Doprajte si nezabudnuteľnú dovolenku v Penzióne na Klokočských skalách, ktorý leží na odľahlom mieste v obklopení nádhernej prírody. V cene máte štvorchodové degustačné menu s ochutnávkou vín a polpenziu.
Doprajte si nezabudnuteľnú dovolenku v Penzióne na Klokočských skalách, ktorý leží na odľahlom mieste v obklopení nádhernej prírody. V cene máte štvorchodové degustačné menu s ochutnávkou vín a polpenziu.

Dovolenka na samote pri lese

Penzion na Klokočských skalách vás dostane svojou jedinečnou polohou. Nachádza sa totiž na odľahlom mieste priamo na križovatke turistických trás.

Nájdete tu celkom 5 podkrovných izieb s kapacitou 20 lôžok. Všetky majú vlastné sociálne zariadenie a televízor. Na prízemí nájdete reštauráciu s netradičnou ponukou pokrmov. Samozrejmosťou je výber z ponuky alkoholických a nealkoholických nápojov.

Čaká vás tu aj ochutnávka moravských vín a menu zložené z originálnych receptov:

  • paštéta z kačacej pečene s brusnicovým želé podávaná s ibérijskou slaninou a celozrnným toastom,
  • grilovaná tiapia so zemiakovým pyré a dusenou špargľou,
  • opečené kuracie filé podávané na restovanej hlive ustricovej s mladým špenátom,
  • tvarohový cheesecake s vanilkovou zmrzlinou a čokoládou.

V penzióne takisto veľmi radi uvítajú všetkých vašich domácich miláčikov, či už ide o psíkov, mačičky alebo trebárs cvičené motýle.

Zaistiť si môžete aj masáž, počas ktorej si oddýchnete od každodenných stresov a zrelaxujete svoje unavené telo.

Nechajte sa uniesť krásami Českého raja

Český raj nie nadarmo patrí k obľúbeným turistickým destináciám. Má totiž čo ponúknuť po celý rok. Skaly, jaskyne, hrady, múzeá i aquaparky - to všetko budete mať okolo seba.

  • Hruboskalsko (10 km) - Skalné mesto s desiatkami veží, ktoré dosahujú výšku až 90 m. Rokliny a tiesňavy na okraji vytvárajú romantické zákutia. V oblasti Hruboskalska je tiež možné navštíviť jeden z najstarších hradov Českého raja - hrad Valdštejn.
  • Klokočské skaly - Prírodná rezervácia sa skladá z dvoch častí: Betlémských a Klokočských skál, kde nájdete aj jaskyňu Postojna a hlbokú rozsadlinu Klokočské priechody.
  • Navštívte tiež arborétum Bukovina, zámok Hrubá Skála alebo Bozkovské dolomitové jaskyne.
Penzion na Klokočských skalách

Penzion na Klokočských skalách

Bukovina 53 , Mírová pod Kozákovem
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Vít Novák IČ: 41484215


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie