Jeseň nemusí znamenať nudu, ak viete, ako si ju spestriť. Útek z každodenného stereotypu zažijete v Penzióne Javůrek na Vysočine. Poleňošíte si v saune, navštívite hrad Pernštejn alebo sa zabavíte v aquaparku Jihlava.
Jeseň nemusí znamenať nudu, ak viete, ako si ju spestriť. Útek z každodenného stereotypu zažijete v Penzióne Javůrek na Vysočine. Poleňošíte si v saune, navštívite hrad Pernštejn alebo sa zabavíte v aquaparku Jihlava.

Penzión Javůrek - pohodová a nikým nerušená dovolenka na Vysočine v dedine roka 2013

Doprajte si jesennú dovolenku plnú pohody a krásnej prírody Českomoravskej vrchoviny v penzióne Javůrek na rozhraní CHKO Žďárské vrchy a Železných hôr.

Ten nájdete v malebnej dedinke Křižánky, ktorá vyhrala ocenenie Obec roka 2013. Tešiť sa môžete na turistiku a objavovanie množstva zaujímavých miest v okolí.

V penzióne nájdete apartmány a izby s vlastným sociálnym zariadením. V apartmánoch je navyše aj kuchynka. Izby potom v spoločných priestoroch disponujú chladničkou, rýchlovarnou kanvicou a mikrovlnnou rúrou.

V penzióne sa o vás bude starať prívetivý personál a cítiť sa tu preto budete skoro ako doma. Ak máte radi pokoj a chcete si dovolenku nerušene užiť, potom je Penzión Javůrek to správne miesto.

Výlety do okolia - aquapark, hrad alebo western

V okolí penzióna nájdete veľa miest, ktoré stoja za návštevu. Vyraziť preto môžete napríklad práve sem:

  • Aquapark v Jihlave - tobogány, plavecké bazény, vírivé bazény, vodopády, chrliče vody... aquapark v Jihlave ponúka veľa zábavy. Výlet sem si užijú ako malí, tak aj veľkí návštevníci.
  • Devět skal - obdivovať môžete tento najvyšší vrchol Žďárskych vrchov (836 m), ktorý je zároveň prírodnou pamiatkou.
  • Žákova hora - vydajte sa na tento záhadou opradený kopec o stratených žiakoch zo Žďárskeho kláštora, ktorí sa z návštevy tohto vrcholu už nevrátili.
  • Hrad Pernštejn - tento majestátny hrad sídliaci na skale vyzerá presne ako z rozprávky a je skvelým miestom pre popoludňajší výlet.
  • Westernové mestečko Šiklův mlýn - zistite, ako to vyzeralo na Divokom západe a užite si veľa zábavy a dobrodružstva medzi pištoľníkmi, lupičmi aj odvážnymi kovbojmi.

Dovolenka je ideálnou voľbou aj pre milovníkov bicyklov, lesná krajina a asfaltové cesty sú vhodné pre obdivovanie okolia z cyklistického sedla.

Penzion Javůrek

Penzion Javůrek

Moravské Křižánky 172 , Křižánky
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Pavel Hudec IČ: 10549668


737 999 310

penzionjavurek@seznam.cz

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie