Štýlový boutique hotel, trojhviezdičková Villa Rozmarýn, ponúka gurmánsky víkendový pobyt 10 km od Mariánskych Lázní. Pekne v tichu predmestia si užijete každodenné raňajky formou bufetu, štvorchodovú romantickú večeru a wellness procedúry so zľavou.

O ubytovaní

Krásny boutique hotel Villa Rozmarýn *** nájdete len 10 km od Mariánskych Lázní, v dedinke Chodovská Huť. Keď sa vydáte do Mariánskych Lázní, nezabudnite zájsť k hlavnej kolonáde s liečivými prameňmi a Spievajúcej fontáne. Okrem týchto miest tu však nevynechajte ani Mecséryho vyhliadku či Oboru Hvozd. Okrem návštevy tohto kúpeľného mesta sa vyberte tiež na zámok Kynžvart (12 km), do mesta Cheb (32 km) alebo do Slavkovského lesa (32 km). Priamo v Mariánskych Lázňach potom nájdete tiež zjazdovku (iba 10 km od Villy Rozmarýn) i bežkárske dráhy.

Kde budete spať?

Priestranné izby sú zariadené veľmi komfortne. Kobercom, vlastným nábytkom, LCD televízorom, minibarom (na požiadanie za poplatok) a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii vo Ville panuje skvelá atmosféra vďaka krbu. Užijete si tu ale úplne skvelé pokrmy medzinárodnej kuchyne pripravené podľa najvyšších štandardov. Raňajky sa podávajú každé ráno formou bufetu. Odporúčame vyskúšať aj špeciálnu degustačnú večeru pri sviečkach.

Villa Rozmarýn ***

Villa Rozmarýn ***

Chodovská Huť č.p. 2 , Chodovská Huť
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ROZMARÝN s.r.o. IČ: 26774925


+420 354 60 50 00

hotel.rozmaryn@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
11 km
Zastávka
10 m
Zjazdovka
12,3 km
Bežkovanie
15 km