Pobyt v Luhačoviciach, populárnych moravských kúpeľoch, pre dvoch v hoteli Lužná v centre mesta, s raňajkami a zľavou na plaváreň hneď oproti hotelu. V cene balíka tiež zapožičanie bicyklov či trekingových palíc zdarma.
Pobyt v Luhačoviciach, populárnych moravských kúpeľoch, pre dvoch v hoteli Lužná v centre mesta, s raňajkami a zľavou na plaváreň hneď oproti hotelu. V cene balíka tiež zapožičanie bicyklov či trekingových palíc zdarma.

Kúpele Lužná s raňajkami: odpočinok v najobľúbenejších moravských kúpeľoch

Hotel Lužná nájdete v centre Luhačovíc - kolonádu, plaváreň, park aj pešiu zónu s obchodíkmi a kaviarničkami máte na dosah ruky. 

Hotel v budove prvorepublikovej vily stojí v pokojnej ulici a je obklopený záhradou. Izby sú príjemne zariadené, majú vlastné sociálne zariadenie, TV a chladničku.

Plaváreň hneď oproti hotelu

Využite možnosť zľavových kupónov do mestskej plavárne, ktorú nájdete cez ulicu. V areáli je Vám k dispozícii 25 m dlhý bazén so 4 dráhami, zážitkový bazén so skákacím zálivom, chŕliče, masážne trysky, lehátka aj divoká rieka.

Pre deti nechýba bazénik s vodným ježkom a pre dospelých zase vírivka a parná komora. V átriu je k dispozícii občerstvenie, pripojenie na wifi a bezbariérový prístup.

Slovácko s množstvom možností, kam na výlet

Luhačovice sú snáď najobľúbenejšie moravské kúpele - prejdite sa tu po malebnej kolonáde, ochutnajte vynikajúce kúpeľné oplátky a samozrejme tiež popíjajte liečivé minerálne pramene.

Spestrenie prinesie mestská plaváreň (25 m dlhý bazén, masážne trysky, ležadlá, bublery a naozaj divoká rieka len kúsok od penzióna) či neďaleký aquapark s krásnym wellness v Uherskom Hradišti.

V okolí máte veľa možností, kam vyraziť na výlet:

  • Velehrad s úžasnou bazilikou a neďalekým skanzenom v Modrej
  • Strážnice s múzeom moravskej dediny v prírode
  • Vizovice so zámkom a likérka R. Jelínek, ktorá ponúka exkurzie
  • Hrad Buchlov, Zámok Buchlovice, Kroměříž (UNESCO)

Luhačovice sú ideálne pre prechádzky - terén je tu nenáročný a teda vhodný pre deti aj seniorov. Možnosti dlhších výletov poskytujú Biele Karpaty s magickou krajinou, ktorou Vás prevedú náučné chodníky informujúce o "moravských Kopaniciach".

Hotel Lužná

Hotel Lužná

Solné 280 , Luhačovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jitka Kopová IČ: 65824075


+(420) 777 830 389

hotelluzna@centrum.cz

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie