Užite si dokonalý odpočinok počas týždenného pobytu v horskej prírode Jeseníkov. Priessnitzove kúpele sú preslávené klimatické a liečebné kúpele, v ktorých si užijete rôzne procedúry, prechádzky po krásnej prírode i chutnú polpenziu. Ubytovaní budete v 4* Hoteli Priessnitz v izbe Standard. Priamo v Jeseníku si navyše môžete aj zalyžovať, svah Vojenskej kúpeľnej liečebne je vzdialený len cca 600 m.

O ubytovaní

Hotel Priessnitz **** je so svojou budovou postavenou v štýle viedenského neoklasicizmu dominantou Priessnitzových liečebných kúpeľov, prípadne celého mesta Jeseník. Hotel sa nachádza v pokojnej časti mesta v obklopení vrcholov Hrubého Jeseníka a Rychlebských hôr. Okolie ponúka množstvo možností voľnočasových aktivít. Iba pár minút chôdze je to na minigolf (300 m), do balneoparku (400 m) či do Múzea V. Priessnitza (200 m). V zime môžete otestovať aj neďaleké ski areály a jeden malý svah nájdete priamo pri kúpeľoch (550 m).

Ochudobnení nezostanete ani o mnoho zaujímavých výletných cieľov. Zdolať môžete napríklad protiľahlý Studničný vrch (3,5 km), na ktorého svahoch sa nachádza 80 kúpeľných prameňov. Vystúpte na rozhľadňu Zlatý Chlum (6,3 km) a užite si výhľad na okolie, prejdite si náučný chodník Rejvíz (10,4 km) k rašelinisku Veľké machové jazierko alebo sa vydajte do Jaskyne Na Pomezí (4,6 km), najväčšieho jaskynného systému vzniknutého rozpustením mramoru v ČR.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortných jedno či dvojposteľových izbách Standard. Vybavené sú pohodlným lôžkom, satelitnou televíziou, telefónom, posedením a vlastnou kúpeľňou. Väčšina izieb má aj chladničku a balkón.

Na čom si pochutnáte?

V Jedálni Priessnitz sa podávajú vynikajúce pokrmy pripravované v súlade s princípmi zdravej, pestrej a racionálnej stravy. Svoj obľúbený nápoj či kávu si hostia môžu dopriať v dennom bare.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je zázemie pre procedúry a wellness s vírivkou, bazénom a saunovým svetom. Dopriať si môžete mnoho druhov masáží a liečebných či kozmetických procedúr ako sú kúpele, zábaly, vodoliečba a ďalšie. Tiež je možné dochádzať na inhalácie do Kúpeľného domu Bezruč *** a v areáli kúpeľov nájdete aj akupunktúru, špeciálne indonézske masáže alebo soľnú jaskyňu.

Vo voľnom čase si prejdite aj lesopark s krásnym balneoparkom, v ktorom sú prírodné kúpele horných a dolných končatín, kúpeľ nôh s akupresúrou, Priessnitzova lavička s ochladzovacím bazénom a Priessnitzove streky a Slnečné kúpele.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je tu pripravené vonkajšie detské ihrisko.

Niečo naviac

O zábavu počas pobytu bude postarané. Môžete si tu zahrať tenis, biliard, minigolf či discgolf.

Hotel Priessnitz ****

Hotel Priessnitz ****

Priessnitzova 299/12 , Jeseník
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Priessnitzovy léčebné lázně , a.s. IČ: 45193452


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Platené parkovanie - viac informácií o cene v sekcii Príplatky.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
45 m
Zjazdovka
7,7 km
Bežkovanie
0,4 km