Chcete mať výhľad ako z pohľadnice? Potom určite vyrazte do penzióna Pohlednička a kochajte sa každodennou panorámou Krkonôš, Jizerských hôr a Českého raja. V cene polpenzia aj zábava v podobe šípok alebo biliardu.
Chcete mať výhľad ako z pohľadnice? Potom určite vyrazte do penzióna Pohlednička a kochajte sa každodennou panorámou Krkonôš, Jizerských hôr a Českého raja. V cene polpenzia aj zábava v podobe šípok alebo biliardu.

Dovolenka v penzióne Pohlednička s malebným výhľadom

Oddýchnite si uprostred prírody a užite si dovolenku na sklonku leta alebo počas jesene v penzióne Pohlednička. Na výlety môžete vyraziť napríklad do Špindlerovho Mlyna, alebo si vyšliapať Sněžku.

Ubytovanie ponúka penzión v dvojlôžkových až štvorlôžkových izbách. Niektoré z nich majú vlastné sociálne zariadenie, pre zvyšné izby je spoločné na poschodiach.

V penzióne je aj reštaurácia, kde sa bude podávať polpenzia. Niečo dobré pod zub si potom môžete dať v bare. Pre pobavenie poslúži biliard, stolný tenis, futbal alebo šípky.

Výlety do okolia - výstup na Sněžku alebo Špindlerův Mlýn

Okolie je okrem pešej turistiky ideálne tiež pre výlety na bicykloch. Ak sa vám ale nechce šliapať do strmých kopcov, môžete sa zviesť tzv. cyklobusmi (v prevádzke do konca septembra), ktoré vás pohodlne vyvezú na kopce a odtiaľ už sa môžete bez ťažkostí premávať.

Navštíviť potom môžete tieto miesta:

  • Špindlerův Mlýn s aquaparkom (23 km) - obľúbeným turistickým cieľom je práve Špindlerův Mlýn. Môžete sa prejsť mestečkom, alebo vyraziť do aquaparku a užiť si veľa vodnej zábavy.
  • Sněžka (cca 40 km) - návšteva Krkonôš by nebola úplná, keby ste sa nezašli pozrieť aspoň na najvyššiu českú horu Sněžku. Praví turisti samozrejme podniknú aj výstup. Vyraziť môžete z Pece pod Sněžkou, odtiaľ sa môžete vydať aj na iné trasy, napríklad k lesnému hrádku Aichelburg.
  • Mumlavské vodopády (32 km) - kúsok od Harrachova nájdete túto nádheru, ktorá je vysoká asi 10 metrov a poskytuje úžasné predstavenie.
  • Farma koní (8 km) - ak máte radi kone, vydajte sa k tým huculským - môžete sa na nich previezť, alebo si posedieť v miestnej krčmičke.

V okolí nájdete aj ďalšie zaujímavé miesta, napríklad rozhľadňu Žalý, zrúcaninu hradu Horná Štěpanice, Horní Mísečky, Zlaté návrší a ďalšie.

Penzion Pohlednička

Penzion Pohlednička

Horní Štěpanice č. 41 , Benecko
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
FALL TOURS s.r.o. IČ: 04509242


+420 777 440 330

info@penzion-pohlednicka.cz

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie