Vydajte sa na pobyt do Ostravy a ubytujte sa v modernom Pensione Padre so záhradou, barom a Lounge Room. Tešte sa na komfortné izby, chutné raňajky aj neobmedzenú konzumáciu kávy a čaju.

O ubytovaní

Pension Padre sa nachádza v industriálnom centre Ostravy. Ponúka príjemné ubytovanie v odhlučnených izbách neďaleko všetkých zaujímavých miest moravskoslezskej metropoly. Doslova pár krokov od penziónu leží Ostravar aréna (300 m). Miesto konania mnohých festivalov a koncertov Dolná oblasť Vítkovice je vzdialené 3 km. Známym centrom nočného života a zábavy je Stodolní ulica (5 km) s množstvom barov a diskoték. Obľúbenými ostravskými turistickými atrakciami sú Zoologická a botanická záhrada (9 km), Banícke múzeum s rozhľadňou Landek (12 km) a Aquapark Olešná (24 km). Okolie Ostravy je pretkané množstvom turistických trás, ktoré vás zavedú napríklad na Slezskoostravský hrad (6 km), zámok Hlučín (16 km) či do prírodnej rezervácie Štěpán (11 km). V neďalekých Šilheřoviciach (19 km) je nádherný zámocký areál so zámkom a loveckým zámočkom. Na veľkom ihrisku si tu môžete zahrať golf.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s veľkosťou 33 m². Pre vaše úplné pohodlie tu nechýba odhlučnenie, klimatizácia a WiFi pripojenie. Izba je ďalej vybavená LCD televízorom, chladničkou, minibarom, trezorom, pracovným stolom a posedením s kresielkami. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno začnete bohatými raňajkami vo forme bufetu. Na želanie je možné zaistiť jedlá pre celiatikov a osoby so špeciálnymi dietetickými potrebami. Lounge room je pre hotelových hostí k dispozícii non-stop. Vychutnajte si tu perfektné pripojenie k internetu aj kávu a čaj zadarmo.

Pension Padre

Pension Padre

Ruská 1230/121 , Ostrava - Vítkovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Todos juntos s.r.o IČ: 11712589


+420 601 577 777

info@pensionpadre.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
100 m
Aquapark
24 km
Zjazdovka
11 km