Nechajte sa zlákať Vysokými Tatrami a užite si skvelú aktívnu dovolenku v Tatranskej Lomnici v Hoteli Tatranec. Vychutnáte si slovenské dobroty formou bohatého bufetu, welcome drink i relaxáciu. Na dosah máte aquaparky, termály a tiež Lomnický štít.

O ubytovaní

Hotel Tatranec je skvelé ubytovanie, kde si môžete užiť krásnu aktívnu dovolenku kedykoľvek počas roka. Nachádza sa približne 3 km od samotného centra Tatranskej Lomnice, odkiaľ to budete mať blízko k lanovke na Lomnický štít aj ostatným (nielen) prírodným atrakciám. Vyvezte sa jej hore a urobte si krásnu prechádzku po okolí Skalnatého plesa, napríklad rovno po náučnom chodníku.

O ďalšie prírodné aj historické krásy rozhodne nebude núdza, len približne 11 km od hotela sa nachádzajú napríklad nádherné vodopády Studeného Potoka. Starý Smokovec s pozemnou lanovkou aj svetom trikov Tricklandia je vzdialený len 9 km a do Popradu so slávnym aquaparkom AquaCity Poprad sa autom dostanete za 25 minút.

Milovníci zimných športov určite ocenia, že najbližší ski areál je priamo v Tatranskej Lomnici, vzdialený iba 3,2 km od ubytovania. Čaká tu na vás rovno najdlhšia zjazdovka s najvyšším prevýšením na Slovensku. V Starom Smokovci (9,4 km) si zase okrem lyžovania užijete aj snowtubing, sánkovanie a ďalšie zábavné aktivity. A neďaleké stredisko Štrbské Pleso (25,5 km) láka okrem iného na 26 km udržiavaných tratí pre bežkárov.​

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie v 12 dvojlôžkových izbách, 8 trojlôžkových izbách a 2 apartmánoch. V každej izbe nájdete lôžka s vysoko kvalitnými matracmi, televíziu a WiFi pripojenie.

  • Dvojlôžková izba meria 16 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami. Súčasťou izby je kúpeľňa so sprchovacím kútom.

  • Trojlôžková izba má plochu 18 m² a nájdete v nej dvojlôžkovú posteľ a samostatné jednolôžko. Nechýba kúpeľňa so sprchovacím kútom.

  • Apartmán ponúkne priestor 22 m² a skladá sa zo samostatnej spálne s manželskou posteľou, obývacieho priestoru s rozkladacou pohovkou a veľkej kúpeľne s rohovou vaňou.

Na čom si pochutnáte?

V pohodovej hotelovej reštaurácii vám naservírujú špeciality tradičnej slovenskej i medzinárodnej kuchyne.

Kde budete relaxovať?

Po celodennej turistike si oddýchnite vo wellness v saune - svaly vám prehreje fínska alebo infra sauna.

Hotel Tatranec **

Hotel Tatranec **

Tatranská Lomnica č. 202 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Zdenko Kožuch IČ: 14345510


+421 52 446 7092

hoteltatranec@hoteltatranec.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,6 km
Zastávka
50 m
Aquapark
3 km
Zjazdovka
3,9 km