Užite si na jar či v lete 2022 parádnu dovolenku a vydajte sa do chorvátskeho letoviska Karlobag. Ubytovaní budete v priestrannom apartmáne až pre 4 osoby s vlastnou kuchynkou, balkónom s výhľadom na more a tiež s možnosťou grilovania. Najbližšia pláž je vzdialená iba 400 m, bary a reštaurácie sú ešte bližšie.

O ubytovaní

Apartmány Marinko sa nachádzajú v pokojnom letovisku Karlobag na brehu Velebitského prielivu. More v tejto oblasti je veľmi pokojné a čisté a je tak ideálne pre rodiny s deťmi. Z pamiatok stojí za videnie kláštor s kostolom svätého Jozefa (400 m) stojaci v strede mesta a pozostatky stredovekého hradu (600 m).

Južne od Karlobagu ležia zrúcaniny hradu Vidov a kostola sv. Víta (2 km), odkiaľ je prekrásny výhľad na more a okolité ostrovy. Obľúbenými cieľmi turistov sú Pamätník Nikola Tesly (30 km), Národný park Paklenica (50 km) a protiľahlý ostrov Pag, kam sa ľahko dostanete loďou alebo trajektom. Ten patrí k najväčším ostrovom na Jadrane a je známy tradíciou v produkcii soli a rybolovu. Väčšina ostrova je pokojná, nájdete tu ale aj legendárnu pláž Zrće, preslávenú pre nikdy nekončiacu párty.

More a pláže

Pláže priamo v Karlobagu sú z väčšej časti nedávno upravené s betónovými mólami a vstupmi do vody. Najbližšie apartmánom sú obľúbené pláže Zagreb (400 m) a Tatinja (1 km).

Obľúbená pláž Zagreb (nazývaná tiež pláž Karlobag alebo „mestská pláž“) je dlhá približne 300 m, prevažne betónová, so strmším zostupom do vody. Nájde sa tu ale aj plytšia, kamienková časť vhodná pre deti a zaujímavou atrakciou je umelo vytvorený morský bazénik.

Krásna pláž Tatinja sa potom nachádza v pokojnej zátoke cca 1 km od apartmánu. Pláž má postupný zostup do vody a je tak vhodná aj pre rodiny s deťmi. Je prevažne kamenistá a štrková, vybavená plážovým barom a toaletami. Hneď pri pláži nájdete parkovisko, môžete sem tak vyraziť aj autom.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlne zariadenom apartmáne pre až 4 osoby. Súčasťou apartmánu je spálňa s manželskou posteľou a obývacia miestnosť s plne vybaveným kuchynským kútom. Nájdete tu aj rozkladaciu pohovku, ktorá poslúži ako prístelka pre 2 osoby. V apartmáne nechýba ani vlastná kúpeľňa s uterákmi, satelitná televízia, WiFi pripojenie a balkón s výhľadom na more.

Niečo naviac

Využiť môžete aj pokojnú záhradu s vonkajším posedením a ohniskom, kde sa vám v tieni stromov bude krásne odpočívať.

Apartments Marinko

Apartments Marinko

Punta 19 , Karlobag
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Marinko Naglic IČ: 40057639213


00 385 99 2101423

apkarlbooking@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 7 €/noc - Maznáčik povolený po dohode
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 3 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0,4 km