Chcete pobyt v krásnom prírodnom prostredí a pritom kúsok od známych kúpeľných miest ako Jáchymov či Karlove Vary? Prosím, ráčte do štvorhviezdičkového Hotela Honour & Grace, ktorý všetko z toho spĺňa. Hotel má vlastné privátne wellness. O blaho vašich chuťových pohárikov sa postará polpenzia v podobe luxusných raňajok a gurmánskych večerí. Nadštandardné vyžitie tu čaká aj na vaše deti a na príležitosti k výletom rozhodne nebudete mať núdzu.

O ubytovaní

Luxusný rodinný wellness Hotel Honour and Grace **** sa nachádza v samom srdci krušnohorských lesov v Karlovarskom kraji, neďaleko Jáchymova. Jeho poloha je úplne skvelým východiskovým bodom pre rôznorodé výlety. Vďaka wellness centru a krásnemu prostrediu ale zaujme aj priaznivcov relaxačnej dovolenky.

V lete si vyrazte na kúpalisko Ostrov (4,7 km) a osviežte sa v 50 m dlhom bazéne alebo zíďte 62 m dlhý tobogan. Príjemný chládok na vás čaká aj na horskom náučnom chodníku Merklín, ktorým dôjdete až na Vlčineckú vyhliadku (15,1 km). Prejsť si môžete tiež Mattoniho chodník Po stopách škriatkov s poslednou zastávkou pri Mattoniho múzeu (15,4 km). A nevynechajte Mattoniho vodopád pri Kyselke (18,6 km), kde môžete ochutnať slávnu minerálnu vodu priamo z prameňa.

Na výlet pozýva tiež Jáchymov (2 km) s Aquacentrom Agricola, Kráľovskou mincovňou a múzeom Štola č. 1, Boží Dar (10 km) s Ježiškovou cestou, Božídarským rašeliniskom, Boží vyhliadkou a rozhľadnou Klínovec, či slávne Karlove Vary (17 km) s nádhernými kolonádami, Múzeom Becherovky, Sklárňou Moser, kúzelným lesoparkom s vyhliadkami a Vianočným domom.

V zime vyskúšajte aj skiareály, ktorých v okolí nájdete nespočetné množstvo - ski areál Merklín (12,8 km) v podhorí Slavkovského lesa, ski areál Klínovec (15,4 km) s viac ako 31 km zjazdovkových tratí a 150 km bežeckých tratí, ski areál Boží Dar (10,1 km) s 5 zjazdovkami, centrum Pernink (17 km) s tréningovým okruhom pre začínajúcich bežkárov a ďalšie.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v elegantnej izbe zariadenej v prírodných farbách. Každá izba ponúka Full HD LCD televízor, WiFi pripojenie, telefón, pracovný stôl s nastaviteľnou lampou, minibar a plne vybavenú kúpeľňu so sušičom vlasov. V prípade potreby si môžete vybrať ten najlepší vankúš podľa svojich potrieb z hotelovej ponuky vankúšov.

  • Izba Comfy s výhľadom na les ubytuje maximálne 2 osoby. Interiér je ladený do prírodných béžovo-hnedých tónov.

  • Izba Comfort je vhodná pre 2 osoby, dominujú jej zemité tóny s červenými detailmi a má tiež výhľad na les. V kúpeľni nájdete luxusnú dažďovú sprchu.

  • Izba Comfort Plus ponúkne okrem veľkej manželskej postele (alebo 2 oddelených postelí) tiež pohodlnú pohovkou, ktorú je možné premeniť na prístelku.

  • Deluxe izba vybavená v zlatej, béžovej a kakaovo hnedej farbe ponúkne priestor 2 osobám s možnosťou 1 prístelky. Výhľad na krušnohorské lesy, veľká pohovka a kúpeľňa s dažďovou sprchou a kozmetikou L'Occitane zaistí tú pravú relaxáciu.

