Ráno sa prebudiť a mať krásne, horské prostredie na dosah ruky. Nechať sa rozmaznávať rukami masérov a zdravotníkov alebo len vodou v bazéne. Poriadne si oddýchnuť a načerpať sily do ďalších, bežných dní. Toto vás čaká pri pobyte v Relax Hoteli Avena *** v Liptovskom Jáne neďaleko Nízkych Tatrier.

O ubytovaní

Rekondično-rehabilitačný Relax Hotel Avena *** stojí v krásnom a tichom horskom prostredí Národného parku Nízke Tatry, konkrétne v Jánskej doline. Blízko je obec Liptovský Ján (1,7 km) a priehrada Liptovská Mara (12 km).

V okolí je množstvo turistických trás vedúcich k dominantám Národného parku Nízke Tatry – pokorte vrcholy Ďumbier (17 km) a Chopok (19 km), navštívte kúzelný Demänovský kras (16 km) alebo sa vydajte k Vrbickému plesu (19 km) . Prekrásne panoramatické výhľady sú z blízkej vyhliadky nad Liptovským Jánom (4 km) a z vrcholu Poludnica (5 km). Medzi obľúbené atrakcie v okolí patrí tiež bobová dráha Pavčina Lehota (18 km) a zrúcanina hradu Liptovský Hrádok (8 km).

Zábavu aj relax vám ponúkne najväčší slovenský aquapark Tatralandia (16 km). Pokiaľ sa chcete len prehriať v prírodnej termálnej vode, zájdite si k termálnemu prameňu Kaďa (1,1 km), ktorý vyviera necelú štvrťhodinu chôdze od hotela. V chladnejších mesiacoch potom ponúkajú Nízke Tatry ideálne podmienky na zimné športy. Leží tu najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku Jasná Chopok (25 km) s 51 km zjazdoviek a 5 km bežkárskych tratí, či ski areály Žiarce (12 km) a Opalisko (11 km).

Kde budete spať?

Relax Hotel Avena *** ponúka pobyt v komfortných, štýlovo zariadených izbách s výhľadom na okolitú prírodu. V každej izbe nájdete LCD TV, písací stôl so stoličkou, kreslo a vlastnú kúpeľňu so sprchou. Niektoré izby majú k dispozícii aj vlastný balkón.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je klimatizovaná reštaurácia, kde si pochutnáte na regionálnych i medzinárodných špecialitách, nechýbajú ani vegetariánske a diétne varianty. K príjemnému odpočinku a posedeniu za sprievodu hudby potom poslúži bar s krbom a letnou terasou, kde si môžete vybrať zo širokej škály nápojov. Za pekného počasia určite radi využijete aj altánok s krbom a ohniskom.

Kde budete relaxovať?

Oddýchnuť si môžete v bazéne, v horúcej saune alebo na masážnom kresle. Hotelové wellness centrum navyše ponúka široký výber masáži a iných ozdravných a relaxačných procedúr, ako je oxygenoterapia, rašelinové zábaly, kúpele a iné.

Cestujete s deťmi?

Vonkajšie detské ihrisko aj detský kútik spoľahlivo zabavia vaše ratolesti bez ohľadu na počasie.

Niečo naviac

Môžete si tu zahrať stolný tenis, futbal alebo biliard.

Relax Hotel Avena ***

Relax Hotel Avena ***

Za plavom 2049/9 , Liptovský Ján
Slovenská republika

+421 445 263 401

recepcia@hotelavena.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,3 km
Vzdialenosť od jazera
12 km
Zastávka
0,9 km
Aquapark
16 km
Zjazdovka
11 km
Bežkovanie
11 km