Užite si skvelú dovolenku vo Vysokých Tatrách neďaleko Štrbského plesa. Ubytovaní budete v Hoteli Sipox ***, kde vás čaká chutná polpenzia, odpočinok v Relaxcentre s bazénom a vírivkou, ale aj zľava na zapožičanie bicyklov a vstup do aquaparku. Dieťa do 5 rokov má pobyt zdarma.

O ubytovaní

Hotel Sipox *** leží v malebnom údolí rieky Mlynica v obci Štrba a ponúka nádherné výhľady na štíty Vysokých Tatier. Parádnu aktívnu dovolenku si tu užijete v každom ročnom období. Okolie hotela je pretkané množstvom turistických a cyklistických trás. Vydajte sa napríklad ku Štrbskému plesu (8 km), na Gerlachovský štít (25 km) či na Lomnický štít (30 km). V tejto časti Vysokých Tatier sú tiež vynikajúce podmienky pre horolezectvo. Nájdete tu tiež mnoho kilometrov bežeckých trás a veľa lyžiarskych areálov, napríklad Ski areál Štrbské pleso alebo Ski Starý Smokovec (30 km). V neďalekom Poprade (20 km) sa nachádza obľúbené AquaCity Poprad.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. K vybaveniu izby patrí televízia, WiFi pripojenie a telefón.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej hotelovej reštaurácii s terasou si pochutnajú aj tie najmaškrtnejšie jazýčky. Každé ráno sa môžete tešiť na vynikajúce raňajky formou bufetu. Cez deň je možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka. Večer sa podávajú servírované večere s možnosťou výberu z menu. V letnej sezóne sa na terase organizujú obľúbené večery s grilovaním.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom aktivitami v nádherných Vysokých Tatrách zaiste príde vhod oddych v hotelovom wellness centre. Nájdete tu krytý bazén, vírivku a fínsku aj parnú saunu. Športoví nadšenci si môžu dať do tela vo fitness.

Cestujete s deťmi?

Veľa hier a zábavy čaká na najmenších hostí v detskom kútiku.

Hotel Sipox ***

Hotel Sipox ***

Mlynská 468/2 , Štrba
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
GALAXY, s.r.o. IČ: 36191051


+421 52 779 1131

infohotelsipox@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,6 km
Aquapark
20 km
Zjazdovka
14 km
Bežkovanie
4,7 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Najvýznamnejšie hory na Slovensku každoročne navštívia tisíce turistov. Láka ich výstup na našu najvyššiu horu Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydať sa sem môžete aj vtedy, ak si na adrenalínový výstup zrovna netrúfate - Tatranský národný park môžete prejsť po stovkách kilometrov turistických chodníkov a cyklotrás.

Čo vo Vysokých Tatrách nesmiete vynechať?

  • najznámejšie hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný aj lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jazdu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok
  • Tricklandiu
  • Bobovú dráhu v Tatranskej Lomnici
  • Neďaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zime vám Vysoké Tatry pripravia nezabudnuteľný výhľad na zasneženú krajinu aj bohaté športové vyžitie. Zalyžujte si napríklad v lyžiarskom stredisku v Tatranskej Lomnici, v Ski areáli v Starom Smokovci alebo v Lopušnej doline. Navštíviť môžete tiež expozíciu zimných športov v Ski Múzeu.

Viac informácií
Lomnický štít
Lomnický štít
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Bobová dráha v Tatranskej Lomnici
Bobová dráha v Tatranskej Lomnici