Vydajte sa do Vysokých Tatier a ubytujte sa v jeho najkúzelnejšej časti - pri Štrbskom Plese. To je od Hotela Toliar *** vzdialené pár krokov. Tešte sa na komfortné izby, chutnú polpenziu formou bufetu a tiež na vstup do wellness centra s bazénom, vírivkou a saunami. Parkovanie pri Štrbskom plese môže byť niekedy oriešok, ale to vy riešiť nemusíte, pretože parkovanie zdarma máte v cene.

O ubytovaní

Hotel Toliar *** sa nachádza v Štrbskom Plese, najvyššie položenej obci Vysokých Tatier. Polohu v nadmorskej výške 1 355 m n. m. v obklopení nádhernej prírody a priamo pri nádhernom jazere ocenia všetci milovníci zimných športov aj vysokohorskej turistiky. Prekrásne jazero Štrbské pleso sa rozprestiera iba 200 m od ubytovania. Priamo okolo hotela vedie mnoho značených turistických trás, po ktorých sa môžete vydať napríklad na neďaleké vrcholy Kriváň (10 km), Kôprovský štít (10 km) a Rysy (9 km). Obľúbenými cieľmi turistov sú tiež nádherné horské jazerá Popradské pleso (5 km) a Hincovo pleso (8 km).

V zime sa môžete tešiť na skvelú lyžovačku. Najbližší ski areál Štrbské Pleso so zjazdovkami rôznych náročností leží iba 1 km od hotela. Nájdete tu tiež upravené trate na bežkovanie dlhé až 32,5 km. Ďalší obľúbený ski areál Starý Smokovec sa nachádza len 11 km od hotela. Blízko to ale budete mať aj do o niečo menších stredísk Lopušná dolina (11 km) alebo do Snowparku Lučivná (10 km) so 4 vlekmi a 3 km bežeckých tratí.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a fénom. V izbe budete mať k dispozícii televíziu a chladničku. Na WiFi pripojenie je možné sa bezplatne pripojiť v spoločných hotelových priestoroch.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej hotelovej reštaurácii sa podávajú jedlá tradičnej slovenskej kuchyne, medzinárodnej a vegetariánskej kuchyne i špeciality z grilu. Rozhodne si je z čoho vyberať. Každé ráno začnete raňajkami vo forme bufetu. Počas dňa je možné objednávať si pokrmy z jedálneho lístka. Večere majú tiež bufetovú formu. Kaviareň Galérka ponúka možnosť príjemného posedenia s obľúbeným nápojom, domácim dezertom či ľahkým občerstvením.

Kde budete relaxovať?

V priestrannom wellness centre nájdete niekoľko vnútorných bazénov so slanou vodou, vírivku, bazénik pre deti a odpočiváreň. Zohriať sa môžete vo fínskej, kanadskej či parnej saune. Po dlhom dni strávenom v horách zaiste príde vhod možnosť dopriať si niektorú z pestrej ponuky masáží.

Cestujete s deťmi?

Na malých hostí čaká množstvo zábavy na detskom ihrisku.

Hotel Toliar ***

Hotel Toliar ***

Poštová 4021/8 , Štrba - Štrbské Pleso
Slovenská republika

+421 918 694 874

kanc@tatry-toliar.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 18 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
29,4 km
Zjazdovka
0,9 km