Bouda Svornost, ktorá sa nachádza v srdci Krkonôš priamo na svahoch nad Pecou pod Sněžkou, je ideálnym východiskovým bodom pre turistiku po najvyšších českých horách. Skvelé výlety si užijete nielen vďaka blízkosti atrakcií, ale aj výdatnej polpenzii, ktorá sa postará o dostatok energie. Po návrate späť na ubytovanie si môžete užiť grilovanie či opekanie špekáčikov.

O ubytovaní

Bouda Svornost sa nachádza na konečnej stanici lanovky Zahrádky, priamo nad obľúbeným rekreačným strediskom Pec pod Sněžkou. Nezabudnuteľnú aktívnu dovolenku v obklopení najvyšších českých hôr si tu užijete v každom ročnom období.

Bohatá sieť turistických a cyklistických chodníkov vás dovedie k atraktívnym výletným cieľom. Najvyššiu českú horu Sněžku (10 km) môžete zdolať pešo, alebo sa nechať zviezť lanovkou z Pece pod Sněžkou. Skvelými výletnými cieľmi sú tiež napríklad Lúčna hora so slávnou Luční boudou (8 km), Černohorské rašeliniská (4 km), Úpske rašeliniská (9,3 km) alebo *Kotlový vodopád * (18 km).

Skvelú zábavu pre malých aj veľkých návštevníkov Pece pod Sněžkou ponúka Relax Park. Súčasťou parku je 700 m dlhá bobová dráha, lanové centrum, detské ihrisko s nafukovacím hradom, lezecká stena, bungee trampolína a ďalšie atrakcie.

Milovníci zimných športov ocenia, že sa búda nachádza priamo na zjazdovke. Pred dverami ubytovania si tak stačí obuť lyže a ste na svahu. Okrem obľúbeného ski areálu Pec pod Sněžkou môžete vyskúšať napríklad lyžiarske stredisko Janské Lázně (17 km) alebo spoznať Krkonoše z poľskej strany v ski areáli Karpacz (42 km). Vyznávači bežkovania sa môžu priamo pred búdou napojiť na Krkonošskú magistrálu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe, ktorý je vybavený manželskou posteľou, posedením a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom.

K dispozícii sú aj štvorlôžkové izby ideálne pre rodiny s deťmi. V nich sa okrem manželskej postele nachádzajú aj ďalšie dve oddelené lôžka. Aj tieto izby majú posedenie a vlastnú kúpeľňu.

Na čom si pochutnáte?

O dostatok energie sa postará polpenzia. Každé ráno si pochutnáte na bufetových raňajkách a večer sa môžete tešiť na večeru s dvomi chodmi.

K dispozícii je tiež gril a ohnisko, kde si môžete pripraviť niečo dobré.

Niečo naviac

K zábave poslúži spoločenská miestnosti s televíziou, videom a DVD prehrávačom.

Bouda Svornost

Bouda Svornost

Zahrádky 35 , Pec Pod Sněžkou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Karlovské frgály, s.r.o. IČ: 05452210


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc - malá plemena
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Aquapark
15,1 km
Zjazdovka
1,1 km
Bežkovanie
0,7 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v lete Tip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Pec pod Snežkou
Pec pod Snežkou
Sněžka
Sněžka
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn