Letná all inclusive dovolenka v obľúbenom chorvátskom regióne Severná Dalmácia je ideálna pre celú rodinu. V Hoteli Adria *** vzdialenom 400 m od pláže o vás bude výborne postarané. Zabezpečený je zábavný program pre všetky vekové kategórie.

Dovolenka bez starostí vďaka all inclusive

Dovolenku vám určite spríjemní tiež all inclusive stravovanie. V reštaurácii sa podávajú raňajky, obedy a večere formou bufetu, ku ktorým si vychutnáte nápoje zdarma. Počas dňa navštívte bar pri vonkajšom bazéne, kde sú zdarma podávané nealkoholické a miestne alkoholické nápoje. Dostanete tu i popoludňajší snack vo forme kávy, čaju, sušienok, tyčiniek a deti sa môžu tešiť i na zmrzlinu (3x týždenne).

Nudy sa rozhodne obávať nemusíte

Nádherné pláže, promenáda lemujúca pobrežie s prekrásnym výhľadom na Pašmanský kanál a rovnomenný ostrov, hotelové bazény, sauna, fitness, detské a viacúčelové ihrisko, stolný tenis, minigolf či plážový volejbal sú len zlomkom toho, čo všetko lokalita ponúka.

Ak by vám aj napriek všetkým týmto možnostiam stále ostal voľný čas, môžete vyskúšať výlet poloponorkou s prehliadkou morského dna či navštíviť krásne mesto Zadar, ktoré je centrom kultúry a histórie tejto oblasti. Okrem toho sa v blízkom okolí nachádzajú tri národné parky - Paklenica, Kornati a Krka, ďalej prírodné parky Telaščica a Vranské jazero.

Hotel Adria *** (CK A.Ša)

Hotel Adria *** (CK A.Ša)

Ul. Augusta Šenoe 42 , Biograd na Moru
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
CK A.Ša s. r. o. IČ: 01638114


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná