Užite si dokonalý odpočinok počas týždenného pobytu v horskej prírode Jeseníkov. Priessnitzove kúpele sú preslávené klimatické a liečebné kúpele, v ktorých si užijete rôzne procedúry, prechádzky po krásnej prírode i chutnú polpenziu. Ubytovaní budete v útulnom Kúpeľnom dome Bezruč ***, a môžete si dokonca aj zalyžovať na neďalekých zjazdovkách.

O ubytovaní

Kúpeľný dom Bezruč *** nájdete v mestečku Jeseník asi 350 m od hlavnej budovy Priessnitzových liečebných kúpeľov, ktorou je Hotel Priessnitz ****. Kúpeľný dom sa nachádza v pokojnej časti mesta v obklopení vrcholov Hrubého Jeseníka a Rychlebských hôr. Okolie ponúka množstvo možností voľnočasových aktivít. Iba za pár minút chôdze nájdete minigolf (550 m), balneopark (800 m) alebo Múzeum V. Priessnitza (140 m). V zime môžete otestovať aj neďaleké ski areály a jeden malý svah nájdete priamo pri kúpeľoch (170 m).

Ochudobnení nezostanete ani o množstvo zaujímavých výletných cieľov. Zdolať môžete napríklad protiľahlý Studničný vrch (3,4 km), na ktorého svahoch sa nachádza 80 kúpeľných prameňov. Vystúpte na rozhľadňu Zlatý Chlum (6,5 km) a užite si výhľad na okolie, prejdite si náučný chodník Rejvíz (10,6 km) k rašelinisku Veľké machové jazierko alebo sa vydajte do Jaskyni Na Pomezí (4,3 km), najväčšieho jaskynného systému vzniknutého rozpustením mramoru v ČR.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortných jedno či dvojposteľových izbách Standard. Vybavené sú pohodlným lôžkom, satelitnou televíziou, telefónom, chladničkou, posedením a vlastnou kúpeľňou. Väčšina izieb má aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

V Jedáleni Bezruč sa tešte na pestrú a zdravú kuchyňu s bohatým výberom pokrmov.

Kde budete relaxovať?

Priamo v Kúpeľnom dome Bezruč *** môžete využiť ordináciu lekára a inhaláciu. Ďalšie wellness a liečebné služby sú k dispozícii v Hoteli Priessnitz ****. Jeho súčasťou je zázemie pre procedúry a wellness s vírivkou, bazénom a saunovým svetom. Dopriať si môžete mnoho druhov masáží a liečebných či kozmetických procedúr, ako sú kúpele, zábaly, vodoliečba a ďalšie. V areáli kúpeľov nájdete aj akupunktúru, špeciálne indonézske masáže alebo soľnú jaskyňu.

Vo voľnom čase si prejdite aj lesopark s krásnym balneoparkom, v ktorom sú prírodné kúpele horných a dolných končatín, kúpeľ nôh s akupresúrou, Priessnitzova lavička s ochladzovacím bazénom a Priessnitzove streky a Slnečné kúpele.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravené vonkajšie detské ihrisko, kde sa môžu do sýtosti vyblázniť.

Niečo naviac

O zábavu počas pobytu bude postarané aj pre dospelých. Môžete si tu zahrať tenis, biliard, minigolf či discgolf.

Lázeňský dům Bezruč ***

Lázeňský dům Bezruč ***

Priessnitzova 299/12 , Jeseník
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Priessnitzovy léčebné lázně a.s. IČ: 45193452


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Platené parkovanie - viac informácií o cene v sekcii Príplatky.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
70 m
Zjazdovka
7,7 km
Bežkovanie
1,4 km