  • Apartmán Honour & Grace Junior Suite je rozdelený na útulnú spálňu a samostatný obývací priestor s pohodlným nábytkom a moderným krbom. Samozrejmosťou je dažďová sprcha a kúpeľňa vybavená francúzskou kozmetikou L'Occitane.

Na čom si pochutnáte?

Hotel má vlastnú reštauráciu Royal Leaf so sezónnym á la carte menu, ktoré sa špecializuje najmä na medzinárodnú kuchyňu z tých najlepších a najčerstvejších regionálnych produktov.

Na niečo dobré môžete zájsť aj do salónika In the Woods – doprajte si rannú kávu, lahodné občerstvenie, originálne koktaily či sladkú bodku za hlavným jedlom. To všetko za sprievodu relaxačnej jazzovej hudby.

Kde budete relaxovať?

V hoteli sa môžete oddať masážam všetkého druhu, relaxovať vo vírivke, saune či hydromasážnej vani.

Cestujete s deťmi?

Honour & Grace **** je rodinný hotel, preto sa môžete tešiť na extra vybavenie a zábavu aj pre vaše ratolesti všetkých vekových kategórií. Vonku sa deti môžu hrať na krásnom ihrisku, vo vnútri sa potom zase zabavia rôznymi detskými hrami a skladačkami, omaľovánkami a doskovými hrami pre celú rodinu. Na izbách deti môžu sledovať animovaný detský TV kanál.

Hotelový personál tiež pravidelne pripravuje praktické zábavné činnosti ako pečenie sušienok a tort, výrobu šperkov, kreslenie na tričká, tvorbu keramiky a maľovanie na keramiku. K dispozícii je aj služba stráženia detí.

Honour & Grace Hotel ****

Honour & Grace Hotel ****

Horní Žďár 31 , Ostrov nad Ohří
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
TERRALUX s.r.o. IČ: 29024251


+420 351 184 200

info@honourandgrace.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
1,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2,1 km
Zjazdovka
6 km
Bežkovanie
5,2 km

Tipy na výlet

Karlove Vary

Karlove Vary Tip na výlet

Karlove Vary boli založené už v roku 1350 na povel Karla IV. História liečby tu trvá už viac ako 660 rokov. Zlatú éru a najväčší rozkvet ale kúpele zažívajú až od 18. a 19. storočia, kedy získavajú celosvetový ohlas a tiež dnešnú architektonicky úchvatnú podobu. Liečivé pramene tu pomocou termálnych kúpeľov a pitné kúry pomáhajú na liečbu ochorení pohybového a tráviaceho ústrojenstva a pri poruchách látkovej výmeny.

Najkrajšie kolonády Karlových Varov:

  • Tržná kolonáda
  • Mlynská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelná kolonáda
  • Všetky kolonády ukrývajú pramene, ktoré môžete ochutnať. Kúpte si v jednom z miestnych stánkov kúpeľný pohárik a vydajte sa na prieskum. K odpočinku je k dispozícii veľké množstvo lavičiek. Posaďte sa a vychutnávajte nezabudnuteľnú atmosféru.

Pri návšteve mesta by ste nemali vynechať niekoľko pamiatok a atrakcií. Patrí k nim pravoslávny kostol sv. Petra a Pavla, rozhľadňa Diana, pri ktorej sa nachádza Motýlí dom a výletné reštaurácie, sklárne Moser a Návštevnícke centrum Becherovka. K prechádzkam kúpeľným lesom pozýva niekoľko vyhliadok. Najznámejšia je vyhliadka Jelení skok, jeden zo symbolov mesta. K Varom neodmysliteľne patria aj tradičné kúpeľné oplátky. Pri prechádzkach mestom si ich môžete vychutnávať jednotlivo v podobe horúcej oblátky. Celé balenia sú potom v ponuke aj v darčekovom prevedení a v mnohých príchutiach.

Viac informácií
Krušné hory
Krušné hory
Naučný chodník Jáchymovské peklo
Naučný chodník Jáchymovské peklo
Boží dar
Boží dar