočinu v blízkosti hradu Pernštejn a Bystřice nad Pernštejnem. Ubytovaní budete v útulnom Penzióne Zubr, kde na vás čaká vynikajúca polpenzia z domácich a lokálnych surovín - čerstvý kváskový chlieb, hustá paštéta, pstruh či bazová limonáda z bazy priamo zo záhradky majiteľov.

O ubytovaní

Penzión Zubr sa nachádza priamo v srdci Vysočiny na brehu rieky Svratky v malebnej obci Ujčov. Vďaka príjemnej rodinnej atmosfére a dokonalému pokoju tu ľahko zabudnete na všetky starosti všedných dní. Iba 5 minút chôdze od penziónu leží nová konská farma, na ktorej si prídu na svoje rodiny s deťmi aj skúsení jazdci. Ďalšou atrakciou Ujčova je úniková chata. Na výlet môžete vyraziť na neďaleký hrad Pernštejn (6 km) alebo do obľúbeného westernového mestečka Šiklův mlýn (20 km). Veľa možností športového vyžitia ponúka vodná nádrž Vír. Okrem vodných aktivít si tu užijete tiež lezenie po ľadovej stene.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 13 novo zrekonštruovaných izieb s vlastnou kúpeľňou. Izby sú moderné, ladené do bielej, čiernej a červenej farby, vybavené WiFi pripojením a televízorom. K dispozícii sú dvoj a trojlôžkové izby s možnosťou prístelky. V niektorých je tiež stôl so stoličkami alebo posedenie v podobe kresla či gauča.  

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa podáva predovšetkým regionálna domáca kuchyňa. Veľký dôraz je kladený na čerstvosť a lokálny pôvod surovín. Každý deň pobytu začnete raňajkami vo forme bufetu. Ochutnáte napríklad vajíčka na rôzne spôsoby od miestnych pestovateľov, Ujčovský mušt a koláče plné ovocia od pána Loukota, kávu z jihlavskej pražiarne Koruna či jogurty z farmy Rubelit. Cez deň je možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka. Večer sa môžete tešiť na chutné večere. Tešte sa napríklad na syry z farmy Rubelit, chutného pstruha s domácim chlebom s orechmi, certifikované mäso Šutera či na zverinu od vychýreného poľovníka zo Štěpánova. Súčasťou reštaurácie je aj priestranná vonkajšia terasa s grilom.

Kde budete relaxovať?

Na záhrade hotela je veľký vonkajší bazén, ktorý je v prevádzke v letnej sezóne.

Cestujete s deťmi?

Na malých hostí čaká množstvo zábavy na veľkej záhrade pokrytej prírodnou trávou. Nájdete tu detské hojdačky, pieskovisko aj veľkú trampolínu.

Penzion Zubr

Penzion Zubr

Ujčov 46 , Ujčov 46
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PENZION ZUBR s.r.o. IČ: 29261481


+420 723 391 919

info@penzion-zubr.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
65 m
Zjazdovka
6 km