Jedno z najpôvabnejších českých miest, Karlove Vary, si najlepšie užijete z luxusných apartmánov blízkosti všetkých kúpeľných pamiatok, kde vám každé ráno prinesú raňajky až do postele. Residencia Goethe U Tří mouřenínů **** vám toto všetko poskytne, k tomu však pridá tiež fľašu vína.

O ubytovaní

Krásna historická budova Residencie Goethe U Tří mouřenínů **** sa nachádza priamo v srdci kúpeľného mesta Karlove Vary. V minulosti sa tu zdržiaval významný nemecký spisovateľ a politik Johann Wolfgang von Goethe a teraz tu môžete stráviť krásne chvíle aj vy. Rezidencia sa nachádza v samom centre Karlových Varov, len 60 metrov od Vřídelní kolonády, 100 metrov od Tržní kolonády, 200 metrov od Zámockej kolonády a 750 metrov od Dvořákových sadov.

Kde budete spať?

Všetky nefajčiarske apartmány majú obývačku so satelitnou TV, spálňu, plne vybavenú kuchyňu (chladnička, mikrovlnná rúra, indukčný varič, sendvičovač, rýchlovarná kanvica, riad, kávovar Dolce Gusto) a vlastnú kúpeľňu s WC, sprchovým kútom a fénom. Niektoré apartmány navyše majú balkón s výhľadom do centra.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky vám prinesú až do postele a vybavenie apartmánov vám umožní si uvariť, čo len budete chcieť. Na akékoľvek iné pokrmy uvarené profesionálnymi kuchármi ale budete musieť do partnerských reštaurácií či hotelov v okolí.

Residence Goethe U Tří mouřenínů ****

Residence Goethe U Tří mouřenínů ****

Tržiště 377/25 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SPA Management s.r.o. IČ: 02798191


+420 775 965 080

info@apartgoethe.cz

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
38 km
Zjazdovka
44 km