Hotel Kempa *** leží v Beskydách, konkrétne v mestečku Bukovec len 1,5 km od hraníc s Poľskom a 10 km od hraníc so Slovenskom. Vydajte sa sem za turistikou, lyžovaním aj relaxáciou. V cene balíčka je polpenzia a neobmedzený vstup do wellness s bazénom, vírivkou, fínskou saunou a soľnou jaskyňou. Pre deti sú tu dva detské kútiky a vonkajšie ihrisko plné atrakcií.

O ubytovaní

Hotel Kempa *** je nový hotel ležiaci v krásnej beskydskej prírode v najvýchodnejšom cípe Českej republiky a len kúsok od hraníc so Slovenskom. Príďte si užiť parádne výlety, odpočinok vo wellness, skvelú gastronómiu aj najrôznejšie športové aktivity.

Vyznávačov aktívnej dovolenky poteší, že priamo pred hotelom vedie nový in-line chodník a k tomu je okolie pretkané turistickými a cyklistickými trasami. Iba 2 km od hotela leží najvýchodnejší bod Česka, ku ktorému sa dostanete príjemnou prechádzkou v prírode. Pokiaľ máte radi chodenie po horách, môžete si prejsť hrebeňovku na česko-poľských hraniciach cez vrcholy Kyčera (9 km), Veľký Stožek (9,5 km) a Česlar (11 km). Zdolať môžete tiež horu Veľká Čantoryje (18 km), na vrchole ktorej sa nachádza rozhľadňa, odkiaľ budete mať krásny výhľad na českú i poľskú stranu Beskýd. Zaujímavým zážitkom je výlet k mohutnému opevneniu Veľká Šanca (7 km), ktoré je jedinečnou fortifikačnou pamiatkou. Za krásami prírody sa vydajte do prírodnej rezervácie prales Mionší (17 km), po ktorom vás prevedie 7 km dlhý náučný chodník.

Navštíviť môžete aj najvýchodnejšie položené české mesto - Jablunkov (5 km). Jeho dominantou je historické Mariánske námestie s fontánou a novogoticky upraveným kostolom Božieho tela (6,5 km). V priestoroch Starého kláštora sídli Svetové múzeum a Knižnica Biblie (6 km), kde je možné vidieť unikátne exponáty Biblií a duchovných kníh. Ďalej tu nájdete aj expozície Múzea Trojmezí (6,6 km) a výstavná sieň Múzea Těšínska (6,5 km).

Priamo oproti hotelu leží Ski areál Kempaland, a tak si v zime stačí obuť lyže a môžete vyraziť na svahy. Populárny Ski areál Mosty u Jablunkova je vzdialený 13 km. Na poľskej strane sa veľkej obľube teší moderný Ski rezort Złoty Groń (8 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. Jej súčasťou je nábytok z masívu, WiFi pripojenie, LCD televízie, trezor a fén. Každá izba má balkón s krásnym výhľadom do prírody.

Na čom si pochutnáte?

Príjemným štartom dňa budú raňajky vo forme bufetu podávané v hotelovej reštaurácii. Cez deň je možné objednávať pokrmy zo stáleho jedálneho lístka a večer sa môžete tešiť na servírovanú večeru s možnosťou výberu z 3 jedál.

Kde budete relaxovať?

Nerušená relaxácia na vás čaká v štýlovom hotelovom wellness. Jeho dominantou je vyhrievaný vnútorný bazén s detskou časťou, plaveckou časťou a atrakciami. Oddýchnuť si ďalej môžete vo fínskej saune, soľnej jaskyni a vírivke, alebo si dopriať príjemnú masáž.

Cestujete s deťmi?

V hoteli veľmi radi privítajú aj malých hostí, pre ktorých sú tu hneď 2 vnútorné herne s množstvom hračiek, šmykľavkou, guličkovým bazénikom, lezeckou stenou a televíziou s rozprávkami. Vonku sa môžu deti vyšantiť v hernom centre s pieskoviskom, preliezkami, hojdačkami a šmykľavkami. Samozrejmosťou je možnosť zapožičania detského vybavenia.

Hotel Kempa ***

Hotel Kempa ***

Bukovec 180 , Bukovec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ALBERTOVA stavební společnost s.r.o. IČ: 28583078


+420 774 479 543

info@hotelkempa.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Lyžiareň
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
6,4 km
Zastávka
20 m
Aquapark
13 km
Zjazdovka
50 m