Boutique Hotel Intermezzo **** patrí k najkrajším hotelom na ostrove Pag a uchváti vás štýlovým interiérom, nadštandardnou starostlivosťou aj bohatými raňajkami s ponukou lokálnych špecialít. Navyše sa nachádza iba 200 m od pláže. Nájdete tu tiež perfektné zázemie pre najrôznejšie výlety, môžete si požičať bicykel či elektrický bicykel alebo si rovno objednať plavbu loďou, exkurziu do syrárne či prehliadku pamiatok so sprievodcom. O perfektný priebeh vašej dovolenky bude skrátka dobre postarané.

O ubytovaní

Boutique Hotel Intermezzo **** ponúka štýlové ubytovanie v letovisku Pag na rovnomennom chorvátskom ostrove. Ten je známy krásnymi plážami, podmanivou prírodou a skvelou miestnou gastronómiou.

Najznámejšou plážou na ostrove Pag je, samozrejme, Zrće (23,8 km), kde zažijete legendárnu letnú párty, hudobné koncerty a tanečnú zábavu. Hudba tu hrá takmer neprestajne, cez deň je ale pláž predsa len o niečo pokojnejšia a môžete sa sem vydať aj s deťmi. Bližšie pri hoteli nájdete obľúbenú pláž Prosika (1,3 km) s pozvoľným prístupom do mora alebo pláže Mađarica (1,6 km) a Tri Glave (2,3 km). Krásy pagskej prírody môžete obdivovať pri návšteve prírodnej rezervácie Dubrava-Hanzina (7,3 km) s náučným chodníkom, alebo v olivovom háji na polostrove Lun (46,7 km). Ten je s desiatkami tisíc stromov vôbec najväčší v Chorvátsku a niektoré olivovníky tu rastú aj 2 000 rokov.

Chýbať vám tu nebudú ani historické a kultúrne pamiatky. Priamo v meste Pag uvidíte románsku trojloďovú baziliku Nanebovzatia Panny Márie (650 m) z 13. storočia a prejdete sa po moste Katine a promenáde z 18. storočia. Určite nezabudnite navštíviť Múzeum soli (50,9 km) alebo Galériu pagských čipiek (650 m), ktoré patria k dedičstvu UNESCO. Gurmáni zase nemôžu vynechať exkurziu do syrárne Gligora (17,3 km), kde ochutnáte svetovo uznávané pagské syry. Za modernejšími pamiatkami sa vydajte do Zadaru (54 km), kde nájdete moderné architektonické inštalácie Morský orgán a Pozdrav slnku.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v nadštandardných izbách so vzdušným štýlovým interiérom. Izieb je v hoteli dokopy 18, vďaka menšiemu počtu hostí si užijete veľmi individuálnu starostlivosť. Každá izba má vlastnú kúpeľňu a WiFi pripojenie, všetky sú navyše odhlučnené, čo umožňuje ničím nerušený spánok.

Izby Deluxe merajú 23 m² a nemajú balkón, môžete sa ale pokochať aspoň výhľadom z veľkého francúzskeho okna, ktorým do izby preniká dostatok svetla. K vybaveniu izby patrí manželská posteľ alebo dve jednolôžkové postele, je možné pridať aj prístelku. Nechýba tu ani televízor, stôl a komfortné kresielka na posedenie, minibar a trezor.

Izby Deluxe s balkónom ponúkajú rovnakú veľkosť a vybavenie ako klasické izby Deluxe, namiesto francúzskeho okna tu ale nájdete priestranný balkón s posedením a krásnym výhľadom na prírodu ostrova Pag. Aj tento variant umožňuje prístelku.

Izby Superior sú vhodné pre náročných hostí, ktorí si chcú užiť naozaj vysoký komfort. Sú o niečo väčšie (24 m²), majú viac rozdelený spací a obývací priestor a každá z izieb má vlastný balkón s výhľadom na more. V kúpeľni navyše nájdete namiesto klasického sprchového kúta priestrannú walk-in sprchu s dažďovou hlavicou. Vďaka možnosti prístelky sú vhodné až pre 3 osoby.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň odštartujete bohatými raňajkami formou bufetu, ktoré si môžete vychutnať v útulnej raňajkovej miestnosti alebo na slnečnej terase. A keď raňajky popisujeme ako bohaté, myslíme to naozaj vážne. Tešiť sa môžete na pestrý výber čerstvých údenín, ovocia, zeleniny, pečiva, cereálií, rôznych teplých pokrmov a osviežujúcich nápojov. Zlatým klincom sú lokálne produkty, najmä med, morská soľ a legendárne pagské syry, ktoré sú aj medzinárodné oceňované.

Hotel nemá vlastnú reštauráciu, na recepcii vám ale ochotne poradia s výberom tých najlepších podnikov, do ktorých zájsť na obed alebo na večeru. Nasmerujú vás aj ak máte špeciálne diétne požiadavky, odporučia vám napríklad reštaurácie s ponukou vegetariánskych/vegánskych či bezlepkových jedál.

Kde budete relaxovať?

Dopriať si môžete aj patričnú starostlivosť vo forme relaxačnej masáže s použitím oleja zo slamienky, ktorej žlté kvety pokrývajú na jar pláne ostrova. Oleju z tohto kvetu sa pripisujú predovšetkým antibakteriálne, protizápalové, hojivé a omladzujúce účinky.

Niečo naviac

Hotel vám zabezpečí perfektné podmienky pre akékoľvek výlety. Môžete si tu zapožičať bicykle, elektrické bicykle či palice na Nordic Walking. Tiež si tu môžete objednať plavbu loďou, prehliadky pagskej syrárne, prechádzky po pamiatkach so sprievodcom a iné zážitky.

Boutique Hotel Intermezzo ****

Boutique Hotel Intermezzo ****

Vukovarska 4 , Pag, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Marino Buljanović IČ: MBO97631558


+385 23 629 215

info@hotel-intermezzo.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
19,3 km