Vstup na pláž, vyhrievaný bazén a ubytovanie na jednom z najslnečnejších ostrovov Jadranu, v Boutique Campingu Bunja nájdete skrátka všetko, čo potrebujete na perfektnú dovolenku. Ubytujete sa v nadštandardnom domčeku s veľkou terasou, dvomi kúpeľňami a vybavenou kuchyňou. Na pláži vzdialenej iba pár desiatok metrov ale nájdete aj reštauráciu, s varením sa tak nemusíte veľmi obťažovať. V kempe navyše nechýba detské ihrisko, vodné atrakcie a špeciálna pláž pre psy.

O ubytovaní

Boutique Camping Bunja nájdete na pobreží ostrova Brač, neďaleko mesta Supetar a s výhľadom cez more na známe letovisko Split. Ostrov Brač je označovaný za jedno z najslnečnejších miest Jadranského mora, s cca 2 600 hodinami slnečného svitu ročne máte príjemné počasie na dovolenku takmer zaručené.

Najbližšie mesto, Supetar (2,5 km), je zároveň najväčším mestom na ostrove a osloví predovšetkým milovníkov histórie, ktorá na vás bude dýchať na každom kroku vďaka pozostatkom starých rímskych stavieb, krásnym mozaikám a ďalším architektonickým pokladom, vrátane kostola Marijinog Navještenja z 18. storočia alebo mauzólea rodiny Petrinovičov. Na druhej strane ostrova nájdete obec Bol (36,4 km), považovanú za najstaršie miesto na ostrove. Leží tu jedna z najkrajších jadranských pláží, Zlatni rat, a najvyšší vrch jadranských ostrovov, Vidova hora. Za návštevu stojí aj rybárska dedina Milna (18,8 km) a Sutivan (9 km).

Zo Supetaru ste cca za hodinu plavby trajektom v Splite (21,5 km), najväčšom meste chorvátskeho pobrežia, ktoré pravdepodobne nie je treba dlho predstavovať. Mesto je známe okrem iného mimoriadnym množstvom historických a kultúrnych pamiatok. Pri jeho návšteve uvidíte napríklad Diokleciánov palác, katedrálu sv. Domnia alebo Jupiterov chrám. Prejdite sa krásnou promenádou Riva a zastavte sa na Námestí republiky (miestnymi nazývanom Prokurative), obklopenom neorenesančnými budovami s nezameniteľnou červenou fasádou. Pre obdivovateľov umenia je tu Galéria Meštrović a Galéria výtvarného umenia.

More a pláže

Pozdĺž kempu sa tiahne 500 m dlhá kamienková pláž, kde si užijete kúpanie v krištáľovo čistom mori. Na pláží nájdete okrem reštaurácie a beach baru aj prezliekacie kabínky, sprchy a toalety. Môžete si tu zapožičať ležadlo, slnečník, paddleboard, kajak a ďalšie vybavenie. Súčasťou pláže je aj špeciálna časť pre psov, kde sa môžu do sýtosti vyblázniť v mori.

Mnoho krásnych pláží nájdete aj v neďalekom letovisku Supetar. K najobľúbenejším patrí Banj (3 km) s piesočnatým dnom, odmenená Bielou vlajkou za čistotu mora. Pláž zaujme aj rôznorodými vodnými atrakciami. Ak vás láka relax na piesočnej pláži, vyrazte do zátoky Lovrečina (10,9 km), kde hneď pri pláži nájdete kaviareň, reštauráciu a ohradu so somármi, z ktorých budú nadšené nielen deti.

Kde budete spať?

V Mobile Homes Bunja sa budete cítiť ako v tropickom dovolenkovom letovisku. Každý domček (32 m²) má vybavenú, modernú kuchyňu (chladnička s mrazničkou, varnú dosku, kávovar, varnú kanvica, riad) a priestrannú vonkajšiu terasu s posedením (24 m²).

K dispozícii budete mať spálňu s manželskou posteľou, druhú spálňu s dvoma jednolôžkami a obývaciu izbu s rozkladacím gaučom, na ktorej sa vyspia ďalšie 2 osoby, celkovo sú tak domčeky vhodné až pre 6 osôb. Aj pri väčšom počte ľudí ale budete mať dokonalý komfort vďaka dvom kúpeľniam, nechýba ani fén na vlasy, klimatizácia, WiFi pripojenie, obliečky a uteráky.

  • Domčeky Standard Mobile Home nájdete v prvom alebo druhom rade od mora (max. 40 m). V týchto domčekoch budete blízko bazéna, detského ihriska a kamienkovej pláže s plážovým barom, budú teda vhodné napr. pre rodiny s deťmi a hostí, ktorí chcú byť v centre diania.

  • Domčeky Premium Mobile Home sú umiestnené v najpokojnejšej časti kempu, ďalej od ďalších zariadení, ako je reštaurácia a iné, takže budete mať dokonalý pokoj a súkromie. Domčeky sú priamo pri brehu a z vonkajšej terasy si užijete krásny výhľad na západ slnka nad hladinou mora.

Na čom si pochutnáte?

V plne vybavenej kuchyni apartmánu si môžete pripraviť jedlo podľa chuti. Nemusíte sa ale ani obťažovať varením, pretože na pláži vás čaká plážový bar a reštaurácia Bunja. Ponuka reštaurácie je pestrá, okrem mäsových a rybích špecialít v nej nájdete aj vegetariánske jedlá. Večer si vychutnáte napríklad pohár vína alebo obľúbený kokteil.

Kde budete relaxovať?

Pozdĺž kempu sa tiahne 500 m dlhá kamienková pláž, kde si užijete kúpanie v krištáľovo čistom mori. Na pláži nájdete okrem reštaurácie a beach baru tiež prezliekacie kabínky, sprchy a toalety. Môžete si tu zapožičať ležadlo, slnečník, paddleboard, kajak a ďalšie vybavenie. Súčasťou pláže je aj špeciálna časť pre psy, kde sa môžu dosýta vyšantiť v mori. Nemusíte ale tráviť dni iba v slanej vode, v areáli kempu je aj vyhrievaný bazén so sladkou vodou (30 m²) obklopený ležadlami a slnečníkmi. Pokiaľ sa chcete naozaj rozmaznať, doprajte si vonkajšiu relaxačnú masáž na brehu mora.

Cestujete s deťmi?

Medzi bazénom a plážovým barom je vonkajšie detské ihrisko s preliezačkami a hojdačkami, v mori blízko pláže bývajú umiestnené tiež nafukovacie vodné atrakcie. Za príplatok je možné zapožičať si detské postieľky a jedálenské stoličky.

Niečo naviac

V kempe nájdete budovu so spoločenskou miestnosťou, práčovňou, sprchami a toaletami vrátane špeciálnej časti pre deti (prebaľovací pult, detská toaletná doska, vanička) a kúpeľňu pre hendikepovaných.

Boutique Camping Bunja

Boutique Camping Bunja

Malačnica 60 , Supetar, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
KAMP BUNJA D.O.O. IČ: MBS060362343


+38 521 549 547

booking@campingbunja.com

Check In
16:00 - 21:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Vzdialenosť od mora
30 m
Zastávka
2,3 km
Aquapark
4,1 km