Ideálna dovolenka pre celú rodinu v Třemošnici. V cene balíčka máte polpenziu, vstup do bazéna, infrasauny, vírivky, soľné jaskyne alebo posilovne. Môžete využiť aj detské ihrisko alebo opiecť si špekačky nad ohniskom.
Ideálna dovolenka pre celú rodinu v Třemošnici. V cene balíčka máte polpenziu, vstup do bazéna, infrasauny, vírivky, soľné jaskyne alebo posilovne. Môžete využiť aj detské ihrisko alebo opiecť si špekačky nad ohniskom.

Dovolenka pre celú rodinu

Zájdite si do hotela SRC Lihovar a užite si pohodovú dovolenku v Třemošnici neďaleko Pardubic. Dvojlôžkové izby s možnosťou až dvoch prísteliek majú vlastné sociálne zariadenie, klimatizáciu, TV/SAT a WiFi.

Reštaurácia Lihovar ponúka špeciality českej, talianskej aj medzinárodnej kuchyne. Kombinácia vnútorných priestorov a vonkajšej záhradky zaručuje príjemné prostredie pri jedle, prídavkom naviac pre rodiny je detský kútik.

Oddych vo wellnesse

Hotelový wellness má všetko, čo potrebujete k dokonalému relaxu. Vyhrievaný bazén s rozmermi 12 x 7 m slúži nielen k plávaniu a zábave, ale aj k cvičeniu vo vode. Ak chcete zahnať stres a zároveň uvoľniť chrbtové svalstvo, naložte sa do miestnej vírivky.

Na mieste nájdete aj infrasaunu, ktorá príde vhod najmä v jesenných dňoch, kedy je potrebné naštartovať imunitu. Dopriať si môžete aj relaxačné či športové masáže.

Zájdite si do soľnej jaskyne. Tá pôsobí priaznivo na zápaly hrdla, hrtanu, nosu a zápal pľúc. Preventívne pôsobí proti chorobám srdca a napomáha eliminovať problémy s alergiami, s vysokým krvným tlakom a astmou.

Aktívny pobyt

Okrem leňošenia pri bazéne a vo vírivke iste využijete možnosť stráviť kúsok svojej dovolenky aktívne. Zahrajte si bowling alebo využite priestory areálu na pétangue či badminton, vaše ratolesti sa zatiaľ vyšantia na detskom ihrisku. Večer si môžete opiecť špekačky na vonkajšom ohnisku.

Brána do Železných hôr

K balíčku dostanete turistickú mapu a prehľad atrakcií, nič vám teda nebráni vyraziť preskúmať napríklad Železné hory, do ktorých sa otvára cesta priamo z Třemošnice.

  • Vyrazte na túru po jednej z mnoho turistických trás - prejdite údolím rieky Doubravy alebo vystúpte k zrúcanine hradu Lechnice (s možnosťou prehliadky)
  • Ak radi jazdíte na bicykli, prejdite Hedvikovské údolie alebo Běstvinu, Maleč a Libici v podhori Železných hôr.
  • Vodná nádrž Seč (9 km) leží medzi zrúcaninami hradov Oheb a Vildštejn a západ slnka odrážajúci sa od jej hladiny môže byť naozaj krásnym zážitkom.
Sportovně rehabilitační centrum Lihovar

Sportovně rehabilitační centrum Lihovar

1. máje 49 , Třemošnice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SRC Lihovar s.r.o. IČ: 27524612


+420 603 597 618

recepce@srclihovar.cz

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie