Hotel Sherwood *** leží vo Vojkoviciach nad Ohří, len 17 km od Karlových Varov a 20 km od CHKO Slavkovský les. Užite si pobyt plný relaxácie a prechádzok po kúpeľoch či prírode. V cene balíčka sú raňajky či polpenzia, ale aj káva podľa vášho výberu a odpočinok v privátnom wellness so saunou a vírivkou.

O ubytovaní

Hotel Sherwood *** sa nachádza vo Vojkoviciach nad Ohří a jeho poloha je ideálna pre relaxačnú i aktívnu dovolenku. O odpočinok sa postará privátne wellness priamo v hoteli, kde môžete využiť infrasaunu a vírivú vaňu so svetelnými efektmi. Ak ste na dovolenke autom, alebo využijete možnosť zapožičania automobilu priamo v hoteli, nič vám nebráni vyraziť aj do preslávených Karlových Varov (17 km) a načerpať tú pravú kúpeľnú atmosféru.

Milovníci prírody budú určite nadšení z miestnej úchvatnej krajiny a zelene, hotel sa nachádza neďaleko chránenej krajinnej oblasti Slavkovský les (10 km), ktorá je známa svojou rozmanitosťou, navštíviť môžete rozľahlé rašeliniská, aj husté lesy. V okolí je tiež množstvo náučných chodníkov, napríklad Mattoniho chodník Po stopách škriatkov (4,7 km) alebo chodník Jáchymovské peklo (10,7 km), ktoré zaujmú deti i dospelých.

Vydať sa môžete aj za historickými pamiatkami, napríklad na zrúcaniny hradov Hauenštejn (4,8 km) a Himlštejn (5,4 km) alebo na rozhľadňu Bučina u Kyselky (5,4 km) ). Návštevu si zaslúži aj Kráľovská mincovňa v Jáchymove (10,5 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej izbe typu Standard alebo Deluxe s vlastnou kúpeľňou a terasou. Interiér izieb je ladený v živých farbách, ktoré vám dodajú dobrú náladu.

Dvojlôžková izba Standard meria cca 20 m² a má výhľad do záhrady. Súčasťou vybavenia je okrem pohodlnej postele aj televízia a rýchlovarná kanvica na prípravu kávy alebo čaju. Nechýba WiFi pripojenie, zapožičať si môžete aj žehliacu dosku a žehličku.

Trojlôžková izba Standard má oproti dvojlôžkovému variantu navyše súkromný vchod, jedálenský kút a gril, bude teda skvelým variantom pre rodiny.

Zvoliť môžete tiež dvojlôžková izba Deluxe s výhľadom do záhrady aj na mesto. Ten je rovnako veľký ako Standard, má ale navyše polohovaciu posteľ, chladničku a stojan na kufor.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia sa o vás postará po celý deň. Ráno môžete vyberať z raňajkových švédskych stolov, cez deň a večer si pochutnáte na špecialitách miestnej i zahraničnej kuchyne. Využiť môžete tiež altánok určený na grilovanie (gril je na zapožičanie v hoteli). Po večeri sa pobavíte a vychutnáte si pohár vína v hotelovej vinnej pivnici.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je privátne wellness, v ktorom si oddýchnete vo vírivej vani so svetelnými efektmi alebo v infrasaune. Hotel navyše spolupracuje s odborníčkou na zdravý životný štýl Janou Osztenyi, a môžete tak využiť ponuku masážou alebo cvičení.

Za pekného počasia vám na relaxáciu poslúži aj hotelová záhrada s lehátkami a posedením, kde si oddýchnete uprostred zelene.

Cestujete s deťmi?

Deti sa dostatočne vyšantia nielen na výletoch po okolí, ale aj priamo v záhrade hotela, kde je pre nich nachystané ihrisko a rôzne vonkajšie hry.

Hotel Sherwood ***

Hotel Sherwood ***

Vojkovice 65 , Vojkovice nad Ohří
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Sherwood s.r.o. IČ: 08761981


605 500 062

sherwood.vojkovice@gmail.com

Check In
15:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
19,4 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
15,7 km
Bežkovanie
10 km

Tipy na výlet

Zrúcanina hradu Himlštejn

Zrúcanina hradu Himlštejn Tip na výlet

Zrúcanina hradu Himlštejn stojí na čadičovom vrchu Nebesa (634 m n. m.) nad údolím rieky Ohře neďaleko Stráže nad Ohří. Ide o typickú ukážku hradov, ktoré vznikali v 15. storočí v čase husitských vojen. Poloha na vrchole vysokého kopca bola typickou dobovou reakciou na prudký rozvoj delostreľby. V priebehu 16. storočia bol Himlštejn opustený a roku 1574 sa uvádza ako pustý. Zachovala sa časť obytnej veže s priľahlou hradbou, torzo paláca a brány a zvyšky parkanovej hradby.

Hradné zrúcaniny sú voľne prístupné.

Viac informácií
Mesto Jáchymov
Mesto Jáchymov
Kúpele Jáchymov
Kúpele Jáchymov
Aquacentrum Agricola
Aquacentrum Agricola