Užite si Amsterdam v obklopení najvyššieho komfortu. V Radisson Hotel & Suites Amsterdam South na vás čaká štýlový, moderný apartmán s kuchynkou aj pestré raňajky formou bufetu. Zároveň ide o skvelý východiskový bod na spoznávanie pamiatok a ďalších krás mesta – obdivujte historické monumenty, užite si plavbu po kanáloch alebo sa pustite do víru nočného života v najlepších baroch a kluboch.

Vedeli ste, že...?

Hotel sa môže pochváliť vysokým hodnotením na recenzných platformách TripAdvisor a HolidayCheck. Vychvaľovaný je najmä moderný dizajn a jedinečná poloha v idylickom prostredí plnom atrakcií. Niet teda divu, že hotel získal ocenenie Travellers' Choice Award.


O ubytovaní

Hotel Radisson Hotel & Suites Amsterdam South sa nachádza v pokojnej štvrti Amstelveen a ponúka ideálny východiskový bod pre objavovanie nespočetných krás Amsterdamu. Vďaka vynikajúcemu spojeniu verejnou dopravou sa ľahko a rýchlo dostanete ku všetkým pamiatkam a zaujímavostiam, ktoré mesto ponúka.

Amsterdam očarí výletníkov uvoľnenou atmosférou, ale aj bohatou históriou. Navštívte najväčšie holandské múzeum Rijksmuseum (8,2 km) a prezrite si diela holandských majstrov, pozrite sa do Rembrandtovho domu (10,1 km), Múzea Anny Frankovej (9,7 km ) a Van Goghovho múzea (6,9 km). Vynechať by ste nemali ani plavbu po legendárnych mestských kanáloch, z lode budete mať neprekonateľný výhľad na amsterdamskú architektúru.

Milovníkov nakupovania určite zlákajú oblasti okolo Vondelparku (6 km) alebo Bloemenmarktu (9,1 km). Za návštevu stoja tiež skvelé farmárske trhy, nevšedný zážitok spájajúci jedlo a živú hudbu. Nočné vtáky môžu za súmraku vyraziť do baru alebo za tanečnou zábavou do niektorého z legendárnych klubov v meste.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v modernom, elegantne vybavenom štúdiovom apartmáne Standard (22 m²). Ten je vybavený manželskou posteľou, stolíkom so stoličkou na posedenie a televíziou s plochou obrazovkou. Súčasťou izby je aj kuchynský kútik s varnou doskou, mikrovlnnou rúrou, drezom a kávovarom a kúpeľňa so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

Kulinárska ponuka hotela je navrhnutá tak, aby potešila každý jazýček. Od pestrých raňajok formou bufetu cez bohatú ponuku miestnych špecialít a kvalitných vín, máte sa skrátka na čo tešiť.

V modernom prostredí reštaurácie Keuken & Bar sa budete cítiť príjemne kedykoľvek počas dňa. Tešte sa na výber regionálnych klasík, ako je fish & chips, alebo si vychutnajte pestrý výber originálnych nápojov.

Radisson Hotel & Suites Amsterdam South ****

Radisson Hotel & Suites Amsterdam South ****

Professor W.H. Keesomlaan 14 , Amsterdam
Holandsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Príplatok podľa cenníka hotela
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,6 km
Vzdialenosť od mora
32,3 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
31,5 km

Tipy na výlet

Mesto Amsterdam

Mesto Amsterdam Tip na výlet

Amsterdam jednoducho nemôžete nemilovať. Mesto s nezameniteľnou atmosférou si veľmi rýchlo získa vaše srdce. Široké kanály s plávajúcimi loďkami, dlhé rady malebných domov, bicykle, kam sa pozriete a nespočetné množstvo reštaurácií a kaviarní – to všetko a oveľa viac vám môžu „Benátky severu“ ponúknuť. Vydajte sa sem za poznaním histórie, umenia a kultúry alebo s priateľmi za bujarým nočným životom.

A aké zážitky by ste si pri návšteve hlavného mesta Holandska nemali nechať ujsť? Určite vyrazte na plavbu loďou po kanáloch, z ktorých spoznáte mesto z úplne novej perspektívy. Nevynechajte ani slávne múzeá umenia, ako je Rijksmuseum alebo Museum Van Gogha. Oddýchnite si v rozsiahlom Vondelparku, prejdite sa na bicykli a navštívte typické Coffee shopy.

Čo v Amsterdame navštíviť?

  • Rijksmuseum
  • dom Anny Frankovej
  • Múzeum Van Gogha
  • Vondelpark
  • námestie Dam
  • kvetinový trh Bloemenmarkt
  • kostol Oude Kerk
  • mestská brána Waag
  • bazilika sv. Mikuláša
  • veterný mlyn De Gooyer
Viac informácií
Dom Anny Frankovej
Dom Anny Frankovej
Rijksmuseum Amsterdam
Rijksmuseum Amsterdam
Skanzen Zaanse Schans
Skanzen Zaanse Schans