Užite si dovolenku snov v BudinSKI Apartmány & Wellness v Nízkych Tatrách. Ubytujete sa v nádherných moderných apartmánoch, oddýchnete si v relaxačnej wellness zóne a užijete si dostatok pohybu aj zábavy. Len kúsok od ubytovania totiž nájdete lyžiarske centrá Demänová a Jasná, Fun parky s najrôznejšími atrakciami a úchvatnú prírodu Nízkych Tatier.

O ubytovaní

BudinSKI Apartmány & Wellness nájdete na úpätí Tatier, v dedinke Pavčina Lehota pri Liptovskom Mikuláši. Už z polohy ubytovania je jasné, že pôjde o ideálne miesto pre nadšených lyžiarov a turistov.

Oblasť Demänovskej doliny si priam volá na pešie výlety. Navštíviť môžete Demänovskú ľadovú jaskyňu (1,9 km), ktorá je jednou z najstarších popísaných jaskýň v Európe, či Demänovskú jaskyňu slobody (4,2 km). Vydať sa môžete aj na návštevu dreveného kostola vo Svätom Kríži (6,4 km), alebo vystúpite na rozhľadňu v Pavčine Lehote (2,3 km).

Nenechajte si ujsť ani návštevu Liptovského Mikuláša (8,6 km). Mesto zaujme hneď celým radom múzeí, pozrieť sa môžete napríklad do Múzea ochrany prírody a jaskyniarstva, Múzea Čierny orol alebo Jánošíkovej mučiarne a múzea histórie. Akčnejšia zábava na vás potom čaká v Escape Roome alebo galérii optických klamov Ilusia.

Na lyže sa v zime vydajte do Ski centra Demänová (3,7 km), kde nájdete rovno aj lyžiarsku školu, snowpark či snowtubing. Súčasťou je aj wellness centrum a v teplých mesiacoch sa tu pobavíte vo Fun centre s 3D bludiskom, trampolínami, lezeckou stenou a ďalšími atrakciami. Kúsok od ubytovania budete mať aj Fun park Žiarce (2 km) s bobovou dráhou, obrovskou hojdačkou či terénnymi štvorkolkami alebo lyžiarske stredisko Jasná s viac ako 50 km zjazdoviek všetkých obťažností.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v krásnych moderných apartmánoch so spálňou, obývacou izbou a plne vybaveným kuchynským kútom s chladničkou, varnou doskou a rýchlovarnou kanvicou. V spálni nájdete pohodlnú manželskú posteľ, k odpočinku vám poslúži aj obývacia izba s pohovkou a televíziou. Nechýba vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a vo všetkých priestoroch máte zadarmo k dispozícii Wi-Fi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Priamo v apartmáne nájdete plne vybavený kuchynský kút, v spoločenskej miestnosti je potom k dispozícii veľká kuchyňa s kávovarom a americkou chladničkou. Pokiaľ sa nechcete na dovolenke zdržiavať s varením, vyrazte do niektorej z neďalekých reštaurácií. Pochutnáte si napríklad v reštaurácii Tri studničky alebo v kolibe Bystrina.

Kde budete relaxovať?

Počas celého pobytu môžete využívať miestne wellness centrum. To sa skladá z vírivky pre 6 osôb a saunovej zóny s fínskou saunou pre 8 osôb, Kneippovým chodníkom a vyhrievanou lavicou. Samozrejme nechýba ani ochladzovacia sprcha a relaxačná zóna s lehátkami, televíziou a barom.

Niečo naviac

Po príchode zo zjazdovky určite radi využijete lyžiareň so sušičom na lyžiarky a spoločenskú miestnosť, kde sa môžete zohriať pri krbe, uvariť si kávu alebo sa uvelebiť na veľkej pohovke pri televízii.

BudinSKI Apartmány & Wellness

BudinSKI Apartmány & Wellness

Pavčina Lehota 320 , Pavčina Lehota
Slovenská republika

recepcia@budinski.sk

recepcia@budinski.sk

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,7 km
Aquapark
14 km
Zjazdovka
1,3 km