Užite si dovolenku v krásnej prírode Krkonošského národného parku. V Hoteli Lenka *** si pohodlie užije celá vaša rodina. V cene máte polpenziu, neobmedzený vstup do sauny, welcome drink a tiež kávu s dezertom. Využiť môžete aj zľavu na aktivity Yellow Pointu.

O ubytovaní

Hotel Lenka *** sa nachádza v centre obľúbeného krkonošského rekreačného strediska Špindlerův Mlýn. Vďaka blízkosti lanovky vo Svatom Petre si užijete to najlepšie, čo Krkonoše ponúkajú, po celý rok.

Možnosti aktivít za každého počasia sú v Špindlerovom Mlýne naozaj bohaté. Milovníkov zimných športov nadchne 27 km zjazdoviek a ďalšie desiatky kilometrov bežeckých trás vrátane Krkonošskej magistrály. Keď nie sú okolité kopce práve pod snehom, môžete si ich zísť na bicykli či kolobežke. V Špindlerovom Mlýne je možné navštíviť Múzeum Lega (1,4 km) či lanový park (2 km), bobovú dráhu (2,2 km) alebo aquapark (2,5 km).

Okolím mesta vás prevedie veľa tematických náučných chodníkov, ako je napríklad náučný chodník Labský důl, Hornická stezka alebo Mlynářovy okruhy. Značené turistické trasy vás zavedú k atraktívnym výletným cieľom, ako sú Medvedínsky vodopád (5,5 km), prameň Labe (10 km), rozhľadňa Hnědý vrch (12,7 km), zrúcanina hradu Dolní Štěpanice (14 km) či Mumlavský vodopád (16 km). Pokiaľ si radi dáte do tela počas výstupu, zdolajte Sněžku (12 km) alebo ďalšie krkonošské vrcholy, ako je Lučná hora (7 km) či Lesná hora (10 km).

Počas výstupu na Černú horu si môžete urobiť zastávku na Černohorskom rašelinisku (17 km), ktorého unikátny ekosystém si prezriete na náučnom chodníku alebo z vtáčej perspektívy z vyhliadkovej veže. Krásne výhľady ponúka aj Chodník v korunách stromov Krkonoše (32 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete vo vzdušnej, moderne vybavenej izbe pre 2-4 osoby alebo v útulnej rodinnej izbe pre 5 osôb, ktorá zahŕňa 2 oddelené spálne. Každá izba je vybavená kúpeľňou so sprchovacím kútom, televíziou, WiFi pripojením a stolíkom s kreslami na posedenie. V rodinnej izbe navyše nájdete aj chladničku, varnú kanvicu a fén na vlasy.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej hotelovej reštaurácii pripravujú špeciality českej i medzinárodnej kuchyne, v ponuke bývajú aj vegetariánske a diétne varianty.

Kde budete relaxovať?

Pre uvoľnenie a regeneráciu tela i mysle zavítajte do fínskej sauny a potom si oddýchnite v relaxačnej zóne. Alebo si vychutnáte rozmaznávanie pri masáži?

Cestujete s deťmi?

V blízkosti reštaurácie sa nachádza detský kútik plný hračiek pre deti rôznych vekových kategórií. Vy si tak môžete v pokoji vychutnať napríklad pohár vína bez toho, aby ste potomkov spustili z očí. V blízkosti hotela je vonkajšie ihrisko s mnohými atrakciami.

Hotel Lenka ***

Hotel Lenka ***

Lyžařská 282 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOLIDAY DREAM s.r.o. IČ: 04504844


+420 739 168 616

info@lenkahotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Zastávka
100 m
Aquapark
2,2 km
Zjazdovka
100 m
Bežkovanie
0,5 km