Vydajte sa do malebnej rakúskej dedinky Pruggern a ubytujte sa v parádnych apartmánoch Barazzutti, ktoré patria českému majiteľovi - jazykovej bariéry sa báť nemusíte. Za jednotnú cenu sa v apartmáne ubytujú až 4 osoby.
Vydajte sa do malebnej rakúskej dedinky Pruggern a ubytujte sa v parádnych apartmánoch Barazzutti, ktoré patria českému majiteľovi - jazykovej bariéry sa báť nemusíte. Za jednotnú cenu sa v apartmáne ubytujú až 4 osoby.

Ubytovanie v apartmánoch Barazzutti - ideálne pre celú rodinu alebo partiu priateľov

Novo zrekonštruované apartmány Barazzutti nájdete v alpskej dedinke Pruggern. V každom apartmáne je spálňa s dvomi lôžkami, v obývacej miestnosti s kuchynským kútom potom ďalšie dve lôžka.

K dispozícii je tiež prístelka pre jednu ďalšiu osobu. Vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a LCD televízor s príjmom satelitných programov nájdete v každom apartmáne. V objekte je vyhrievaná lyžiareň.

Lyžovačka v Pruggerne aj na 4 hojdačke v Hauser Kaiblingu

Priamo v Pruggerne môžete zdolávať alpské vrcholky v stredne veľkom ski rezorte Galstenberg, ktorý je ideálny pre lyžiarov aj pre snowboardistov a hlavne pre deti.

 V "Galstilande", najväčšom detskom svete celého regiónu, čakajú najrôznejšie atrakcie napríklad chalupy, kam sa môže ísť na lyžiach, rímska strážna veža, Zipflbob-Bahn, sánkarská dráha, ktorá sa ponúka ako alternatíva k lyžovaniu.

Asi 4 minúty jazdy autom pri susednej obci Haus je potom nástup na lanovky najväčšieho Rakúskeho lyžiarskeho strediska Ski Amadé. K dispozícii sú desiatky zjazdoviek - Planai-Hochwurzen, Hauser-Kaibling, Ski Reiteralm, Ski Fageralm a mnoho ďalších.

Jediný skipas pre 25 lyžiarskych oblastí, 270 vlekov a lanoviek a 760 kilometrov zjazdoviek

Žiadny návštevník si nenechá ujsť výlet na Dachstein (2995 m.n.m.), najvyššiu horu Štajerska a Horného Rakúska. Ďalším obľúbeným cieľom je kúpeľná obec Ramsau am Dachstein, ideálne miesto pre milovníkov behu na lyžiach. Za návštevu stojí aj 3,6 km vzdialené okresné mestečko Gröbming.

V Ski Amadé je možné okrem lyžovania zažiť ešte oveľa viac. Rovnováha medzi športovými aktivitami a dostatočným odpočinkom zabezpečí, že dovolenka bude mimoriadnym zážitkom.

Po lyžovačke rovno do kúpeľov

Po celodennom lyžovaní by ste rozhodne nemali zabudnúť na návštevu niektorého z miestnych aquaparkov, a to v priľahlom mestečku Gröbming, v obci Ramsau am Dachstein alebo v Schladmingu.

Môžete tiež zájsť do obľúbených termálnych kúpeľov v nádhernom kúpeľnom mestečku Bad Gastein, vzdialenosť cca 1 hod. jazdy autom. Nájdete tu kúpele Felsentherme Bad Gastein s rozlohou 600 m2, ktoré sú vybudované priamo v skalách.

V týchto kúpeľoch sa nachádza komplex sáun aj vnútorný bazén. Užívať si tak môžete napríklad soľné jaskyne, parné kúpele alebo infrasaunu. Na svoje si však prídu aj milovníci zábavy - zabaviť sa môžu na dlhej šmýkalke, v kanáli s rýchlym prúdom alebo si užiť gejzíry.

Milovníci pamiatok potom určite ocenia návštevu malebných rakúskych miest Salzburg alebo Graz, tiež cca 1 hod jazdy autom.

Barazzutti

Barazzutti

Pruggern 52 , Pruggern
Rakúsko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie