Rodinná dovolenka v apartmánoch hotela Predigtstuhl Resort v Bavorsku, obľúbená oblasť St. Englmar. All inclusive, wellness, herňa aj program pre deti. Vyberať môžete aj pobyty so skipasy za výhodnú cenu.
Rodinná dovolenka v apartmánoch hotela Predigtstuhl Resort v Bavorsku, obľúbená oblasť St. Englmar. All inclusive, wellness, herňa aj program pre deti. Vyberať môžete aj pobyty so skipasy za výhodnú cenu.

Nezabudnuteľná dovolenka pre rodiny s deťmi v TOP lokalite

Plánujete rodinnú dovolenku a máte radi hory a zimné športy? Hľadáte lokalitu, kde sa zabavíte nielen vy, ale aj vaše deti? Hotelový areál Predigtstuhl Resort ponúka ideálne prostredie pre detské dobrodružstvá aj wellness raj pre dospelých.

Hotelový areál Predigtstuhl Resort je vhodný najmä pre rodiny s deťmi. Nachádza sa na veľmi peknom mieste, je obklopený prírodou a centrum St. Englmar je vzdialené asi 800 m.

Čaká na vás ubytovanie v plne vybavenom apartmáne

Apartmány majú vlastné sociálne zariadenie so sprchou alebo vaňou, kuchynský kút s chladničkou, posedenie, satelitnú TV, telefón a balkón alebo terasu. Za príplatok možné ubytovanie v priestrannejšom apartmáne.

V hoteli sa nachádza rodinný svet aj wellness. Vyrazte do veľkého kúpacieho sveta s krytým bazénom a vyhrievaným vonkajšiím bazénom a saunovou časťou. Pre milovníkov športu je tu k dispozícii fitness centrum.

Viac informácií o lokalite a samotnom hoteli môžete nájsť tu.

Ubytovanie podľa vášho výberu a all inclusive

  • V cene: 1-izbový apartmán 2 + 3 (cca 33 m2), komfortne vybavené apartmány s kúpeľňou so sprchou alebo vaňou, WC, telefónom, Sat-TV, kuchynský kút s chladničkou, posedenie a balkón alebo terasa (až pre 5 osôb)
  • Za príplatok 300 Kč/deň/osoba: 2-izbový apartmán 2 + 3 (cca 53 m2) navyše s oddelenou spálňou s dvojlôžkom a kombinovaná obývacia miestnosť s gaučom na spanie a skriňovým dvojlôžkom alebo poschodovou posteľou (až pre 5 osôb)

Prečo sa na dovolenke starať o jedlo či zábavu? V Bavorsku sa o všetko postarajú za vás. Medzitým, čo si deti budú hrať, dajte si napríklad niečo dobré na bare, a to úplne zadarmo...

  • All inclusive pre 1 osobu zahŕňa: raňajky formou bufetu, obedňajší snack (polievka a šalát od 12-13 hodín), večera formou bufetov (tematické bufety niekoľkokrát týždenne), nealkoholické nápoje zo samoobslužnej nápojové stanice 10,00-22,00 hod., alkoholické nápoje (sudové víno a pivo 18,00-22,00 hod.) v reštaurácii.

Zábava pre celú rodinu, wellness aj herný park

Radi si užijete relaxáciu vo wellness ale vaše deti baví skôr jazdiť na motokárach? Žiadny problém. Užite si zaslúžený odpočinok a o vaše deti sa už postarajú animátori (hovoriaci iba nemecky).

Čo všetko máte k dispozícii?

  • Rodinný svet "Familyworld" vnútorná hracia hala (cca 1300 m2) s kĺzačkovým rajom, veľká lezecká veža, trampolína, stolný tenis, motokárová dráha s el. autami, "Soccer" centrum.
  • Wellness s celkovou plochou cca 1500 m2: veľký kúpací svet s krytým bazénom, vodopádom, protiprúdom, rovnako tak ako Kneippov kúpeľ, vyhrievaný exteriérový bazén so šmýkačkou v lete, saunová časť s fínskou saunou a bio sanáriom, fitness.
  • Detské animácie - len v anglickom jazyku (pondelok - piatok 5 hodín denne od 3 - 11 rokov).

Prežite jesennú dovolenku naplno

Výlety do jesenne sfarbených lesov, tradičné zvyky prichádzajúce na sklonku leta, množstvo turistických trás a možností sa vyblázniť pre vašich najmenších.

Zlého počasia sa báť nemusíte, deti majú dostatok miesta na vyvádzanie ako vonku v prírode, tak vo vnútri, keď prší.

Za pekného počasia sa nielen deťom budú určite páčiť výlety a objavovanie prírody a zážitkových atrakcií v okolí.

Tipy na výlety:

  • Chodník korunami stromov s visutým mostom, vyhliadkou, trónmi veterných duchov a rozsiahlym areálom. V čase adventu je tu pripravený Vianočný trh a všade okolo vládne veľmi príjemná, vianočná atmosféra.
  • Veľký zábavný park Egidi-Buckel (St. Englmar, Grün) - veľa zábavy pre všetky vekové kategórie (vstup zadarmo - spoplatnené iba niektoré atrakcie).
  • Sklenené dedinky - naozajstným zážitkom sú tiež "sklenené dediny", ktorých sa nachádza v oblasti Bavorského lesa hneď niekoľko.

Pre milovníkov zimnej turistiky ponúka St. Englmar 50 km upravených turistických chodníkov. Okrem toho sa ponúka každý týždeň organizovaný program so službami sprievodcu.

Zimný raj kúsok od hraníc - nemecké Bavorsko

Zimu v Bavorsku si teraz užijete o to viac - ponúkame vám totiž výhodný pobyt so skipasy a to pre celú rodinu (2 dospelí + až 2 deti do 14 rokov) za bezkonkurenčnú cenu, ktorá zahŕňa napríklad all inclusive do 20.00 hod a 2x 5 dňový skipas pre dospelú osobu na lyžiarsku oblasť Pröller Skidreieck. Pre deti do 15 rokov je možné dokúpiť 5 dňový skipasy priamo na mieste za 57 €.

Hory Predigtstuhl a Pröller ponúkajú ideálne podmienky pre milovníkov hôr. A to ako pre milovníkov lyžovania a snowboardu na 12 km zjazdoviek, tak pre milovníkov bežeckého lyžovania. Okrem toho ponúka okolie možnosť sánkovania, korčuľovania, hokej a ďalšie vyžitie.

Bavorsko, to je nemecká Šumava a raj pre bežkárov: celkom 70 km bežeckých stôp.

St. Englmar je tiež rajom pre bežkárov s 70 km klasických bežeckých stôp (niektoré s možnosťou osvetlenia), 10 km tratí pre skating a samozrejme tiež bežkárske školy (najbližšie trate sú od hotela vzdialené cca 400 m).

  • Lyžovanie v okolí: 12 vlekov na 12 zjazdovkách, 4 vleky s nočným osvetlením, zjazdovky s dĺžkou až 2,5 km, dosnežovacie zariadenie v Grün-Maibrunn (cca 1 km), na Prölleri a na Kapellenbergu, lyžiarske školy pre malých aj veľkých a mnoho ďalšieho
  • Lyžiarsky vlek Predigtstuhl sa nachádza v Sankt Englmar (Bayer. Wald), v cca 500 m vzdialenej miestnej časti Markbuchen. Zahŕňa dvojvlek "Doppelschlepper" s dĺžkou 1100 ma vlek "Herzerllift" s 700 m. V roku 2011 tu bolo inštalované aj umelé dosnežovanie.
  • Lyžiarsky vlek Kapellenberg: tu nájdu dostatok zábavy ako malí, tak veľkí. Je tu aj možnosť večerného lyžovania
  • Lyžiarsky vlek Grün/Maibrunn: bežkovanie, vlastná U rampa pre snowboardistov a dvojvlek. Je tu možnosť aj večerného lyžovania a samozrejme občerstvenia v Annas Salettl pri údolí stanice (cca 1 km od hotela).
  • V areáli je svah na sánkovanie, pri ktorom je v prevádzke vlek (podľa snehových podmienok).
Predigtstuhl Resort ***  (CK SKY TOURS)

Predigtstuhl Resort *** (CK SKY TOURS)

Am Predigtstuhl 2 , St. Englmar
Nemecko

Prevádzkuje spoločnosť:
SKY TOURS, s.r.o. IČ: 28312571


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie