Kam ste cestovali najčastejšie? Pozrite si najpredávanejšie pobyty za rok 2021

Rok 2021 cestovaniu a dovolenkám prial, a tak naši zákazníci spoznávali nielen krásy Slovenska, ale aj okolitých krajín. Kde sa im najviac páčilo a kam sa radi vracajú opakovane? Pozrite sa do nášho zoznamu najpredávanejších pobytov za rok 2021.
Kam ste cestovali najčastejšie? Pozrite si najpredávanejšie pobyty za rok 2021

Koniec roka a začiatok toho nového zvyčajne patrí spomienkam a bilancovaniu nad všetkým, čo uplynulý rok priniesol. Pohľadu do minulosti sme sa neubránili ani my a v Travelkingu sme sa pozreli na to, ako ste si cestovanie užili vy, naši zákazníci. Zostavili sme preto zoznam tých najpredávanejších pobytov za rok 2021 na Slovensku aj v okolitých krajinách. Pozrite sa spolu s nami, do ktorých hotelov a penziónov hostia najčastejšie mierili, kam sa hostia radi vracali opakovane a ktoré ubytovania získali tie najlepšie hodnotenia nielen od vás, ale aj od samotných členov Travelking tímu. A ktovie, možno vás náš zoznam inšpiruje pri výbere dovolenky na rok 2022.

Slovensko

Apartmány Termál *** v Dunajskej Strede

Kto už navštívil Apartmány Termál ***, ten presne vie, prečo sa práve toto ubytovanie umiestnilo na vrchole rebríčka najpredávanejších pobytov za rok 2021 v Travelkingu. Jedným z ich najväčších lákadiel je skvelá poloha v Dunajske Strede, a to v bezprostrednej blízkosti Thermalparku, s ktorým sú apartmány prepojené chodbou. V rámci pobytu sa tak môžete tešiť na celodenný neobmedzený vstup k termálnym bazénom s liečivou vodou. Nadchne vás tu tiež možnosť relaxácie vo wellness centre či počas masáží a relaxačných procedúr. Malí návštevníci si zas najviac užijú šantenie na 7 toboganoch. Za oddychom sa môžete tiež vydať do Saunového sveta s niekoľkými druhmi sáun alebo na prechádzku za krásami Dunajskej Stredy. Pobyt si pochvaľuje aj členka nášho Travelking tímu Veronika, ktorá pre vás Apartmány Termál *** osobne overila.

Termály Malé Bielice pri Partizánskom

Termály Malé Bielice sú neklamným dôkazom, že slovenské termály sa kvalitou a službami nedajú zahanbiť pred tými zahraničnými. Pokiaľ teda hľadáte ideálne miesto na dovolenku plnú relaxu pre celú rodinu, ste na správnom mieste. Dokonalé pohodlie vám zabezpečia izby typu Standard, alebo ešte komfortnejšie izby Superior. Hlad zas zaženie gurmánska polpenzia počas celého pobytu. Najväčším lákadlom pobytu je ale rozhodne bazénový komplex s wellness centrom. Oddych v ňom nazýva mnoho hostí i „balzamom na dušu“ a toto prirovnanie je viac ako trefné. Tešiť sa môžete na relax vo vonkajšom bazéne aj v bazéne s hydromasážou. Milovníkov saunovania nadchne Saunový svet s relaxačnou zónou, kde aj zarytý workoholik príde na iné myšlienky. Aby odpočinku nebolo málo, môžete si tu dopriať aj relaxačnú masáž. Niet preto divu, že Termály Malé Bielice získali označenie kvality „Osobne overené“ a hostia sa sem radi opakovane vracajú.

Hotel Toliar *** vo Vysokých Tatrách

Medzi najobľúbenejšie turistické destinácie na Slovensku patria jednoznačne Vysoké Tatry. Ak sa na ich návštevu chystáte aj vy, doprajte si okrem turistiky na tých najznámejších miestach tiež ubytovanie v prvotriednom hoteli. Ním je podľa zákazníkov Travelkingu 3* Hotel Toliar, ktorý stojí len kúsok od Štrbského plesa a počiatočných bodov mnohých turistických trás. Blízko z neho budete mať ako na vrchy Kriváň či Rysy, tak aj k Hincovmu plesu a v zime tiež do lyžiarskeho strediska v Štrbskom Plese. V samotnom hoteli vás okrem všestrannej a znamenitej kuchyne reštaurácie nadchne hlavne hotelové wellness. Oddychovať tak budete môcť v bazéne so slanou vodou či vo vírivke. Unavené svaly po turistike zase skvele uvoľní sauna alebo dokonca masáž. Komfortné izby, vždy ochotný personál a nádherná príroda všade navôkol sú tu len čerešničkou na torte perfektného pobytu

Hotel Solisko **** pri Štrbskom plese

V Hoteli Solisko **** si na svoje prídu ako milovníci romantiky, tak nároční hostia hľadajúci niečo navyše. Aj vy sa nechajte zlákať jeho romantickou atmosférou a vychutnajte si luxusné ubytovanie priamo na brehu Štrbského plesa. Pokiaľ sem vyrážate vo dvojici, môžete sa tešiť na relax vo vírivke s občerstvením pre zamilovaných. K tomu nesmie chýbať ani neobmedzený vstup do hotelového wellness centra či relaxačná masáž. Vyznávačov dobrej kuchyne zas poteší ponuka reštaurácie Al Lago priamo v hoteli, ktorá sa zameriava na jedlá slovenskej i talianskej kuchyne. I keď vám v samotnom hoteli nuda nehrozí, vyraziť sa oplatí aj von - tie najkrajšie turistické trasy aj lákavé lyžiarske strediská budete mať na dosah ruky. Niet teda divu, že hotel patrí k tým najobľúbenejším z celej našej ponuky.

Hotel Flóra ** v Dudinciach

Čo patrilo medzi najobľúbenejšie spôsoby relaxácie u zákazníkov Travelkingu v roku 2021? Jednoznačne oddych v bazénoch s termálnou vodou, počas masáží a načerpanie nových síl pri prechádzkach za pamiatkami aj po krásnej prírode. Toto všetko si môžete užiť aj v novom roku - stačí si dopriať zaslúžený relaxačný pobyt v Hoteli Flóra **. Vydajte sa za ním do kúpeľného mesta Dudince, ktoré je známe krásnym a tichým prostredím aj množstvom výletných cieľov v okolí. Wellness pobyt v miestnych kúpeľoch si tu do sýtosti užívajú návštevníci každého veku vďaka oddychu v relaxačnom bazéne s teplotou vody až 36 °C. Na uvoľnenie tela aj mysle skvele poslúži tiež sauna či masáže a procedúry podľa vášho výberu. Mimo bazénov stoja za prehliadku napríklad Dudínske travertíny opradené rúškom tajomstva alebo tiež Skalné obydlia v neďalekých Brhlovciach, kam sa môžete vydať aj na bicykli, ktorý vám v hoteli s radosťou požičajú.


Maďarsko

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa **** v Sárvari

Nie je žiadnym tajomstvom, že sa Maďarsko pýši tými najkvalitnejšími kúpeľnými a termálnymi komplexami široko-ďaleko. Keď sa ale špičkové kúpele spoja s hotelom oceneným niekoľkými hviezdičkami, vznikne z toho dokonalé miesto na dovolenku, relaxáciu aj získanie nových zážitkov. Presne takým miestom je jedným z najnavštevovanejších hotelov z ponuky Travelkingu - Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa **** stojaci v meste Sárvár. Hotel je dnes už tak navštevovaný turistami zo z Česka i zo Slovenska, že tu už aj zamestnanci ovládajú základné frázy v češtine. Jazykovej bariéry sa tak báť určite nemusíte. Okrem skvelého prístupu personálu tu rovnako ako spoluzakladateľ Travelkingu Peter určite oceníte tiež fantastické švédske stoly v rámci all inclusive. Do termálnych kúpeľov majú hoteloví hostia zabezpečený neobmedzený vstup, ktorý platí ako pre liečebnú časť, tak aj pre zážitkovú. Deti okrem množstva šmýkačiek a toboganov poteší tiež pestrý animátorský program.

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort Spa ****

Ďalším populárnym hotelom zo siete Park Inn je štvorhviezdičkový Park Inn by Radisson Zalakaros Resort Spa. Srdcia návštevníkov si získal nielen svojím luxusným vzhľadom a výbornou stravou, ale hlavne vďaka fantastickým kúpeľom s aquaparkom, ktoré sú s hotelom priamo prepojené chodbou. Počas pobytu si budete užívať odpočinok v perfektne vyhriatych saunách či počas masáží, a aj v bazénoch s termálnou vodou unikátneho zloženia. Rozmanitosť a množstvo minerálnych látok a stopových prvkov obsiahnutých v tunajšej vode pomáha nielen skvele uvoľniť telo i myseľ, ale tiež zlepšuje fungovanie krvného obehu, zmierňuje bolesti svalov a problémy pohybového ústrojenstva. V lete sa zas môžete spolu so svojimi deťmi vydať za zábavou na letné termálne kúpalisko s vonkajšími bazénmi a toboganmi, či relaxovať vo vnútornom relaxačnom centre. Dvadsaťpäť bazénov, vždy usmievavý personál a skvelý zážitok z ubytovania v hoteli na vás v meste Zalakaros čaká celoročne.

Gotthard Therme Hotel & Conference **** v Szentgotthárde

Aj keď bolo v minulom roku stále pomerne náročné cestovať za exotikou, hostia Gotthard Therme Hotela & Conference **** si užili pobyt ako v raji. Doprajte si aj vy oddych pod krásnymi palmami v termálnych kúpeľoch so stredomorskou atmosférou prepojených s hotelom. Okrem exotických rastlín vás medzi bazénmi rozprestierajúcich sa až na ploche 1 500 m² nadchnú tiež fantastické vírivky, zážitkové bazény aj šmykľavky pre najmenších. Súčasťou kúpeľného komplexu je tiež Saunový svet s niekoľkými druhmi sáun. Niet preto divu, že sa luxusný hotel s rozsiahlym kúpeľným komplexom zaradil medzi tie najobľúbenejšie z ponuky Travelkingu. Za dokonalým relaxom sa sme môžete vydať aj v ďalšom roku - stačí zamieriť do najzápadnejšieho maďarského mesta Szentgotthárd, ktorý leží blízko hraníc s Rakúskom. Počas pobytu tak budete môcť striedať odpočinok vo wellness s poznávaním krás a pamiatok oboch krajín.

Walter Panzió v Büku

Užiť si ticho a pohodu malého rodinného penziónu, alebo sa radšej ubytovať len na skok od termálnych kúpeľov? Hoďte dilemu za hlavu a vyberte si pobyt v penzióne Walter Panzió v maďarskom mestečku Bük. Už pri príchode vás tu zaujmú štýlové zariadenie penziónu, ktoré nechýba ani v pohodlných izbách. K skvelému pobytu nesmie chýbať znamenitá strava - tá sa podáva v susednom štvorhviezdičkovom hoteli Piroska, v reštaurácii Mandola. Každé ráno a večer si pochutnáte na bohatom bufete s výberom maďarských aj medzinárodných špecialít v zdravom poňatí. Za odpočinkom sa potom vydajte do druhých najväčších kúpeľov v Maďarsku Bükfürdo, a to pokojne aj na celý deň - stačí si vybrať variantu so vstupom do kúpeľov v cene balíčka. Oddychu v 32 bazénoch s termálnou vodou či v rozsiahlom Medical wellness už nič nebude stáť v ceste. Práve to je pár z mnohých dôvodov, pre ktoré sa sem s radosťou a opakovane vracajú návštevníci z Maďarska i okolitých krajín.

Hotel Caramell Premium Resort **** v Büku

Ďalším mimoriadne populárnym hotelom z našej ponuky sa v uplynulom roku stal luxusný Hotel Caramell Premium Resort **** v meste Bük. Pobyt v hoteli zariadenom v orientálnom štýle si užil aj člen nášho obchodného tímu Vladimír, ktorý sa na pobyt vybral aj so svojou rodinou. Najviac si pochvaľoval profesionálny prístup personálu a prepychové wellness centrum s rozlohou až 2 000 m² , kde nechýbajú bazény s termálnou vodou, Saunový svet, bar pri bazéne či Silent Zone pre dokonalú relaxáciu. Okrem vstupu do wellness býva súčasťou ubytovacieho balíčka tiež parádna strava v hotelovej reštaurácii, zábava pri živej hudbe a výborný servis zameraný na deti. Vďaka výbave na požičanie pre najmenších či bohatého animačného programu pre deti je pobyt v Hoteli Caramell Premium Resort **** zážitkom pre celú rodinu.


Poľsko

Hotel Klimek **** SPA

Titul najnavštevovanejší hotel v Poľsku získal Hotel Klimek **** SPA, a to nielen vďaka svojej parádnej polohe len 3 km od hraníc so Slovenskom. Zákazníkov Travelkingu, ktorí hotel hodnotia 4,7 hviezdičkami z 5, tu nadchla taktiež domácka a útulná atmosféra ubytovania, lahodná strava aj služby na vysokej úrovni. Súčasťou hotela je vlastný aquapark a saunový svet, kam budete mať aj vy ako ubytovaní hostia neobmedzený vstup. K odpočinku v bazénoch si môžete dopriať tiež relaxačnú procedúru alebo masáž. Pokiaľ vás ale na chvíľu oddych omrzí, vydajte sa na turistiku za krásami okolia - Hotel Klimek **** SPA sa nachádza v kúpeľnom meste Muszyna uprostred nádhernej prírody pretkanej turistickými chodníčkami. Za návštevu tu stoja napríklad unikátne drevené kostoly zapísané na Zozname UNESCO, alebo i zrúcanina hradu Koziejówka.


Česko

Sport Art Centrum Hotel **** v Beskydách

Nespočet možností turistiky aj parádny oddych vo wellness centre. To sú len dva dôvody z mnohých, pre ktoré sa pobyt v Sport Art Centrum Hoteli **** v krásnych Beskydách stal jedným z najpredávanejších v roku 2021. Tými ďalšími sú jednoznačne útulné izby, chutná polpenzia či fantastická športová hala priamo v ubytovaní. Znie to ako neodolateľná kombinácia? Vydajte sa sem na pobyt a spoznajte všetky krásy rázovitých Beskýd rozprestierajúcich sa len pár kilometrov od slovenských hraníc. Priamo od hotela vedie 17 km dlhá okružná trasa na horu Radhošť so známou sochou boha Radegasta. Po horskom hrebeni potom môžete pokračovať až na malebné Pustevny navrhnuté architektom Dušanom Jurkovičom. V zime vás zas nadchne množstvo ski areálov v okolí. Po návrate do hotela sa už len oddajte zaslúženému oddychu vo wellness centre s bazénom či počas masáží. Domov sa tak vrátite dokonale oddýchnutí a s plnou hlavou spomienok.

Hotel Relax *** v Rožnove pod Radhoštěm

Ďalším obľúbeným miestom pobytu v českých Beskydách je Hotel Relax *** stojaci priamo v Rožnov pod Radhoštěm. Naši zákazníci sa sem radi znovu a znovu vracajú a pobyt tu si nevie vynachváliť ani samotný spoluzakladateľ Travelkingu Tomáš. Čím si hotel získal takú obľubu? Jednoznačne svojím skvelým umiestnením na dosah všetkých lákadiel Beskýd, no zároveň v pokojnej lokalite vedľa lesoparku. Samozrejmosťou v rámci pobytu je chutná polpenzia, vstup do hotelového bazéna v rámci otváracích hodín či kúpeľ vo vani s kvetmi horského sena a s plesnivcom alpínskym. Necháte sa aj vy zlákať na dovolenku?

Spa Resort Sanssouci **** v Karlových Varoch

Keď sa povie relax v obklopení luxusu a kúpeľné mesto s bohatou históriou, snáď každému sa vybavia Karlove Vary. Zákazníkom Travelkingu navyše príde na rozum štyrmi hviezdičkami ocenený Spa Resort Sanssouci, kde si prídu na svoje aj tí najnáročnejší hostia. Aj na vás tu čakajú pohodlne vybavené izby a znamenitá polpenzia. V rámci bohatého balíčka nechýba ani neobmedzený vstup do hotelového Spa & Wellness centra Mercedes s bazénom s vodnými atrakciami, vírivkou i saunami. Hotel poskytuje tiež relaxačné procedúry, ktorých množstvo s každým ďalším dňom pobytu narastá. O večernú zábavu sa zas vo vybrané dni postará program pozostávajúci zo živej hudby či umeleckých výstav. Kvalitu služieb Spa Resortu Sanssouci **** hostia náležite ocenili - na stránke Travelkingu sa hotel pýši výborným hodnotením 4,7 hviezdičiek z 5 možných.


Rakúsko

Sporthotel Dachstein West ***

Na dovolenke v Rakúsku je obrovskou výhodou to, že si ju užijete naplno v každom ročnom období. Pobyt v Sporthoteli Dachstein West *** nachádzajúcom sa v údolí Lammer sa v lete nesie v znamení turistiky či cykloturistiky za krásami slávnej oblasti ľadovca Dachstein alebo spoznávania jazera i mesta Hallstatt. V zime sa potom môžete vydať na lyžovačku do neďalekého ski komplexu Dachstein West so 70 vlekmi a dohromady až 160 km zjazdoviek. Sporthotel pre vás osobne overila členka marketingového tímu Zuzka, ktorá si tu okrem perfektnej polohy hotela pochvaľovala tiež ústretový personál a jeho osobný prístup. Tešiť sa sem môžete tiež na vstup do neďalekých kúpeľov Lungötz Forest v rámci balíčka, a aj na výbornú stravu formou polpenzie, požičanie bicyklov či zľavovú kartu Tennengau Plus Card, s ktorou celú oblasť preskúmate za výhodné ceny. Po turistike vám skvele padne odpočinok v saunách či posedenie vonku s výhľadom na krásnu prírodu.


Chorvátsko

Hotel Zagreb ***

Zlatým klincom nášho rebríčku najobľúbenejších pobytov za rok 2021 je, samozrejme, pobyt pri mori. Ten si naši zákazníci dosýta užívali v chorvátskom Karlobagu, kde len 100 metrov od pláže stojí 3* Hotel Zagreb. Ak sa sem v novom roku vyberiete na letnú dovolenku, už pri príchode vás uchváti jeho okolie - z jednej strany hotela sa týčia skalné kopce, z druhej vás čaká výhľad ponad voňavé borovice na more. Z izby sa tak vyberte rovno v plavkách a s osuškou na betónové pláže, ktoré ani uprostred turistickej sezóny nie sú preplnené. Alebo dáte prednosť kúpaniu sa vo vnútornom či vonkajšom bazéne priamo v hoteli? Pre deti sa tu pravidelne koná animačný program, ako celá rodina sa potom večer zabavíte pri živej hudbe alebo počas návštevy neďalekého centra mesta.

Autor článku:

Aktualizované: 27. 4. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Najpredávanejšie pobyty

Inšpirujte sa tými najpredávanejšími pobytmi za posledný týždeň

Zabudli ste heslo?

Získajte nové!

Môžete sa prihlásiť aj pomocou sociálnej siete:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Chcem sa registrovať

Alebo sa zaregistrujte pomocou sociálnych sietí:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Zabudli ste heslo?

Nevadí! Stačí zadať váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoríte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet