Predstavte si ten úžasný pocit voľnosti, keby ste mali celú pláž iba pre seba. Presne ten zažijete s ubytovaním v Apartmáne Sophie Balatonlelle pri Balatone. Čaká tu na vás súkromná pláž, bazén aj terasa. Priestranný apartmán je perfektným miestom na letnú dovolenku s partiou priateľov či celou rodinou.

O ubytovaní

Apartmán Sophie Balatonlelle sa nachádza v mestečku Balatonlelle priamo na brehu jazera Balaton. Doslova pár krokov od apartmánu sa rozprestiera súkromná aj príjemná mestská pláž, ktorá ponúka veľa možností športového a voľnočasového vyžitia. Na zapožičanie sú tu aj vodné bicykle či kajaky. Atrakciou pláže je zážitkové kúpalisko s tromi bazénmi a saunovým svetom. Ďalšie pekné pláže a malebná promenáda ležia v neďalekom Balatonföldvár (20 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestrannom dvojizbovom apartmáne s celkovou rozlohou 40 m². Doružova sa vyspíte na manželských posteliach kráľovských rozmerov. V obývacej izbe sa nachádza aj gauč, ktorý v prípade potreby môže poslúžiť ako prístelka. V apartmáne nechýba klimatizácia, TV s plochou obrazovkou a WiFi pripojenie. Samozrejmosťou je kúpeľňa s toaletou a sprchovacím kútom a kuchyňa s umývačkou, mikrovlnnou rúrou a ďalším vybavením. Súčasťou apartmánu je aj priestranný balkón.

Kde budete relaxovať?

V apartmáne Sophie Balatonlelle si môžete oddych pri jazere Balaton vychutnať na súkromnej pláži. K dokonalému pohodliu vám poslúži aj súkromný bazén, terasa a záhrada.

Apartment Sophie Balatonlelle

Apartment Sophie Balatonlelle

Köztársaság u.13 (Lellemarine Resort) A ep. 111 , Balatonlelle
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
László Tömösvári IČ: 55312370-1-41


+43 664 385 9773

ap.sophie@gmx.at

Check In
13:00 - 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od jazera
100 m
Zastávka
0,4 km