Hotel Atlas *** nájdete vo Velkej Úpe v Krkonošiach, presnejšie v Krkonošskom národnom parku neďaleko lanovky na Sněžku. Vydajte sa sem vo dvojici, alebo napríklad s celou rodinou, k dispozícii sú izby až pre päť osôb. Blízko to budete mať k mnohým atraktívnym výletným cieľom. Počas zimy zase oceníte, že hotel leží priamo pod zjazdovkami obľúbeného ski areálu. V cene balíčka je polpenzia, welcome drink a deti v lete určite poteší vonkajšie drevené ihrisko.

O ubytovaní

Hotel Atlas *** sa nachádza v obľúbenom rekreačnom stredisku Velká Úpa. Vydajte sa na aktívnu dovolenku v srdci Krkonôš a užite si krásnu prírodu, čerstvý vzduch, pestré možnosti výletov i poctivú domácu kuchyňu.

Najvyššie české hory sú doslova rajom pre všetkých turistov. Krásami Krkonošského národného parku vás prevedie viac ako 400 km značených trás. Vypravte sa napríklad na najvyššiu českú horu Sněžku (6,8 km), na lesný hrádok Aichelburg (5 km), k Javořím vodopádom (3 km), na Luční boudu (10 km) alebo si prejdite náučný chodník Černohorského rašeliniská (5 km). Nádherné výhľady budete mať z rozhľadne Hnedý vrch (7,5 km), z rozhľadne Černá hora (6,2 km) alebo z Chodníka korunami stromov Krkonoše (10 km).

Bohaté možnosti vyžitia po celý rok ponúka neďaleká Pec pod Sněžkou (2,5 km). Súčasťou Relaxparku (3,1 km) je 700 m dlhá bobová dráha, lanové centrum, detské ihrisko s nafukovacím hradom, bungee trampolína a ďalšie atrakcie. V Peci nájdete aj nástupnú stanicu lanovky na Snežku.

Milovníci zimných športov ocenia, že svahy Ski Resortu Velká Úpa sú doslova pár krokov hotela, a tak stačí len obuť lyžiarky a vyraziť na parádnu lyžovačku. Skvelé podmienky pre lyžovanie ponúka aj Ski Resort Pec pod Sněžkou (3,6 km) alebo Ski Resort Černá hora (10 km). Počas zimy môžete krásy Krkonôš preskúmavať aj počas bežkovania - Krkonošská magistrála vedie hneď vedľa hotela alebo si môže okruhom obísť neďaleký Penkovčí vrch (2,5 km). Po aktivitách v horách zamierte za odpočinkom do Aquacentra Jánské Lázně (10 km) s bazénmi a vírivkami plnými liečivej termálnej vody.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvoj, troj, štvor alebo päťlôžkovej izbe typu Standard s vlastnou kúpeľňou. Súčasťou vybavenia je televízia a WiFi pripojenie. Vďaka možnosti väčších izieb na pobyt môžete vyraziť s priateľmi alebo až 3 deťmi.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej reštaurácii na prízemí penziónu si pochutnáte na poctivej domácej kuchyni z kvalitných surovín od miestnych dodávateľov. Každé ráno tu na vás budú čakať stoly s bohatým raňajkovým bufetom. Cez deň je možné objednávať pokrmy zo stáleho jedálneho lístka. Večer sa tešte na dvojchodovú večeru skladajúcu sa z polievky a hlavného chodu, ktorý je možné si vybrať z menu.

Kde budete relaxovať?

Ak počas pobytu zatúžite po masáži, stačí si dohodnúť termín na recepcii penziónu.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je v zeleni pred penziónom k dispozícii ihrisko.

Hotel Atlas ***

Hotel Atlas ***

Velká Úpa 129 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Sumang 10 s.r.o. IČ: 06602525


+420 774 152 799

hotel.atlas@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 350 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
15 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
60 m

Tipy na výlet

Pec pod Snežkou

Pec pod SnežkouTip na výlet

Dnešné známe horské stredisko pod najvyššou českou horou vzniklo pôvodne ako banícka osada pre ťažbu kovov. V Peci pod Snežkou na vás dnes čakajú úchvatné panorámy okolitých hôr, ale aj nespočetné množstvo možností na aktívne trávenie voľného času a relaxu. Okrem zimných radovánok všetkého druhu a slnečných letných túr sa tu môžete tešiť na bobovú dráhu, relax park a lanový park plný zábavy a adrenalínu alebo jumpark.

Krkonošský národný park v lete
Krkonošský národný park v lete
Lanová dráha Snežka
Lanová dráha Snežka
Janské Lázně
Janské Lázně