V Hoteli Toč *** na úpätí Hrubého Jeseníka vás čaká dovolenka plná zážitkov, výletov a relaxácie. Skvelý oddych zažijete vo wellness zóne hotela alebo v partnerskom wellness centre Helios. Okolie bude rajom pre všetkých športovcov, ktorí môžu pokoriť rôznorodé cyklotrasy alebo si napríklad zahrať minigolf na hotelovom ihrisku. V zime navyše budete iba 700 m od najbližšej zjazdovky. Samozrejme nesmú chýbať vynikajúce raňajky formou bufetu.

O ubytovaní

Hotel Toč *** je súčasťou Wellness & kongres rezortu Helios a nájdete ho v pokojnej časti kúpeľnej obce Lipová-lázně, medzi Hrubým Jeseníkom a Rýchlebskými horami. Na svoje si tu prídu športovci aj turistickí nadšenci, skvelú dovolenku ale zažijú aj milovníci relaxu, ktorí si perfektne oddýchnu obklopení prírodou.

Chcete si urobiť výlet s podmanivým výhľadom? Vydajte sa k Petrovým (32,1 km) alebo Čertovým kameňom (9,1 km). Krásnu prírodu Jeseníkov môžete obdivovať zblízka v Národnej prírodnej rezervácii Rejvíz (13,5 km), ktorú vedie aj náučný chodník Mechové jazierko. Úchvatný pohľad sa vám naskytne pri pohľade na 45 m dlhý Vysoký vodopád (22,1 km) na Studenom potoku a kúzelnú atmosféru zažijete v krasových jaskyniach Na Špičáku (13,6 km) a Na Pomezí (3,4 km), druhá menovaná je dokonca jednou z najväčších krasových jaskýň v Českej republike.

Vyrážate na dovolenku v zime? Jeseníky sú, samozrejme, ako stvorené na lyžovanie a iným zimným športom. Najbližší skiareál, Kúpeľný vrch, leží len 700 m od hotela a nájdete tu 4 zjazdovky nižšej a strednej obťažnosti, vrátane cvičného detského svahu. Pre začínajúcich lyžiarov bude vhodné aj Ski Centrum Miroslav (1,7 km) s 3 modrými a 1 červenou zjazdovkou. Pre pokročilejších je tu potom Lyžiarsky areál Ramzová (7,2 km), kde môžu pokoriť aj čiernu zjazdovku Mračná - Čerňava I s dĺžkou 900 m.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortných izbách s interiérom ladeným do tlmených farieb. Všetky izby majú vlastnú, modernú kúpeľňu so sprchovacím kútom, fénom a kozmetikou a bezdrôtové pripojenie k internetu. Na vyžiadanie je možné do izby zapožičať televíziu.

Dvojlôžková izba Standard (26 m²) je s možnosťou 1 prístelky. K vybaveniu izby ďalej patria zatemňovacie závesy, písací stôl a stojan na kufor.

Dvojlôžková izba Superior je priestrannejšia (34 m²) s možnosťou až 2 prísteliek (rozkladacia pohovka 1 dospelá osoba alebo 2 deti). K vybaveniu izby ďalej patria zatemňovacie závesy, malá chladnička, písací stôl a stojan na kufor.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky sú podávané v čase od 8:00 – 10:00 v raňajkovej reštaurácii. Súčasťou raňajkovej reštaurácie je detský kútik. Vstup do raňajkovej reštaurácie, salónikov (kuchyniek) a detskej herne nie je s ohľadom na ostatných hostí z hygienických a bezpečnostných dôvodov umožnený psom a iným zvieratám.

Cez deň budete mať k dispozícii hotelové salóniky s mikrovlnnou rúrou, chladničkou, drezom, základným riadom a jedálenskými stolmi, kde si môžete ohriať a zjesť vlastný obed či večeru. Poprípade si zájdite na jedlo do partnerského hotela Helios, kde je možné využiť služby reštaurácie Helios (1 100 m).

Kde budete relaxovať?

Priamo v hoteli nájdete útulnú wellness zónu s bylinkovou saunou a whirlpoolom. Len 1,2 km od hotela potom nájdete partnerské wellness centrum Helios s celkovou plochou 500 m², kde na vás čaká vyhrievaný bazén, 2 vírivky a saunový svet s infrasaunou, fínskou saunou, parným kúpeľom, zážitkovými sprchami , odpočinkovou miestnosťou a vonkajšou terasou. V rámci rezortu Helios si hostia hotela Toč môžu objednať masážne služby, ktoré prebiehajú v relaxačnom centre hotela Helios.

Cestujete s deťmi?

Pre väčšie pohodlie si môžete v hoteli zapožičať detskú postieľku či stoličku, zadarmo budete mať tiež k dispozícii mobilnú aplikáciu Annie Baby Monitor, ktorá funguje ako detská vysielačka. Každý deň je od 8:00 do 19:00 otvorená denná herňa s detským kútikom plným hračiek a stolným tenisom pre väčšie deti a dospelých. Za pekného počasia je k dispozícii detské ihrisko v hotelovej záhrade.

Niečo naviac

Súčasťou hotelovej záhrady je viacúčelové ihrisko s umelým povrchom, večerným osvetlením a ochrannými sieťami, ktoré je vhodné najmä na rôzne loptové športy (tenis, hádzaná, basketbal...). Zahrať si môžete aj minigolf na vonkajšom ihrisku s 18 jamkami. Aktívnym jedincom potom príde vhod aj úschovňa bicyklov a lyží s vyhrievaním topánok.

Hotel Toč ***

Hotel Toč ***

Lipová - lázně 762 , Lipová - lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Helios s.r.o. IČ: 27742776


+420 733 539 377

toc@heliosjeseniky.cz

Check In
15:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc - maximálne 1 pes (do max. strednej veľkosti) v izbe. Pes nesmie zostávať bez dozoru v izbe sám.
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
0,8 km