Chcete spoznať krásy Beskýd? Tak to vyrazte do krásneho Hotela Maralák ****, ktorý nájdete v Kunčiciach pod Ondřejníkom. Tešte sa na nádherné izby či luxusný apartmán so súkromnou vírivkou a terasou. Nechýba tu ani útulná kaviareň aj parádna reštaurácia, kde si pochutnáte na raňajkách formou bufetu či na polpenzii. Podľa balíčka vás čaká aj degustačné trojchodové menu. Na dosah budete mať turistické chodníky aj všemožné pamiatky.

O ubytovaní

Hotel Maralák **** leží v malebnom údolí obklopený prekrásnou beskydskou prírodou neďaleko obce Kunčice pod Ondřejníkem. V každom ročnom období si tu užijete parádnu aktívnu dovolenku plnú športovania, výletov i nerušenej relaxácie.

Počas leta tu môžete zdolať všetky hlavné vrcholy Beskýd - Lysú horu (18 km), Smrk (15 km), Kněhyni (7 km), Čertův mlýn (7 km), Radhošť (9 km), Skalku (6 km) ) a Ondřejník (9 km). Milovníci golfu si svoj obľúbený šport zahrajú na 18-jamkovom golfovom ihrisku v Čeladnej (5 km). Veľa zábavy pre celú rodinu čaká v horskom lanovom parku Tarzánia (5 km). Veľa zaujímavých informácií o regióne a jeho histórii sa dozviete pri návšteve skanzenu v Rožnove pod Radhoštěm (5 km).

Počas zimy vyrazte na lyžovačku do blízkych skiareálov Pustevny (7 km), Opálená (5 km) či Malenovice (16 km). Skvelým spôsobom, ako spoznať nádhernú beskydskú prírodu je prejsť si ju na bežkách po mnohých kilometroch upravovaných bežeckých trás.

Kde budete spať?

Či už budete ubytovaní v ktorejkoľvek izbe, tešte sa na moderné a vkusné vybavenie aj krásny výhľad na beskydské vrcholy.

Dvojlôžková izba s rozlohou 24 m² disponuje vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a je vybavená manželskou posteľou alebo dvoma jednolôžkami, televíziou, WiFi pripojením, minibarom, trezorom, fénom a setom na prípravu čaju a kávy. Do izby je možné umiestniť max. 1 prístelku, hodí sa teda pre pobyt 3 osôb. Z okna budete mať výhľad na Radhošť či Ondřejník a Skalku. Izba je vybavená vlastnou klimatizačnou jednotkou.

K dispozícii je aj Priestranná dvojlôžková izba (24 m²) s rovnakým vybavením. Ponúka však aj možnosť 1 prístelky a má panoramatické okno, z ktorého budete mať krásny výhľad.

Apartmán s výhľadom do záhrady (28 m²) sa pýši dvojitými presklenými balkónovými dverami, z ktorých je výhľad na záhradu a tiež na Radhošť. Apartmán sa delí na spálňu s manželskou posteľou a na obývaciu izbu, kde nájdete pohodlnú pohovku, ktorá po rozložení poslúži ako prístelka až pre 2 deti či dospelých. Apartmán je teda vhodný až pre 4 osoby. Vybavenie apartmánu je inak totožné ako pri izbách.

Apartmán Exclusive (42 m²) sa skladá z dvoch spální. Prvá z nich ponúka krásne výhľady na okolité hory, a to cez veľkoformátové okno. Vybavená je manželskou posteľou a ponúka možnosť 1 prístelky. Má samostatnú klimatizačnú jednotku. Druhá spálňa má potom dve oddelené lôžka. Apartmán teda ubytuje až 5 osôb, jeho ostatné vybavenie je totožné ako pri izbách s tým rozdielom, že v kúpeľni namiesto sprchy nájdete vaňu.

Apartmán s terasou a vírivkou (84 m²) ponúka luxusné ubytovanie pre až 7 osôb. Apartmán sa skladá z obývacej miestnosti, spálne s manželskou posteľou (s možnosťou rozdelenia na 2 jednolôžka), trojlôžkovej podkrovnej spálne, malej kuchynky a vlastnej kúpeľne. Súčasťou je tiež terasa s vírivkou s vodou s teplotou 42 °C odkiaľ budete mať nádherný panoramatický výhľad na hory. K vybaveniu patrí televízia, WiFi pripojenie, minibar, trezor, fén a pohovka, ktorá môže poslúžiť ako pohovka pre 2 osoby.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnom prostredí Reštaurácie Maralák si každé ráno vychutnáte bohaté bufetové raňajky. Počas dňa je potom možné objednávať jedlá zo stáleho jedálneho lístka. Počas leta je v prevádzke terasa s krásnym výhľadom na okolité hory. Na vynikajúce domáce zákusky a výbornú kávu vyrazte do hotelovej kaviarne.

Kde budete relaxovať?

V Hoteli Maralák si môžete dopriať lekcie jogy v ich vlastnom jogovom štúdiu.

Hotel Maralák ****

Hotel Maralák ****

Kunčice pod Ondřejníkem 372 , Kunčice pod Ondřejníkem
Česká republika

+420 556 850 850

maralak@maralak.cz

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Lyžiareň
Fitness
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,4 km
Zastávka
10 m
Aquapark
11 km
Zjazdovka
7,2 km
Bežkovanie
5,3 km