Tešínske Beskydy, známe aj ako Sliezske Beskydy, sú nádhernou oblasťou ideálnou pre milovníkov prírody, turistiky i cyklistiky. Vydajte sa sem aj vy a okrem poznávania českej strany Beskýd zavítajte aj do Poľska či na Slovensko. Pension Lomná ponúka útulné izby a tiež stravovanie formou polpenzie.

O ubytovaní

Pension Lomná sa nachádza v obci Dolní Lomná v najvýchodnejšom cípe Českej republiky v blízkosti hraníc so Slovenskom a Poľskom. Okolie tvorené malebným údolím Sliezskych Beskýd je ideálne pre výlety pešo aj na bicykli.

Priamo v Dolnej Lomnej môžete navštíviť zážitkové centrum URSUS, ktoré vám predstavia hory aj tunajší ekosystém. Za nedotknutou prírodou sa vydajte do Prírodnej rezervácie Mionší, po ktorej unikátnom území vás prevedie náučný chodník. Neďaleký Jablunkov (7 km) je najvýchodnejšou obcou Česka. Dominantou Jablunkova je historické námestie s fontánkou, novogoticky upravený kostol Božieho tela a Starý kláštor, kde objavíte Svetové múzeum a knižnicu Biblie.

Počas leta vyrazte za osviežením zábavného centra Ameryka (8 km) s kúpaliskom, lanovým centrom a minigolfom. Milovníkov zimných športov nadchnú upravované bežecké trasy a tri lyžiarske strediská: Mosty pri Jablunkove (9 km), Ski areál Severka (15 km) a Kempaland v Bukovci (20 km).

Kde budete spať?

Počas pobytu si oddýchnete v pohodlne zariadenej dvojlôžkovej izbe s výhľadom do prírody. V izbe nájdete masívne borovicové postele, plastové okná a nábytok na uloženie vašich vecí. K vybaveniu ďalej patrí klimatizácia, WiFi pripojenie, televízia, chladnička, rýchlovarná kanvica a, samozrejme, tiež vlastná kúpeľňa s uterákmi a županmi.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej reštaurácii s terasou na vás budú každé ráno čakať raňajky, ktorá má podľa obsadenosti bufetovú, alebo servírovanú formu. Perfektným zakončením každého dňa pobytu bude večera, ktorá prebieha opäť podľa obsadenosti ako bufet, alebo menu s možnosťou výberu.

Pension Lomná

Pension Lomná

Dolní Lomná 70 , Dolní Lomná
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Petr Neoral IČ: 44759096


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,3 km
Aquapark
10,7 km
Zjazdovka
0,7 km