Vydajte sa na dovolenku k tyrkysovému jazeru Klopeiner See. Vďaka ubytovaniu v penzióne Schwalbennest to k nemu budete mať iba 1,5 km. Tešiť sa môžete na bazén a sauny. Apartmány sú ideálne pre rodiny a partie priateľov.
Vydajte sa na dovolenku k tyrkysovému jazeru Klopeiner See. Vďaka ubytovaniu v penzióne Schwalbennest to k nemu budete mať iba 1,5 km. Tešiť sa môžete na bazén a sauny. Apartmány sú ideálne pre rodiny a partie priateľov.

Penzión Schwalbennest pri jazere

Vydajte sa do jednej z najkrajších oblastí Rakúska, do Korutánska, a užite si skvelú letnú dovolenku. Bývať budete v penzióne Schwalbennest, ktorý nájdete len 1,5 km od rozprávkového jazera Klopeiner See.

Vyrazte pokojne s celou rodinou či s priateľmi, pretože penzión ponúka ubytovanie v apartmánoch až pre 4 osoby. Na výber sú dva typy:

  • Typ A (maximálne obsadenie 2 + 2): 1 veľká spálňa pre dve osoby, obývacia izba s možnosťou spania pre dve osoby, TV so satelitným príjmom, kúpeľňa, samostatné WC, plne vybavená kuchyňa, balkón / terasa

  • Typ B (maximálne obsadenie 2 + 1): 1 veľká spálňa, 1 jednoposteľová izba, sprcha, WC, TV so satelitným príjmom, plne vybavená kuchyňa, balkón / terasa


Sezóny

  • Sezóna A: 27.8. - 9.10.
  • Sezóna B: 4.6. - 27.8.

Parádna relaxácie vo wellness

Tešte sa na neobmedzený vstup do vonkajšieho bazéna, kde sa dá relaxovať na ležadlách so slnečníkmi (podľa kapacity). Určite využite vstup do sauny a infra sauny.

  • Športovci iste ocenia možnosť zahrať si v areáli penziónu tenis alebo si zapožičať bicykle a vyraziť na výlet.
  • Vo voľných chvíľach si zahrajte ruské kolky alebo využite miesto na grilovanie a pripravte si nejakú dobrotu.
  • Dajte si niečo dobré v tienistom pavilóne s poolbarom, zatiaľ čo sa deti budú hrať na detskom ihrisku.

Krásne jazero spolu s ideálnymi podmienkami na turistiku a cyklistiku

Jazero Klopeiner See je najteplejším jazerom v celej Európe, takže už na začiatku leta sa tu dá bez problémov vykúpať. Čistota jazera je až prekvapujúca - jeho tyrkysové zafarbenie uchváti všetkých návštevníkov. Jazero tiež poskytuje ideálne podmienky pre cyklistiku, okolo neho vedie skvelá cyklotrasa.

Zavítajte aj k ďalším - už o niečo menším jazerám ako je Turner See, Kleinsee či Prikdorfer See. Lokalita je skvelou voľbou pre prechádzky po okolí, počas ktorých môžete obdivovať tieto krásne zafarbené modré vodné plochy.

Na výlet sa vydajte ku kláštorom, zrúcaninám, hradu Hochosterwitz či do kvapľových jaskýň. Navštívte vtáčí park alebo 54 m vysoký vodopád.

Za trochou kultúry vyrazte do Klagenfurtu, čo je hlavné mesto tohto regiónu. Krásna architektúra a tunajšie jazero (najväčšie v celom Korutánsku) Wörther See vás určite nadchnú.

Pension Schwalbennest (CK SKY TOURS)

Pension Schwalbennest (CK SKY TOURS)

Am Sonnenhang 6 , Kanzian am Klopeinersee
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
SKY TOURS, s.r.o. IČ: 28312571


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie