Krkonoše lákajú milovníkov prírody, športu a odpočinku. Zavítajte do Hotela Krakonoš *** v blízkosti Harrachova a Mumlavského vodopádu a užite si pohodovú dovolenku s polpenziou, vstupom do sauny a balíčkom zliav napríklad na masáže, požičanie bicyklov alebo lyží.

O ubytovaní

Hotel Krakonoš *** stojí v krásnej západnej časti Krkonôš v Rokytnici nad Jizerou. Na dosah tak budete mať všetky lákadlá Krkonošského národného parku. Vydajte sa napríklad k slávnemu Mumlavskému vodopádu (6,4 km), ktorý patrí k najmohutnejším a najkrajším v Českej republike, alebo do Bozkovských dolomitových jaskýň (17,4 km) s najväčším podzemným jazerom v Čechách.

Okrem prírodných útvarov patria k obľúbeným výletným cieľom aj ľuďmi vytvorené atrakcie, napríklad rozhľadňa Štěpánka (8,8 km), z ktorej uvidíte na Jizerské hory a časť Krkonôš, alebo Černý rybník (8,3 km), v ktorom sklári pripravujú drevo na formy na fúkanie skla. Kúsok od neho navyše nájdete Múzeum skla (7,5 km). Milovníci techniky určite radi navštívia Múzeum ozubnicovej dráhy (12,4 km) v Kořenove a deti i dospelí budú nadšení z prechádzky kořenovskou Zubačkou (13,6 km).

V zime určite privítate veľa ski areálov, obľúbený je napríklad Ski areál Studenov (1 km), ktorý sa napája na Krkonošskú magistrálu. Pre začiatočníkov a rodiny s deťmi bude vhodný menší Ski areál Modrá hvězda (2 km), náročnejší lyžiari zase určite radi vyrazia do Ski areálu Paseky Nad Jizerou (4 km) s cca 10 km zjazdoviek či Ski areálu Harrachov (5 km) so štyrmi zjazdovkami a sedačkovou lanovkou.

Kde budete spať?

Na výber budete mať z izb typu Standard alebo nadštandardných 3* izieb. Izby Standard sú vybavené satelitnou televíziou, WiFi pripojením, telefónom a vlastnou kúpeľňou so sprchou a fénom. 3* izby zaujmú predovšetkým zrenovovaným interiérom, ladeným do prírodných farieb, a novým nábytkom. Oproti izbám štandardného typu majú navyše aj trezor a župan.

  • Dvojlôžková izba Standard ponúkne manželskú posteľ, CRT televíziu, stôl so stoličkami a šatníkovú skriňu.

  • Dvojlôžková izba *** je vybavená manželskou posteľou, plochou televíziou a úložným nábytkom.

  • Štvorlôžková izba *** zahŕňa 2 manželské postele, kresielka na posedenie, televíziu s plochou obrazovkou a úložný nábytok.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia vás pohostí českou klasikou aj medzinárodnými špecialitami. Za pekného počasia si môžete posedieť na letnej terase, večer si zase zájdite na pohárik do vinárne.

Kde budete relaxovať?

K odpočinku môžete využiť fínsku saunu, doplnenú masážnou sprchou a odpočivárňou, alebo si doprajte jednu z masáží.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je pripravený detský kútik s hračkami, kresliacou tabuľou a ďalším vybavením.

Niečo naviac

Využiť môžete tiež hotelovú klubovňu s posedením, spoločenskými hrami, knižnicou, projektorom, DVD prehrávačom a Nintendom. Športovcom zase príde vhod úschovňa bicyklov a lyží.

Hotel Krakonoš ***

Hotel Krakonoš ***

Dolní náměstí 309 , Rokytnice nad Jizerou
Česká republika

+420 603 155 874

krakonos@rokytnice.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
0,4 km
Bežkovanie
0,4 km