Pobyt v Krkonošiach je dobrý nápad v akomkoľvek ročnom období. Ubytujte sa v Penzióne Rusalka, ktorý stojí v Malej Úpe - budete mať na dosah Krkonošský národný park, Sněžku, Chodník korunami stromov aj ďalšie atrakcie. V cene je chutná polpenzia, vstup do vonkajšieho bazéna a sauny, ale aj bohaté vyžitie - stolný tenis, lukostreľba, minigolf, strelnica a ďalšie.

O ubytovaní

Penzion Rusalka, ktorý sa predtým volal Máselná bouda, nájdete v rekreačnej obci Malá Úpa priamo v chránenej oblasti Krkonošského národného parku. Blízko to tak budete mať na Sněžku (8 km), Chodník korunami stromov (16 km), do Sklenářovického údolia (17 km), ale aj do Pece pod Sněžkou (7 km) a Špindlerovho Mlýna (21 km) plného atrakcií. Posledné dve spomínané oblasti vás potešia najmä v zime, tunajšie ski areály sú totiž veľmi obľúbené.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z komfortných izieb, vybavených televíziou, dreveným nábytkom a posedením. Nechýba vlastná kúpeľňa. Izby majú možnosť prísteliek, takže sa pohodlne ubytujte aj rodina s viacerými deťmi.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia penziónu je vychýrená medzi miestnymi i turistami. Tešiť sa môžete na raňajky formou bufetu a servírované dvojchodové večere. Kedykoľvek počas dňa si môžete zájsť na niektorú z tradičných krkonošských špecialít či na dezert.

Kde budete relaxovať?

Chcete si oddýchnuť? Zavítajte do wellness centra so saunou, vírivkou a relaxačnými lehátkami. V lete je k dispozícii vonkajší bazén. Vhod určite príde vonkajšie posedenie v altánku, ohnisko a gril. Zabaviť sa môžete počas stolného tenisu, minigolfu, lukostreľby alebo na strelnici pre vzduchovky.

Cestujete s deťmi?

Keď je vonku pekne, prebiehajú projekcie rozprávok a filmov. Pre deti je tiež pripravený detský kútik a vonkajšie detské ihrisko. V penzióne vám radi zapožičajú detskú postieľku, stoličku, vaničku, nočník aj rýchlovarnú kanvicu a mikrovlnnú rúru pre prípravu detskej výživy.

Penzion Rusalka

Penzion Rusalka

Dolní Malá Úpa 45 , Malá Úpa
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jiří Winter IČ: 67470955


499 329 150

jiriwinter@email.cz

Check In
od 14:00–17:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 150 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Detský kútik
Lyžiareň
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
10 km
Zjazdovka
2,8 km