Vyrazte na super dovolenku do krásnej prírody Beskýd. Tešiť sa môžete na chutnú polpenziu, vstup na 1 hod do bazéna alebo 20% zľavu na relaxačné procedúry. Ideálne pre rodiny s deťmi: 1 dieťa do 12 rokov ZDARMA.
Vyrazte na super dovolenku do krásnej prírody Beskýd. Tešiť sa môžete na chutnú polpenziu, vstup na 1 hod do bazéna alebo 20% zľavu na relaxačné procedúry. Ideálne pre rodiny s deťmi: 1 dieťa do 12 rokov ZDARMA.

Hotel U Kociána*** v malebnom prostredí Beskýd

Hotel U Kociána*** sa nachádza v blízkosti mesta Frenštát pod Radhoštěm a zároveň je obklopený malebnou prírodou, ktorá priam vyzýva k výletom.

Ubytovanie ponúka hotel v izbách s vlastným sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa), TV a WiFi pripojením. Na niektorých izbách je možná prístelka.

K dispozícii je pre hostí hotela aj reštaurácia, kde pre vás vždy pripravia niečo dobré pod zub. Najmenší návštevníci potom určite ocenia detský kútik.

Výlety do okolia - sedačková lanovka na horu Radhošť alebo bazén

Lokalita Beskýd ponúka pre svojich návštevníkov veľa miest, kam vyraziť na výlety. Asi 1 km od hotela nájdete sedačkovú lanovku, ktorá vás vyvezie na známu pútnickú horu Radhošť, kde uvidíte pohanského boha Radegasta, symbol Beskýd.

V cene balíčka máte tiež vstup na 1 hod do bazéna vo Valašskom Meziříčí, kde môžete relaxovať alebo si skvele zaplávať. Okolie je tiež ideálne pre turistiku, cyklistiku alebo hubárčenie. Priamo v Tronajoviciach sa v miestnej jazdiarni môžete previezť na koňoch.

Lyžovačka v Beskydoch

Ak do Beskýd pôjdete v zime, určite si so sebou pribaľte lyže. Zdolávať beskydské vrcholky môžete napríklad v týchto Ski areáloch:

  • Ski areál Pustevny - neďaleko Frenštátu pod Radhoštěm, 7 zjazdoviek všetkých obtiažností vrátane čiernej zjazdovky, šesť vlekov a lanovka s kapacitou 900 osôb / hodina.
  • Ski areál Bílá - zjazdovky všetkých náročností, možnosť večerného lyžovania. Lyžiarske školy pre deti, ski servis, požičovňa lyžiarskeho vybavenia... jedna 4-sedačková lanovka a 3 vleky.
  • Ski areál Soláň - moderný areál vhodný pre rodiny s deťmi, nenáročné zjazdovky, detský pojazdný koberec pre najmenších lyžiarov, lyžiarska škola...
  • Ski areál Grúň Staré Hamry - 4,3 km zjazdoviek, lanovka a 2 vleky, reštaurácia s domácou kuchyňou, lyžiarska aj snowboardová škola, detská herňa...

Vyberať môžete aj z množstva ďalších ski areálov, ktorých je v Beskydoch dostatok.

Hotel U Kociána

Hotel U Kociána

Trojanovice 183 , Nový Jičín
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel u Kociána s.r.o. IČ: 03959911


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie