Vydajte sa do Hotela Bukovanský Mlýn ***, raja pre všetkých milovníkov vína a nadšených výletníkov. V rustikálnych izbách sa vyspíte doružova, o gastronomický zážitok sa postará hotelová reštaurácia s vlastnou udiarňou a pekárňou a vďaka nádhernej okolitej krajine, ale aj vonkajšiemu bazénu, vínnej pivnici a ďalším atrakciám, sa nudiť rozhodne nebudete.

O ubytovaní

Hotel Bukovanský Mlýn*** nájdete na južnej Morave, v meste Kyjov. Jeho umiestnenie bude perfektné pre všetkých milovníkov výletov, či už do prírody, alebo po pamiatkach.

Milovníci histórie určite nesmú vynechať návštevu niektorého z neďalekých hradov a zámkov, napríklad zámku Milotice (12 km) s koniarňou a požičovňou kostýmov, hradu Buchlov (30 km) s bohatou knižnicou a vyhliadkovou vežou alebo zámku Buchlovice, ktorý očarí talianskou barokovou architektúrou. Nielen rodiny s deťmi určite ocenia aj množstvo múzeí v okolí, napríklad Vlastivedné múzeum Kyjov (6 km) alebo Military múzeum Vlkoš (10 km).

Autentický náhľad do histórie vám dodajú aj okolité skanzeny a hradisko. V Hradisku Sv. Klimenta Vřesovice (18 km) nájdete pozostatky stredovekých sakrálnych stavieb, Skanzen Strážnice (28 km) zaujme expozíciou venovanú ľudovým zvykom a historickému spôsobu života a v Slovanskom hradišti Mikulčice (31 km) sa môžete pozrieť na vykopávky z 8. a 9. storočia.

S rodinou sa môžete vydať aj do Hodonínskej ZOO (24 km), tá sa nachádza v lužnom lese a uvidíte v nej cez 140 druhov zvierat a 70 druhov ohrozených rastlín. Pokiaľ preferujete výlety vo voľnej prírode, prejdite si Chřiby (29 km), očarujúcu prírodnú oblasť so sieťou turistických trás, alebo sa vydajte do Moravského krasu (55,4 km), pozrieť sa do hlbín priepasti Macocha a preskúmať krasové jaskyne.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v dvojlôžkovej izbe (18 m²) v jednopodlažnej Slováckej chalupe. Izby sú vybavené rustikálnym nábytkom vrátane manželskej postele (180x200 cm) alebo dvoch samostatných lôžok (90x200 cm). Za príplatok je možné doplniť aj prístelku. K vybaveniu izby patrí aj vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a fénom, televízia a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky sú servírované tradične, formou bufetu. Na výber budete mať z pestrej ponuky studených aj teplých jedál, vrátane domácich koláčov a nátierok a čerstvého pečiva. V prípade nižšej obsadenosti hotela Vám pripravia raňajky na prianie výberom z karty.

Na obed a večeru vám hotelová reštaurácia ponúkne pokrmy z klasického menu, kde nájdete predovšetkým lokálne špeciality, ako je kačica s červenou kapustou a knedľou, moravský vrabec s cibuľovou kapustou, alebo jelenie guláš so špecľami. Veľmi obľúbené sú sladké zemiakové placky plnené makom a lekvárom, rovnako ako cisársky trhanec. Hotel disponuje vlastnou udiarňou a pekárňou a všetky pokrmy sú pripravované s maximálnym dôrazom na čerstvosť.

Okrem reštaurácie nájdete v hoteli aj tradičná vínna pivnica s vinotékou Rotunda, kde môžete okúsiť aj zakúpiť kvalitné vína od kyjovských a ďalších vinárov.

Kde budete relaxovať?

Priamo v hoteli wellness zónu nenájdete, hostia ale majú exkluzívnu možnosť prenájmu wellness centra v penzióne Régio. Tu sa zohrejete v infrasaune, zrelaxujete sa na masážnom kresle a čaká na vás tiež vírivka a parný box. Prenájom a prípadne aj dopravu do wellness si môžete dohodnúť na recepcii hotela.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je v areáli hotela pripravená zábavná vonkajšia hra „Pomôžte násjť Mlynaříčkovi jeho skrýšu“ s zaujímavými úlohami a hádankami. Vybláznia sa tiež pri množstve ďalších aktivít, môžu si vyskúšať jazdu na koni, minigolf, prejsť sa po mlynárskom masážnom chodníku alebo sa pohrať na vonkajšom ihrisku.

Niečo naviac

Za pekného počasia budete mať k dispozícii aj vyhrievaný vonkajší bazén, využiť môžete aj viacúčelové ihrisko, úschovňu a požičovňu bicyklov alebo stolný tenis.

Hotel Bukovanský Mlýn ***

Hotel Bukovanský Mlýn ***

Bukovany 70 , Bukovany
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Region, spol. s r.o. IČ: 49451286


518 618 011

info@bukovansky-mlyn.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
50 m
Aquapark
18 km
Zjazdovka
20 km